Privatizacija je neizbjezna. Sto prije to napravimo bice prije bolje.Dejan1921 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 23:03Bez 10 hiljada članova ukupno i barem tri hiljade uvijek aktivnih sramota je da uopšte pričamo o tome da nikome ne damo Želju, da smo klasa radnička i slično. I uz sve to kao još hoćemo i trofeje i iskorak neki. Pravo je vrijeme da se trznemo, da pokažemo da sve ove naše krilatice nisu samo prazne priče.KANA je napisao/la: ↑29 jun 2020, 22:51I ovaj post da ponovim kažem nažalost ostala su neprimjecena radi gluposti ali obećavam da dalje neću ma koliko mi teško to bilo. Ide 100 godina kluba i ova atmosfera u ekipi i na ovom forumu u zadnje vrijeme je ono sto nas Željo zaslužujebraco je napisao/la: ↑29 jun 2020, 15:02Pošto nemam podatke o trenutnom broju aktivnih članova, a u julu prošle godine je bilo samo 1500 aktivnih članova. Dakle busamo se u prsa nekom ljubavi prema klubu, a imamo tako malo aktivnih članova.
Dakle većina nema aktivnu članarinu, a traže:
- osvajanje titule
- osvajanje kupa
- izgradnja juga
- izgradnja zapada
- uređivanje fasade sjevera
- kapitalce
- izgradnja trening kampa
- iskorak u europi
- nećemo investitora
- jačanje omladinskog pogona
MRŠ U PM!
Ide stota godišnjica kluba, ne povećamo li drastično broj članova onda ništa od ovog što sam nabrojao ne zaslužujemo!![]()
![]()
Ovako nismo nigdje prispjeli. Sve posudbe moracemo vratiti sa kamatama. Kada je gazda tu onda se on isprsi, nema ja hocu ovo on hoce ono. Kospe i lagano bez sikiranja na utakmicu. Nebitno ko je gazda, Hilmo, Francuz, Arap, Rus... Sada je UG, svima puna usta ali se malo ko slajpeka ne hvata. Onaj koji se i masi za slajpek spuca kamatu da nam godinama zuji u usima.
Ja bih najsretniji bio da nas kupe Francuzi. Nako nobl zvuci francuski vlasnik...