Taj Benitez nije t od trenera, covek je ogranicenTrasimaco je napisao/la:Davno sam ja rekao da Inter ide naglavacke niz liticu, cim je Benitez potpisao. Ima taj moj post na temi Intera i star je vjerovatno pet mjeseci. Nisam mislio da ce ih bas ovako brzo unistiti, ali sam bio siguran da ce se to desiti. Taj vizionar je cak i mene iznenadio.
Evo ja promislio i nekako sam skupio damu da ponovo dođem ovdje.17 bodova zaostatka ne moze biti nesreca. To je slika ekipe. Realan kvalitet i forma. Mozda Bayern u nekim utakmicama nije imao srece, ali eto oduzmi tih nekoliko utakmica i opet si na recimo -10. Ali zato su te srece prosle sezone imali napretek. Zato su i prosli tim koji je za klasu jaci od njih. Sudbina Rome se vec bila nadvila nad Bayern. Neke druge utakmice su odigrali iznad svojih mogucnosti. To su trebali uociti, jer je prosto probadalo oci. Nisu i iskreno mi je drago zbog toga. Sad beri ono sto si poznjeo.
Geronimo... Ja necu da prevalim preko jezika da je Bayern bio bolji. Zasto bih? Naravno da mi je bilo krivo i kome ne bi bilo kad te na takav nacin izbaci mnogo slabiji tim?Sam si rekao, neocekivan usjeh u LP. Tako je, neocekivan. Neocekivane stvari se ne desavaju cesto. A ako su ti celnici i trener samo zbog tog ega propustili da djeluju, onda i zasluzuju sve sto im se desava. Znaci umislili su da su jaci nego sto jesu. Da je ovo neki veliki tim, on bi nastavio dominirati (bar u domacoj ligi) i postajati jos jaci. Ti sam saberi dva i dva, pa ces vidjeti govoris li istinu.
Da, potpuno nezasluzen uspjeh Uniteda 1999.g. Bez poraza zavrsili tu sezonu u LP i pri tome igrali najljepsi fudbal u Evropi. Samo finale igrali i pobijedili nakon sto im je prethodno kicma iscupana (Keane i Scholes). Nikad nijedan tim nije manje zasluzio titulu.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Bundesliga
- anton 1983
- Kontakt:
Ako bayernu daš dvije pobjede više a na Borussijin konto upišeš još jedan X i jedan poraz onda to nije -10 nego je 8, a 8 bodova i nije tako nedostižno kao ovih 17...trebaš i ti biti realan i shvatit da je Bvb dobio 8 gostujućih tekmi zaredom i da igraju najbolju sezonu u povijesti BUNDESLIGE, nakon 15 kola niko nikada nije imao skor 13-1-1. No neda mi se više o tome razglabati, kad nežikim kaj ti oćeš dokazatii. Rekoh ti povući paralelu sa Interom i prestani sratTrasimaco je napisao/la:D
Evo ja promislio i nekako sam skupio damu da ponovo dođem ovdje.17 bodova zaostatka ne moze biti nesreca. To je slika ekipe. Realan kvalitet i forma. Mozda Bayern u nekim utakmicama nije imao srece, ali eto oduzmi tih nekoliko utakmica i opet si na recimo -10. Ali zato su te srece prosle sezone imali napretek. Zato su i prosli tim koji je za klasu jaci od njih. Sudbina Rome se vec bila nadvila nad Bayern. Neke druge utakmice su odigrali iznad svojih mogucnosti. To su trebali uociti, jer je prosto probadalo oci. Nisu i iskreno mi je drago zbog toga. Sad beri ono sto si poznjeo.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Trasimaco je napisao/la:Davno sam ja rekao da Inter ide naglavacke niz liticu, cim je Benitez potpisao. Ima taj moj post na temi Intera i star je vjerovatno pet mjeseci. Nisam mislio da ce ih bas ovako brzo unistiti, ali sam bio siguran da ce se to desiti. Taj vizionar je cak i mene iznenadio.
Geronimo... Ja necu da prevalim preko jezika da je Bayern bio bolji. Zasto bih? Naravno da mi je bilo krivo i kome ne bi bilo kad te na takav nacin izbaci mnogo slabiji tim?Sam si rekao, neocekivan usjeh u LP. Tako je, neocekivan. Neocekivane stvari se ne desavaju cesto. A ako su ti celnici i trener samo zbog tog ega propustili da djeluju, onda i zasluzuju sve sto im se desava. Znaci umislili su da su jaci nego sto jesu. Da je ovo neki veliki tim, on bi nastavio dominirati (bar u domacoj ligi) i postajati jos jaci. Ti sam saberi dva i dva, pa ces vidjeti govoris li istinu.
Da, potpuno nezasluzen uspjeh Uniteda 1999.g. Bez poraza zavrsili tu sezonu u LP i pri tome igrali najljepsi fudbal u Evropi. Samo finale igrali i pobijedili nakon sto im je prethodno kicma iscupana (Keane i Scholes). Nikad nijedan tim nije manje zasluzio titulu.
Sta ti opet pricas gluposti,pa te 99 nebitno kako ste dosli do finala,u finalu ste bili nadigrani u svim segmentima igre i dobili ste utakmicu na srecu,ko god spomene to finale svako ce reci,srecno dobijeno i nezasluzeno finale,a za proslu godinu i vase izbacivanje,pa treba bas biti MALI tim i prokockati vodsvo od 3 gola,ne dostizu to vodstvo VELIKI clubovi nego to vodstvo ispustaju MALI clubovi,u Munchenu ste bili nadigrani do max,dali ste sretan gol nakon prekidai nista vise,kad 60 min vrsis pritisak na jedan gol zna se sta ce biti,lopta ce na kraju sama uci a to se vama desilo 2 puta tako da je rezultat glasio 2-1.Kod vas smo se bili malo izgubili u prvo pol.al u drugom kad je trener malo smirio sve gdje ste bili u drugom pol.Dok ste imali isti broj igraca u drugom pol.i tad ste bili na svojoj polovici,dominirali smo citavo drugo pol.a kad ste dobili crveni onda je samo jedan tim bio na terenu,ako ste tako velik club,2 gola prednosti tj jedan i bez igraca manje na svom terenu ste mogli spreciti,zasto niste?Niste jer ste bili stjerani citavo drugo pol.na svoju polovicu i opet se znalo sta vas ceka...glupo je reci da smo na srecu prosli....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
amerosm je napisao/la:@ adnan24
nemoj ziv bio da taj klub bude Werder. Ima jos raznih opcija u Bundesligi.
Hahaha...opasan je Werder...jos im se vraca Pizzaro,mogao bi biti veoma zanimjiv mec...
P.S.
Malo citam ovu raspravu,nekako se previse vrti termin "sreca"...pa ljudi nije sreca i nesreca kad ekipa promasi 10 prilika...to je vise neznanje,zasto Messi ne promasuje svoje prilike??
Moze biti peh sa nekom stativom i slicno kao i sa sudijskim greskama ali realizacija je nesto sasvim drugo
Ti nemas pravo da Borussiji oduzimas bilo sta, oni igraju kako igraju. Ovdje se posmatra Bayern za koji ti dokazujem da je prosjecan tim, bez obzira sto stalno galamite koliko su oni mocni. Paralelu sa Interom necu povlaciti, jer je nemoguce. Kako rekoh, njih sad vodi Benitez i ako ti tu nesto nije jasno, jbg onda.anton 1983 je napisao/la:Ako bayernu daš dvije pobjede više a na Borussijin konto upišeš još jedan X i jedan poraz onda to nije -10 nego je 8, a 8 bodova i nije tako nedostižno kao ovih 17...trebaš i ti biti realan i shvatit da je Bvb dobio 8 gostujućih tekmi zaredom i da igraju najbolju sezonu u povijesti BUNDESLIGE, nakon 15 kola niko nikada nije imao skor 13-1-1. No neda mi se više o tome razglabati, kad nežikim kaj ti oćeš dokazatii. Rekoh ti povući paralelu sa Interom i prestani srat
Da i ovom gallu odgovorim... Nebitno kako se doslo do finala?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
trasimaco ba pa prestani piti vise, vidis da ti alkohol steti???il si mozda solotrinker, ne znam stvarno u cemu je problem, sta uzimasTrasimaco je napisao/la:Ti nemas pravo da Borussiji oduzimas bilo sta, oni igraju kako igraju. Ovdje se posmatra Bayern za koji ti dokazujem da je prosjecan tim, bez obzira sto stalno galamite koliko su oni mocni. Paralelu sa Interom necu povlaciti, jer je nemoguce. Kako rekoh, njih sad vodi Benitez i ako ti tu nesto nije jasno, jbg onda.anton 1983 je napisao/la:Ako bayernu daš dvije pobjede više a na Borussijin konto upišeš još jedan X i jedan poraz onda to nije -10 nego je 8, a 8 bodova i nije tako nedostižno kao ovih 17...trebaš i ti biti realan i shvatit da je Bvb dobio 8 gostujućih tekmi zaredom i da igraju najbolju sezonu u povijesti BUNDESLIGE, nakon 15 kola niko nikada nije imao skor 13-1-1. No neda mi se više o tome razglabati, kad nežikim kaj ti oćeš dokazatii. Rekoh ti povući paralelu sa Interom i prestani srat
Da i ovom gallu odgovorim... Nebitno kako se doslo do finala?Zar se ti uopste sjecas toga?
Bayern je igrao u najjacem sastavu taj mec, a United bez svoje glavne snage u sredini i opet pobijedio. Oni su bili pobjednici u svakom smislu, jer te sezone su jednostavno odbijali da izgube protiv bilo koga. Nepobjedivi. Uostalom, to je samo jedan mec, finale i sve moze otici u bilo kojem smjeru, bilo kad. Inace United cesto tako pobjeđuje, vec godinama. Znas, kad se tako nesto stalno ponavlja, onda prica o sreci pomalo blijedi, zapravo malo vise. Prosle sezone je u prvoj utakmici United trebao voditi 3:0 na poluvremenu. Toliko o tome kako nista osim gola nisu uradili. Kasnije su jos i precku pogodili. Da, bas su razvaljeni.
O drugoj utakmici pogotovo nemam sta pricati. Malo se Bayern pogubio?
Za klasu bolji tim je gazio do tog nepostojeceg kartona. Ta malecka sreca za Bayern je sve sto trebas da vidis i da budes do groba zahvalan, jer je otvorila kartu za finale koje ovaj klub vjerovatno dugo vise nece vidjeti. Da toga nije bilo, vjerovatno bi gledali Roma part II. Drago mi je sto ove sezone te srece nema. Sve dok je tako, ima da gledas ovakav Bayern. Ova sezona je zaista povratak u realnost.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Tvoje je pravo da zalis koga hoces, ali ja ne vidim da United pusta gas. Svake sezone je slicna prica. Dok s druge strane Bayern jednom sretno bljesne i onda tapka u mraku citavu deceniju.
Imas li ti pokislu facu kad ti se nesto ukrade? Sretan si zbog toga, jel da? 
Trasimaco
Oicgledno je da ti nisi 99 pratio tu utakmicu tad nego si posle zahvaljuci netu pregledao par snimaka,par statistika il pak nekad pregled citave te utakmice...to finale ste izgubili iako ste dobili titulu,to stoji u statistikama svih kriticara...a za prposlu godn nezz sta da vam covjek vise kaze,nas najbolji igrac nije igrao u prvoj utakmici tj Robben pa niko to ne spominje tako kao izostanak tvojih nekih najboljih igraca te 99 god,dali ste go niotkud nakon sto je nas igrac se okliznuo,posle toga ste samo imali precku pogodi opet kako?u ova 4 polvremena ste bili bolji i igrom i rezultatom samo ono prvu kod kuce a ostala 3 zna se ko,onaj ko je prosao dalje..a i karton je zaluzen,treba imati majstora koji zna navesti budalu da napravi 2 zuta
a posle toga je to veliki club iskoristio max i igralo se viktorije ali sto je jos bitnije primili ste gol kakav dugo jos neko nece,iz ciste UVJEZBANE AKCIJE...smjesan si ko i osvojene titule tvog cluba..
Oicgledno je da ti nisi 99 pratio tu utakmicu tad nego si posle zahvaljuci netu pregledao par snimaka,par statistika il pak nekad pregled citave te utakmice...to finale ste izgubili iako ste dobili titulu,to stoji u statistikama svih kriticara...a za prposlu godn nezz sta da vam covjek vise kaze,nas najbolji igrac nije igrao u prvoj utakmici tj Robben pa niko to ne spominje tako kao izostanak tvojih nekih najboljih igraca te 99 god,dali ste go niotkud nakon sto je nas igrac se okliznuo,posle toga ste samo imali precku pogodi opet kako?u ova 4 polvremena ste bili bolji i igrom i rezultatom samo ono prvu kod kuce a ostala 3 zna se ko,onaj ko je prosao dalje..a i karton je zaluzen,treba imati majstora koji zna navesti budalu da napravi 2 zuta
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- anton 1983
- Kontakt:
Dobar je ovaj Red Devil. Kad on veli Bayern je imao sreće onda je to istina i činjenica, kad ja velim Bayern nema sreće onda to nije istina i činjenica. narvno njega ćemo slušati i vjerovati mu da je Bayern prosječan tim, ali isto tako o Interu se nemože raspravljati jer ih vodi Benitez

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
@Tras
Sine spusti se na zemlju. O kakvim ti klasama i padu Bayerna govoris? Bayern nije predodredjen da svake godine osvaja Bundesligu(iako smo je najvise puta osvojiIi, nismo je osvajali svake godine i nemoramo je ni osvojiti). U LP smo medju prvima osigurali 1/8 finala.
I ako hoces da se kladis da cemo i ove godine bIti bolji od MUD-a
Sine spusti se na zemlju. O kakvim ti klasama i padu Bayerna govoris? Bayern nije predodredjen da svake godine osvaja Bundesligu(iako smo je najvise puta osvojiIi, nismo je osvajali svake godine i nemoramo je ni osvojiti). U LP smo medju prvima osigurali 1/8 finala.
Kakvu ti facu imas kad od zenske dobijes p...e a prije toga jos takticki i uvjezbano spucas pricu...jel ona ima pokislu facu sto si joj ukro to ili ti imas mocnu facu sto si je nekom pricom natjero da ti da.....argumenti su ti sranje....Trasimaco je napisao/la:Tvoje je pravo da zalis koga hoces, ali ja ne vidim da United pusta gas. Svake sezone je slicna prica. Dok s druge strane Bayern jednom sretno bljesne i onda tapka u mraku citavu deceniju.Imas li ti pokislu facu kad ti se nesto ukrade? Sretan si zbog toga, jel da?
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Ko kaze da ti mene moras slusati? Ne moras, samo pogledaj taj tim. Ja kazem prosjecno i pogledam na tabelu. Ti kazes vrhunski i ... sta?anton 1983 je napisao/la:Dobar je ovaj Red Devil. Kad on veli Bayern je imao sreće onda je to istina i činjenica, kad ja velim Bayern nema sreće onda to nije istina i činjenica. narvno njega ćemo slušati i vjerovati mu da je Bayern prosječan tim, ali isto tako o Interu se nemože raspravljati jer ih vodi Benitez![]()
![]()
![]()
Naravno da ne moraju, niti to mogu. Ova sezona ti puno toga pokazuje. Volio bih da dođe do ponovnog dvomeca, ali s tobom se sigurno necu kladiti.Bilal je napisao/la:@Tras
van gall je napisao/la:Kakvu ti facu imas kad od zenske dobijes p...e a prije toga jos takticki i uvjezbano spucas pricu...jel ona ima pokislu facu sto si joj ukro to ili ti imas mocnu facu sto si je nekom pricom natjero da ti da.....argumenti su ti sranje....
- anton 1983
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la: Ko kaze da ti mene moras slusati? Ne moras, samo pogledaj taj tim. Ja kazem prosjecno i pogledam na tabelu. Ti kazes vrhunski i ... sta?Inter s Mourinhom je skroz drugi tim. Kako to ne mozes da shvatis?
Pa nemoram ja tebe slušati, ali mogu sa tobom sidkutirati. Onda ti i dalje gledaj tabelu, kaj ću ti ja
Na temi MUuda treba napisati ispod Bayern ili ti bundesliga tako da ovi navijaci Muuda ponekad udju na svoju temu i komentarisu jer vise na ove 2 teme iako ih niko ne spominje za razliku od bavaraca koji tamo idu samo kad se spominje Bayern il neki njihov igrac...
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
I ovdje zavrsavamo raspravu, jer ocito nisi sposoban shvatiti nesto jednostavno. Raspitaj se kod navijaca Intera o ovome, pa vidi sta ce ti oni reci. Glupost, da.anton 1983 je napisao/la:Pa nemoram ja tebe slušati, ali mogu sa tobom sidkutirati. Onda ti i dalje gledaj tabelu, kaj ću ti jaA s druge strane, da Inter nije Inter kada ga Mourinho trenira. kakve sve gluposti neću pročitati
Sada je to neki drugi klub, za one koji ne znaju, on više ne igra na San Siru i novo je osnovani klub
![]()
Joj Tras koji si ti klinac,kad god ti neko uvali neke cinjenice koje su nezaobilazne i kad neznas sta vise da odg kod tebe je uvjek isti odg I OVDJE ZAVRSAVAMO RASPRAVU.....iskreno nema se sta vise ni ocekivati od nekog s takvim argumentima ko sto si ti.....Trasimaco je napisao/la:I ovdje zavrsavamo raspravu, jer ocito nisi sposoban shvatiti nesto jednostavno. Raspitaj se kod navijaca Intera o ovome, pa vidi sta ce ti oni reci. Glupost, da.anton 1983 je napisao/la:Pa nemoram ja tebe slušati, ali mogu sa tobom sidkutirati. Onda ti i dalje gledaj tabelu, kaj ću ti jaA s druge strane, da Inter nije Inter kada ga Mourinho trenira. kakve sve gluposti neću pročitati
Sada je to neki drugi klub, za one koji ne znaju, on više ne igra na San Siru i novo je osnovani klub
![]()
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- anton 1983
- Kontakt:
kak ti ne kužiš. Kolko god ti htio pobjeći od te činjenice radi se o istom klubu. to ti je koda ja kažem, nije ovo Bayern jer nam je Robben ozlijeđen. fataš il si SCUM?Trasimaco je napisao/la:I ovdje zavrsavamo raspravu, jer ocito nisi sposoban shvatiti nesto jednostavno. Raspitaj se kod navijaca Intera o ovome, pa vidi sta ce ti oni reci. Glupost, da.anton 1983 je napisao/la:Pa nemoram ja tebe slušati, ali mogu sa tobom sidkutirati. Onda ti i dalje gledaj tabelu, kaj ću ti jaA s druge strane, da Inter nije Inter kada ga Mourinho trenira. kakve sve gluposti neću pročitati
![]()
Kakve cinjenice?van gall je napisao/la:Joj Tras koji si ti klinac,kad god ti neko uvali neke cinjenice koje su nezaobilazne i kad neznas sta vise da odg kod tebe je uvjek isti odg I OVDJE ZAVRSAVAMO RASPRAVU.....iskreno nema se sta vise ni ocekivati od nekog s takvim argumentima ko sto si ti.....
Ponavljam ti, idi navijacima Intera i pitaj ih to. Je li to isti tim od prosle sezone? Takvo im pitanje postavi. Za to scum si polozio.anton 1983 je napisao/la:kak ti ne kužiš. Kolko god ti htio pobjeći od te činjenice radi se o istom klubu. to ti je koda ja kažem, nije ovo Bayern jer nam je Robben ozlijeđen. fataš il si SCUM?
- anton 1983
- Kontakt:
Da da radi se o Liverpoolu ne o InteruTrasimaco je napisao/la:Ponavljam ti, idi navijacima Intera i pitaj ih to. Je li to isti tim od prosle sezone? Takvo im pitanje postavi. Za to scum si polozio.anton 1983 je napisao/la:kak ti ne kužiš. Kolko god ti htio pobjeći od te činjenice radi se o istom klubu. to ti je koda ja kažem, nije ovo Bayern jer nam je Robben ozlijeđen. fataš il si SCUM?
Bolane kako ne kužiš da ono kaj ti govoriš za Inter vrijedi i za Bayern. radi se o tome da timovi koji su prošle godine žarili i palili sada "igraju" loše, ali su to još uvijek Bayern i Inter, samo sa problemima koje nisu imali u drugom djelu prošle sezone...
O majke ti koji lik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.