Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Postoji stranica koja se zove Moja Palestina 

Da li bi ti bilo draže da je bilo koji drugi naziv stranice, a da si ti u "ulozi" ove žene sa klipa ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nemaju dva forumasa da valjaju ovdje. Mozda Gero i Osim jedino. Oni drze forum aktivnim.Captain4 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:15Ima dosta kvalitetnih forumaša i biće yebeno selekciju sklepat. Još znam da ima dosta likova koji su tu isključivo zbog BH lige, a tamo ne zalazim nikako jer nešto ne pratim ni Čelik a ni ligu. Nisam neki lokal patriota.
Tek smo na polovini godini a dosta se zmajeva proslavilo već. Šta nas čeka u završnici. Leorey rutinski.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- PovratakKralja
- Kontakt:
Jel to znaci da sam ja los ?Justin je napisao/la: ↑30 jun 2020, 09:14Nemaju dva forumasa da valjaju ovdje. Mozda Gero i Osim jedino. Oni drze forum aktivnim.Captain4 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 01:15Ima dosta kvalitetnih forumaša i biće yebeno selekciju sklepat. Još znam da ima dosta likova koji su tu isključivo zbog BH lige, a tamo ne zalazim nikako jer nešto ne pratim ni Čelik a ni ligu. Nisam neki lokal patriota.
Tek smo na polovini godini a dosta se zmajeva proslavilo već. Šta nas čeka u završnici. Leorey rutinski.![]()
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Ma ti si jos novi pa te nisam uracunao.
Iskljucili lajkove pa ti ne mogu lajkat postove vise. Glupost.
Iskljucili lajkove pa ti ne mogu lajkat postove vise. Glupost.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- PovratakKralja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Instagram lajkoviPovratakKralja je napisao/la: ↑30 jun 2020, 09:23Ima sam dva posta po 20+ lajkova... Na insta imam po 200-300.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Njemu bi najdraze bilo da nije retardiran i da bude ko svi ostali, al jbg
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ubijen Nedžib Spahić i jutros u medijima spika ko da je ubijen pronalazač lijeka protiv karcinoma.
Inače, dok sam konobarisao u ovom jednom kafiću taj Nedžib je čest gost bio sa nekim svojim Bobom Rokom, moram priznati izrazito neugodna iskustva
Inače, dok sam konobarisao u ovom jednom kafiću taj Nedžib je čest gost bio sa nekim svojim Bobom Rokom, moram priznati izrazito neugodna iskustva

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Šta je reći Justine dvije sedmice te nije bilo ?

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
E čuj Džiba ubijen , e nisam znao ... Pa dobro ionako mu je kokain mozak pojeo , vjerovatno bi kao Ismet sam sebe roknuo ..
Dolazio sam kod njega kao gost , doduše srednja škola sam bio , u tom lokalu na Vojničkom kao u filmovima, kurve , pištolji , kajle i ćize ...
Kasnije dok sam bio konobar isto sam ga par puta služio , jedan od najodvratnijih gostiju ters mrtvi , qrčenje stalno i nikad bakšiša ...
Đe li mu je Aysela ?
Bio na odmoru.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Ako si , treba čovjek odmoriti

Napisa neko na klixu zamisli kakav covjek moras biti da se ljudi raduju tvojoj smrti, to sve govori kakav je lik bio

Ma dođe lik ne sjedi uopšte nego samo stoji, hoda do prozora, neugodno skroz nekako. Jednom ja iza njega u wc kad vidim popravljao se tamo, ostavio sve iza sebe na umivaoniku.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 jun 2020, 09:48
E čuj Džiba ubijen , e nisam znao ... Pa dobro ionako mu je kokain mozak pojeo , vjerovatno bi kao Ismet sam sebe roknuo ..
Dolazio sam kod njega kao gost , doduše srednja škola sam bio , u tom lokalu na Vojničkom kao u filmovima, kurve , pištolji , kajle i ćize ...
Kasnije dok sam bio konobar isto sam ga par puta služio , jedan od najodvratnijih gostiju ters mrtvi , qrčenje stalno i nikad bakšiša ...
Đe li mu je Aysela ?
A za bakšiš istinu zboriš, al vala i bolje što nije davao

Šta je taj lik ljudi upropastio i živote im, ni krive ni dužne, dug je spisak.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Crkli svi iz GRASa da bog da, yrbem li im sve živo u familiji, svi bez posla ostali da bog da
Samo da pozdravim staru raju.
Čuvajte se!
Čuvajte se!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka