Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mora da je puno lajo ko gazda muUstanikSBII je napisao/la: ↑29 jun 2020, 19:05Jedan mi je napao psa al ne znam da li je pitar? Ti si više upućen u vašu nastranost. Zbog male djece na forumu dovoljno jeshtaje je napisao/la: ↑29 jun 2020, 18:50Priznaj koji ti je fudbaler ili navijač Sarajeva je.bo trebu ili nedo Bog ženuUstanikSBII je napisao/la: ↑29 jun 2020, 18:22
Ne možete me nikako majoriziratimene i Manijaka 100 000 na forumu
![]()
![]()
![]()
Ma neka je samo nama živ Koldžo i neka ne puca, za podforum cemo lako...SoulEclipsee je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:00Komšije uništili ste podforum i ovaj i onaj BH Liga Općenito sa svojim kompleksima.
Trebali su vlasnici zamoliti opstinu da pomogne da se podforumi ne ugaseSoulEclipsee je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:00Komšije uništili ste podforum i ovaj i onaj BH Liga Općenito sa svojim kompleksima.
Sta ti kenjasTheIvicnjak je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:38Trebali su vlasnici zamoliti opstinu da pomogne da se podforumi ne ugaseSoulEclipsee je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:00Komšije uništili ste podforum i ovaj i onaj BH Liga Općenito sa svojim kompleksima.
Sve isto samo eto jedna mala razlika je u tome da mi imamo vlasnika milijardera kao svi najveci klubovi na svijetu, a vi reketase, zelenase i kamatare koji vas karaju a vi masete repom i pravite se da vam je dobroDragi21 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:53Sta ti kenjasTheIvicnjak je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:38Trebali su vlasnici zamoliti opstinu da pomogne da se podforumi ne ugaseSoulEclipsee je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:00Komšije uništili ste podforum i ovaj i onaj BH Liga Općenito sa svojim kompleksima.
Koja je razlika između nas i vas
Vi se doboro udali ali ne smijes pisnuti u kuci. Nam kara kako voli, hos sa guza, nos ustau. Suti trpi, nisi gladna, imas krov nad glavom. Ako ti kad spuca samar nema veze, imas muza i to je bitno.
Mi kukuzi, prosimo okolo, kara nas ko stigne, Koldzo se izivljava sa izjavama da je klub pred gasenjem, savez nam uskrati mogucnost da igramo za dva trofeja do kraja a mi sutimo jer hoce i savez spucat samar kad sw najmanje nadas.
Tako da ispada ovo tvoje prepucavanje dva muhtaca ko je u vecim ****.
Nikad ti neces doci pameti.TheIvicnjak je napisao/la: ↑30 jun 2020, 15:01Sve isto samo eto jedna mala razlika je u tome da mi imamo vlasnika milijardera kao svi najveci klubovi na svijetu, a vi reketase, zelenase i kamatare koji vas karaju a vi masete repom i pravite se da vam je dobroDragi21 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:53Sta ti kenjasTheIvicnjak je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:38
Trebali su vlasnici zamoliti opstinu da pomogne da se podforumi ne ugase
Vi se doboro udali ali ne smijes pisnuti u kuci. Nam kara kako voli, hos sa guza, nos ustau. Suti trpi, nisi gladna, imas krov nad glavom. Ako ti kad spuca samar nema veze, imas muza i to je bitno.
Mi kukuzi, prosimo okolo, kara nas ko stigne, Koldzo se izivljava sa izjavama da je klub pred gasenjem, savez nam uskrati mogucnost da igramo za dva trofeja do kraja a mi sutimo jer hoce i savez spucat samar kad sw najmanje nadas.
Tako da ispada ovo tvoje prepucavanje dva muhtaca ko je u vecim ****.![]()
A necete ni vi izgledaDragi21 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 15:10Nikad ti neces doci pameti.TheIvicnjak je napisao/la: ↑30 jun 2020, 15:01Sve isto samo eto jedna mala razlika je u tome da mi imamo vlasnika milijardera kao svi najveci klubovi na svijetu, a vi reketase, zelenase i kamatare koji vas karaju a vi masete repom i pravite se da vam je dobroDragi21 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:53
Sta ti kenjas
Bas nikd. Uzalud tolike godine sprco.
Nemate vi gazu milijardera vec on ima vas. Prvi postulat robovladnistva.
Zamisli roba na plantazi pamuka kako govori nekom kokuzu, ja imam gazdu, 265 plantaza i 20 hilada robova ima![]()
Nasi robovi rade za mjesecne plate od 30000 a vasa radnicka klasa moli za komad hljeba da preziviDragi21 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 15:10Nikad ti neces doci pameti.TheIvicnjak je napisao/la: ↑30 jun 2020, 15:01Sve isto samo eto jedna mala razlika je u tome da mi imamo vlasnika milijardera kao svi najveci klubovi na svijetu, a vi reketase, zelenase i kamatare koji vas karaju a vi masete repom i pravite se da vam je dobroDragi21 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 14:53
Sta ti kenjas
Bas nikd. Uzalud tolike godine sprco.
Nemate vi gazu milijardera vec on ima vas. Prvi postulat robovladnistva.
Zamisli roba na plantazi pamuka kako govori nekom kokuzu, ja imam gazdu, 265 plantaza i 20 hilada robova ima![]()
Ja kontam zajebancija, kad ono fakat ima ova stranica, bruku lajkova na ovoj slici i jos dole u komentarima se ponose!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.