bordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:26Gdje Sesara nadje ??Historicar je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:23Po meni bi, idealno bilo, dovesti Ivana Sesara, da on i Đokanović, budu rezerve, za Oremuša i Tinu.Također, Frane Ćirjak je još uvijek slobodan igrač, a vjerovatno će, uskoro biti i Marijan Ćavar. U svakom slučaju, odlaskom Gavrića, treba nam, još jedan zadnji vezni.
Onda i Puzigacu treba vratit
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordopoeta
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako podignu broj izmjena(na 5) sto je prijedlog, nista nece poremetiti nego ce to biti prva izmjena nakon pocetka tekme...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Trebalo ga je otjerati, dan nakon katastrofe na Grbavici.Ne pamtim gore poluvrijeme, nekog našeg igrača.Ado76 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:58Gore ga nisam gledao, ali ovdje je Reuf Herco pokretljiviji bio od njegaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:57Nije los Mustafic..evo u Slovanu je dobar,vec 2 asistencije u cini mi se 3 tekme![]()
Strumfe, mladi igraci se ne tjeraju nakon 1 lose a posebno ne Akademci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imamo 3 stranca,taman jos desnog beka i napadaca stranca i to bi bilo to
Eventualno dolazak nekog igraca u slucaju prodaje/prekida ugovora
Eventualno dolazak nekog igraca u slucaju prodaje/prekida ugovora
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne ide to tako.Imao je i Vladan slabih dana, pa Andrej, Pidro,Sabanovic, moraju se mladi igraci i istrpiti.Historicar je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:20Trebalo ga je otjerati, dan nakon katastrofe na Grbavici.Ne pamtim gore poluvrijeme, nekog našeg igrača.Ado76 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:58Gore ga nisam gledao, ali ovdje je Reuf Herco pokretljiviji bio od njegaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:57
Nije los Mustafic..evo u Slovanu je dobar,vec 2 asistencije u cini mi se 3 tekme![]()
Iako ja u Mustaficu ne vidim nesto, nisam za takve poteze.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Tri utakmice je premalo. Kontinuitet je važan. Treba vidjeti prije svega kako on igra u kontinuitetu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:57Nije los Mustafic..evo u Slovanu je dobar,vec 2 asistencije u cini mi se 3 tekmeAdo76 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:53Ma brate,realno, od Mustafica nikad igraca.Drugi Gavric, samo vecih gabaritaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:51Koji ce nam ****,ako se vrati Mustafic na klupi ce biti on i Đokanović![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidjet cemo,produzena mu je posudba da bi ostao do kraja sezone kod njihArnelv52 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:25Tri utakmice je premalo. Kontinuitet je važan. Treba vidjeti prije svega kako on igra u kontinuitetu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:57Nije los Mustafic..evo u Slovanu je dobar,vec 2 asistencije u cini mi se 3 tekme
Po meni najbolja solucija je da ga otkupe..
- feniksptica
- Kontakt:
Ako igra u Slovanu, ne znam ko nas slaga da smo jaci od njih pa da kod nas nema mjesta, pa ni medju 18. Dosao je novi trener drugaciji sistem manje pritiska sigurno, pustit da ga igra. A ne dat mu da nosi sredinu terena na Grbavici pred 12 k ljudi u 20 godini.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ja očekujem nekog stranca kojeg niko nije spominjao, da ce nas Hadzija baš iznenadit.
Realno za Oremuša, Adukora, Lazića, Stanojevića niko nije imao ideju da dolaze. Nek jedna takva klasa dođe ja sam zadovoljan.
Realno za Oremuša, Adukora, Lazića, Stanojevića niko nije imao ideju da dolaze. Nek jedna takva klasa dođe ja sam zadovoljan.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to, u Slovanu je dosta korektan bio a oni su prvaci.feniksptica je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:28Ako igra u Slovanu, ne znam ko nas slaga da smo jaci od njih pa da kod nas nema mjesta, pa ni medju 18. Dosao je novi trener drugaciji sistem manje pritiska sigurno, pustit da ga igra. A ne dat mu da nosi sredinu terena na Grbavici pred 12 k ljudi u 20 godini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onda je trebalo džafića otjeratii i protiv zelje i protiv veležaHistoricar je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:20Trebalo ga je otjerati, dan nakon katastrofe na Grbavici.Ne pamtim gore poluvrijeme, nekog našeg igrača.Ado76 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:58Gore ga nisam gledao, ali ovdje je Reuf Herco pokretljiviji bio od njegaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:57
Nije los Mustafic..evo u Slovanu je dobar,vec 2 asistencije u cini mi se 3 tekme![]()
FKS
Zna li neko kakav je plan za 13 omladinaca koji naredne sezone nemaju više pravo nastupa za juniorsku ekipu?
Imenima: Konjalić, Islamović, Aljić, Dagoja, Sabljica, Sarić, Jašarević, Mirvić, Hasančić, Čičkušić, Nargalić, Makić, Kadrić + Dizdarević koji je već uveliko član seniorske ekipe.
Imenima: Konjalić, Islamović, Aljić, Dagoja, Sabljica, Sarić, Jašarević, Mirvić, Hasančić, Čičkušić, Nargalić, Makić, Kadrić + Dizdarević koji je već uveliko član seniorske ekipe.
JURIŠ
-
Historicar
- Kontakt:
U Slovan je otišao, kad su imali +10 ispred Žiline, cijeli ovaj drugi dio sezone, Slovan se zeza sa ligom, sad imaju + 13.Pitanje je, da li bi dobio, toliku minutažu, da su recimo poravnati sa Žilinom, da je tamo, mrtva trka za titulu.feniksptica je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:28Ako igra u Slovanu, ne znam ko nas slaga da smo jaci od njih pa da kod nas nema mjesta, pa ni medju 18. Dosao je novi trener drugaciji sistem manje pritiska sigurno, pustit da ga igra. A ne dat mu da nosi sredinu terena na Grbavici pred 12 k ljudi u 20 godini.
Koje površno razmisljanje, na toj utakmici igralo je 11+ igraca a ne sam Mustafic, i sve do jednog je bio katastrofa, tako da po tvom razmisljanju jesmo li trebalo odmah otjerati sve igrace?Historicar je napisao/la: ↑30 jun 2020, 17:20Trebalo ga je otjerati, dan nakon katastrofe na Grbavici.Ne pamtim gore poluvrijeme, nekog našeg igrača.Ado76 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:58Gore ga nisam gledao, ali ovdje je Reuf Herco pokretljiviji bio od njegaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:57
Bordo bijeli za život cijeli!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Emir uvijek ima asa u rukavu
Samo fora je sto ces tesko saznati o kome je rijec jer ne govori ni svim clanovima uprave,vec samo pojedinim
Samo fora je sto ces tesko saznati o kome je rijec jer ne govori ni svim clanovima uprave,vec samo pojedinim
-
belosevic28
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako li ce komšije naci cetvoricu U 21. Mozda Bekrica prošvercaju
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Cak he i Billy zapratio Hadzica na insta
Hocemo li odbrojavati?
Hocemo li odbrojavati?
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.