FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Plavac87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Plavac87 » 30 jun 2020, 18:17

Ovaj provocira dok se neko ne upeca. 😂

Danas kompleksi rade.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 30 jun 2020, 18:17

Bezideja je napisao/la:
30 jun 2020, 18:14
Kako ce njemi brko je.bat mater za koje kolo. Ne zna centrirat, slab u duelu, kad mu nadje mane jeb.o je sam sebi majku hahahah

slika

svi smo pulene odabrali samo ti jos nisi posto te nije bilo tebe je zapao ekonom tako da mijenjaj avatar da se uklopis u raju :)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2020, 18:19

Braco, utakmica se igra u 18:30h znaci nije jos 24h :kafa: :D

Brko, da. Ako Subasic i Sehic pokazu da mogu bujrum nek igraju prije bilo koga, ali lupam ako imamo mi vecu korist od Alispahica, Jovanovica ... sto se tice igre i rezultata ne mozes ih zamijeniti sa nekim mladjim samo zato jer je mlad. Slabo u BiH imas tih mladih da nesto odskacu sto pokazuju i transferi. Eto, toliko hvalise onog stopera iz Sarajeva pa zavrsi u Hajduku i fino ga pljuju tamo da nema kvalitet. A diglo se prasine bilo oko njega haman u A reprezentaciju ga stavili. Onda ode taj neko vani i pokaze se realno stanje i kvalitet. Rijetki se zadrze na ozbiljnijem nivou.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 jun 2020, 18:22

Od Alispahica imas koristi 60 min maksimalno i onda lipsa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2020, 18:25

Ne bih rekao. Alispahic kad je u sredini to ferca, daje cvrstinu. Kad pustis Boju i Dadu to i nije bas to. Vidjela se razlika kad Alispahic npr. nije igrao u Bijeljini i kad je igrao protiv Tuzle.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 jun 2020, 18:26

Robust je napisao/la:
30 jun 2020, 18:17
Bezideja je napisao/la:
Kako ce njemi brko je.bat mater za koje kolo. Ne zna centrirat, slab u duelu, kad mu nadje mane jeb.o je sam sebi majku hahahah

slika

svi smo pulene odabrali samo ti jos nisi posto te nije bilo tebe je zapao ekonom tako da mijenjaj avatar da se uklopis u raju :)
Ali jaka je ova fakat bila :rol:

arhiva je napisao/la:
Ako i ti radiš u klubu pa ti daju pare očigledno da i ti moraš pisati tako. Meni ne daje niko pare niti imam veze s bilo kim iz kluba pa smijem pisati onako kako ja mislim, da ne moram podvaljivati stalno neke stvari a tone se sve dublje i dublje. To što ti čitaš s razumijevanjem svih ovih godina a nisi svjestan da tonemo sve dublje to je tvoja stvar. Dosta više samo da se traži neka milostinja i sabur za navijače u smislu ma biće to dobro i tapši po ramenu a misli li neko nešto raditi ? Naći nekog sponzora, dovesti nekog igrača npr. zadnjeg veznog, naprimjer veznog, naprimjer staviti Bogdanovića a ne da je pod moranjem da mora igrati Kosorić. Iz godine u godinu guranje nekih igrača a sputavanje nekih iz njima poznatih razloga. Svraka jadan propade i još ga ovi što su bliski klubu proglasiše da je labilan, ne do Bog napisati Amar je usro sve i sjebo momka. Nego gdje ćeš to pisati na forumu odmah će te napasti. Nego ko cuko uz nogu kad neko napiše nešto. Imamo ekonoma u klubu kao završio ekonomski fakultet spuca takvu cijenu da prodaju u vrh glave 300 godišnjih. Nek se uhvati panao i lijepi po ogradi jedino to može a pare će u klub donijeti roda ?, a dok neki Bogalji prodaju po pet milja. Ne smijem to pisati, moram pisati kako će sve biti dobro, kako nema igrača za Želju, gdje ću ja uložit u ekipu ko garantuje da ću napraviti uspjeh pa udri onda sad priču treba podrška i uz nogu ni slučajno da neko napiše nešto protiv Amara..

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 30 jun 2020, 18:28

Ovaj stil pisanja i moj, nebo i zemlja. Bas lupate😂😂😂😂 najvise volim ove fol što kao nesto znaju kao ovaj rovzst s 13 acc, a lik bas lupa😂😂 kod mene nikad nema afrikata na c i slicno, budalice
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 30 jun 2020, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 30 jun 2020, 18:28

braco je napisao/la:
30 jun 2020, 18:26
Robust je napisao/la:
30 jun 2020, 18:17
Bezideja je napisao/la:

slika

Ali jaka je ova fakat bila :rol:

arhiva je napisao/la:
Ako i ti radiš u klubu pa ti daju pare očigledno da i ti moraš pisati tako. Meni ne daje niko pare niti imam veze s bilo kim iz kluba pa smijem pisati onako kako ja mislim, da ne moram podvaljivati stalno neke stvari a tone se sve dublje i dublje. To što ti čitaš s razumijevanjem svih ovih godina a nisi svjestan da tonemo sve dublje to je tvoja stvar. Dosta više samo da se traži neka milostinja i sabur za navijače u smislu ma biće to dobro i tapši po ramenu a misli li neko nešto raditi ? Naći nekog sponzora, dovesti nekog igrača npr. zadnjeg veznog, naprimjer veznog, naprimjer staviti Bogdanovića a ne da je pod moranjem da mora igrati Kosorić. Iz godine u godinu guranje nekih igrača a sputavanje nekih iz njima poznatih razloga. Svraka jadan propade i još ga ovi što su bliski klubu proglasiše da je labilan, ne do Bog napisati Amar je usro sve i sjebo momka. Nego gdje ćeš to pisati na forumu odmah će te napasti. Nego ko cuko uz nogu kad neko napiše nešto. Imamo ekonoma u klubu kao završio ekonomski fakultet spuca takvu cijenu da prodaju u vrh glave 300 godišnjih. Nek se uhvati panao i lijepi po ogradi jedino to može a pare će u klub donijeti roda ?, a dok neki Bogalji prodaju po pet milja. Ne smijem to pisati, moram pisati kako će sve biti dobro, kako nema igrača za Želju, gdje ću ja uložit u ekipu ko garantuje da ću napraviti uspjeh pa udri onda sad priču treba podrška i uz nogu ni slučajno da neko napiše nešto protiv Amara..
hahahah gdje izvuce ovo svaka ti dala imao je provala da valja al ekonom se pamti zauvijek hahaha :urnebes:

SEFI42
Kontakt:

Post Postao/la SEFI42 » 30 jun 2020, 18:45

Nisam odavno pisao ali evo sad da i ja sta napisem :D
Po meni mi cemo iduce sezone imati najbolju odbranu u ligi.Jos ako tu ostane Jovanovic onda smo sto se tice odbrane beton.Volio bi znati ima li koji slobodan igrac za avatara :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2020, 18:51

SEFI42 je napisao/la:
30 jun 2020, 18:45
Po meni mi cemo iduce sezone imati najbolju odbranu u ligi.Jos ako tu ostane Jovanovic onda smo sto se tice odbrane beton.Volio bi znati ima li koji slobodan igrac za avatara :rol:
slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dragi21
Kontakt:

Post Postao/la Dragi21 » 30 jun 2020, 18:58

Brkooo je napisao/la:
30 jun 2020, 18:12
LjoZee je napisao/la:
30 jun 2020, 17:23
Ali opcenito je preglupo klubovima postavljati neke uslove. Eto, hajd za strance ok, ali i to treba da ne bude stranac iz Hrvatske, Srbije vec dalje. Ovo za mlade nece imati nikakvu funkciju osim sto ce ta djeca samo sjediti na klupi da bi popunila ta mjesta. Pusti nek klubovi sami, sponatno proguraju onog koji je zasluzio, a ne ovako nazor bukvalno.
Upravo to. Ovim se samo zamazuju oci, lafo savez brine za buducnost..
Nije bitan kvantitet, bitan je kvalitet. Evo npr. Sehic, ako se izbori da bude lijevi bek i ako u kontinuitetu bude igrao dobro, to ce znaciti da ima kvalitet. Takvog igraca onda treba forsirati. Korist onda ima i klub i igrac. Ista stvar i sa Subasicem, ako se izbori za startnih 11 i konkurenciju posalje na klupu, to znaci da ima kvalitet itd.

Gurati nekoga samo zato sto je mlad je najblaze receno glupo. Taj mladi igrac mora da se izbori za svoje mjesto u prvih 11 i da pokaze zbog cega je dobio prednost ispred svoje konkurencije i zbog cega bas on igra u prvih 11..
Igrac se stvara od prvog koraka po Grbavici. Iz naseg OP izlaze nedovrseni igraci. Uzalud talenat kada su preskocene osnovne stvari u skolovanju. "Tablica mnozenja, periodicni sistem, jednacenje po zvucnosti" ... puno je preskocenog i onda se ocekuje da mlad igrac razvali u seniorskoji konkurenciji. Momci igraju na sirovi talent dok im propalice psuju sve mrtvo i zivo na utakmicama.
Jos veca je suplja liga do 23 godine. Alibi za slab rad u OP.
Pojacati struku, savremene metode, smanjiti psovanje, pojacati podrsku pa ce biti igraca za prvi tim

Nemir14
Kontakt:

Post Postao/la Nemir14 » 30 jun 2020, 18:59

irfo je napisao/la:
30 jun 2020, 18:51
SEFI42 je napisao/la:
slika
Može li meni neki opći avatar za Želju, bez pulena :D

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jun 2020, 19:07

Nemir14 je napisao/la:
30 jun 2020, 18:59
irfo je napisao/la:
30 jun 2020, 18:51
SEFI42 je napisao/la:
slika
Može li meni neki opći avatar za Želju, bez pulena :D
https://i.gyazo.com/80762d98abc9a538ef5 ... 893408.png

Stavi taj link u avatar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 30 jun 2020, 19:13

@Delinjo zna oko mladih igrača dosta toga. :mrgreen:
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2020, 19:15

Slabo oko igraca, ali oko igracica zna.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 jun 2020, 19:15

Volim te, dolino naša!

slika
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 jun 2020, 19:15

Ljoze s kim ces na tekmu sutra i zasto neces sa mnom i kerom ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 jun 2020, 19:17

Na glavnom treniraju puleni.
Ermin uredno trenira.
Hajric je gromada.
Celo djeluje opasno bas.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 jun 2020, 19:18

Da dodjem s tobom i da mi kazu da ne mogu uci, nisam lud. :kafa:

Kera, reci nek slikaju Ermina za zvanicnu vise puta da ne bude poslije :D

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 jun 2020, 19:22

LjoZee je napisao/la:
30 jun 2020, 19:18
Da dodjem s tobom i da mi kazu da ne mogu uci, nisam lud. :kafa:

Kera, reci nek slikaju Ermina za zvanicnu vise puta da ne bude poslije :D
Ma nek' dusebriznici jedu muda svoja. Treba ga poslati kuci do pocetka lige i staviti ga od prve minute prvo kolo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 41 gost.