vjerovatno ne a i nemamo neke aktivnosti trebali bi podici ovaj malo ako zna neko nesto nek opali pa da malo diskutujemo

Moderator/ica: GracanicaAA
vjerovatno ne a i nemamo neke aktivnosti trebali bi podici ovaj malo ako zna neko nesto nek opali pa da malo diskutujemo
Neće biti foruma na novoj stranici, a mišljenja smo da je ovaj dovoljan i veoma kvalitetan, gdje se može vršiti konverzacija (diskusija).
realno i jeste tako sretan rad Stambi fino izgleda nadam se da ces imati o cemu dobrom pisati
Razlog?
Ne znam razlog,samo sam čuo da je završio karijeru.ASD je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:41Razlog?
Još je mlad momak. Šteta bi bilo.
Cibra je realno onako. Prosjek neki. Korektan je kad nemaš drugog napadača. Ali nije neko s kim se ide na vrh tabele.
Šteta. U fudbalu je dugo i to je realno njegov život.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:48Ne znam razlog,samo sam čuo da je završio karijeru.
Sve u svemu očekivano,prije par dana je diplomirao a on je u godinama da se od fudbala neće obogatiti a poslije svega se mora živjet.Tako da po meni i nije neko iznenadjenje.
Nuspahic je zavrsio fax i okrenut ce se sebi i realno vrijeme je puno je on dao Jedinstvu a mi ako pare imamo lako zamjenu nademo, ja za Cibrom ne zalim on je realno po meni kvalitet za Prve lige i nista vise. U narednim danima bice jasnija prica oko klubaASD je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:41Razlog?
Još je mlad momak. Šteta bi bilo.
Cibra je realno onako. Prosjek neki. Korektan je kad nemaš drugog napadača. Ali nije neko s kim se ide na vrh tabele.
trebamo se malo aktivirati ako neko zna nesto, neka napise vjeruj kad krene od nas 5-6 brzo zazivi samo nemamo mi o cemu pisati i to nas zeza nadam se da ce ubrzo stici neke lijepe vjesti pa da cemo imati pisatinebeskasila je napisao/la: ↑30 jun 2020, 19:15
Pa da imamo svoj forum sigurno bi nqs puno vise pisalo ivdje nas nema par samo da diskutujemo i to svako par dana odgovor
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BosnianRahatluk i 4 gosta.