FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Idu haman svi ovi stariji igraci koji imaju namjeru i poslije biti u fudbalu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bekriji ne trebaju ti programi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
“Cijela sezona u Željezničaru mi je bila najdraža, osjećao sam se dobro, imao sam podršku navijača, kluba i igrača, i nadam se da ću se jednog dana tamo i vratiti.”
- Daniel Graovac
- Daniel Graovac
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bravo Manijaci!
Graovac jedan od drazih pulena u posljednjim godinama. Stalno na instagramu se prisjeca nas.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 20:46“Cijela sezona u Željezničaru mi je bila najdraža, osjećao sam se dobro, imao sam podršku navijača, kluba i igrača, i nadam se da ću se jednog dana tamo i vratiti.”
- Daniel Graovac
A bio je i igracinaLjoZee je napisao/la: ↑30 jun 2020, 20:53Graovac jedan od drazih pulena u posljednjim godinama. Stalno na instagramu se prisjeca nas.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 20:46“Cijela sezona u Željezničaru mi je bila najdraža, osjećao sam se dobro, imao sam podršku navijača, kluba i igrača, i nadam se da ću se jednog dana tamo i vratiti.”
- Daniel Graovac![]()
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ma 100%. Jos prepreborben bio i onda je to jos bolje izgledalo. Hvala mu fakat. Eto, bio samo godinu i to nije bio nas igrac, ali vise nas voli od Zrinjskog u kojem je proveo duzi vremenski period. I on to ne krije.
I sada je standardan u jednom od najboljih rumunjskih klubova
Nije ni cudno sto je u nasoj ligi izgledao ko Ramos
-
- Kontakt:
ALISPAHIĆ MEHMED je izmislio poziciju veznog igrača za Sadikovića, Boju, Hajdarevića, Šabanadžovića, Arežinu, Čurjurića i mnoge pobrojane.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 18:22Od Alispahica imas koristi 60 min maksimalno i onda lipsa.
Ako neko izvrši analizu detaljnu svih utakmica, shvatit će koliko Meša diktira tempo i organizuje igru u presudnim situacijama.
Kad se sjetim ono njegovog gola protiv Radnika, jeza jbt. Kakve emocije. Ne znas je li raja slavi vise sto se vracamo u igru ili sto je on dao gol jer su ga haman svi bas, bas voljeli.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Joj kad se sjetim kaljuze babe mi. Fol nastimano, a jedna polovina terena okovana ledom i snijegom. Svih 5 golova palo na jednoj strani.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Bio samo sjever i zapad otvoreni. Nagruho poveci snijeg plus led. Teren ne do dragi Allah nikom. 
Salih to je to, pravo mi draga nesto utakmica ostala u sjecanju.

Salih to je to, pravo mi draga nesto utakmica ostala u sjecanju.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jes te Blue nafurao sa svojim slikama. Uskoro te ocekujem kao fotografa za zvanicnu. 

Valja po ovoj vrucini kuhati se sutra na jugu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.