Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zamisli izlaziti u Walter, Barloti 

Drape je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:30Nikad nisam imao posla ni problema sa "pravim kriminalcima", ali sam svašta doživio od poštovanih građana, vlasnik firme varijanta, kojima u ovako korumpiranom i nepravednom društvu kakva je Bosna i Hercegovina prolaze stvari koje se ne bi usudili ni pokušati u uređenoj državi.

Samo dodati jos da 99% nepravdi dolazi od naseg represivnog aparata, neka svako kaze je li mu više neko od kriminalaca paravio probleme ili mu je represivni aparat "po zakonu" pravio probleme i nepravde!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Eh, neki su preko Barlotija kao odskočne daske stigli u magični svijet iMfluensera 

Jes. Tad je nekad i prebio Jozu Anđića, ali hinjski i na kvarnjaka, ne mangupski.LlullSergio je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:11Valjda mu je buraza propucao u Titaniku, msm ako sam ja dobro skontao nekad prije dvadesetak godina. Ma mogao si ga svugdje vidjeti, od Bazena,Barlottija, u zadnje vrijeme je bio u Walteru,Dorianu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mene i jarana su htjeli udarati lokalni klošari jer smo sjedili na njihovoj klupi u prvom srednje. Njih petorica na nas dvojicu, stariji 10 godina. Kae znamo ko ste, ne donesete li cvaju do večeras namarisat ćemo vas. 
Kad u sekundi se razbješaše jer je policija naletila. Vjerovatno imali nedozvoljena sredstva. A eto ni krivi ni dužni bi po čki dobili.

Kad u sekundi se razbješaše jer je policija naletila. Vjerovatno imali nedozvoljena sredstva. A eto ni krivi ni dužni bi po čki dobili.

"We need to suffer. And we need to fight."
Mene je jednom samo neki firgo opeljušio, uzeo mi mobitel. Razmahao mi čakiju pred nosom a meni se noge otkidoše odma, jbg 6. razred bio, tako nešto. A u parku iza Alipašine džamije, noć uveliko a tamo se po danu slabo vidi, nigdje nikog u pomoć 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko, oni ili vi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Trčanje na 32,5 stepena u 20h, neprocjenjivo. 

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ma bježi ba, najgore su mi te **** koje u društvu glume mangupa a namarasio bi ih svako u borbi 1v1. Ovaj jaran mi tad MMA trenirao, ispričao jaranima s treninga htjeli ih tražit.

Nikad nisam imao neke probleme osim tad, nisam marisane imao u životu. Opalio sam samo jedan šamar jer sam branio jednu osobu i to je to. Kad imaš zdravu sredinu odrastanja i stariju raju iza sebe nema šanse da bude belaja. Još ja uvijek bio za glavu veći od svih.

Dr. HusikaHusika je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:26Drape je napisao/la: ↑30 jun 2020, 16:30Nikad nisam imao posla ni problema sa "pravim kriminalcima", ali sam svašta doživio od poštovanih građana, vlasnik firme varijanta, kojima u ovako korumpiranom i nepravednom društvu kakva je Bosna i Hercegovina prolaze stvari koje se ne bi usudili ni pokušati u uređenoj državi.![]()
![]()
Samo dodati jos da 99% nepravdi dolazi od naseg represivnog aparata, neka svako kaze je li mu više neko od kriminalaca paravio probleme ili mu je represivni aparat "po zakonu" pravio probleme i nepravde!
Mozete li doci u ordinaciju, jedan forumas ima sumnju da je zarazen Koronavirusom pa mu treba vase strucno misljenje, a u najtezem slucaju i pomoc.
Hvala
S' postovanjem
Edit.vec ste se obratili mogucem pacijentu.
Svaka Vam cast, to su pravi predstavnici bijelih mantila

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Ofirno Osimu reći da je radio u Barlottiu , da je bio dio Boljakovo-Buća sjela

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa ovaj paket vrijedi glasa, kocka šećer je way above sitnog.
Ne bi ja tu noć izdržao, ne što mi se gadi ili nešto tako već što bi se izgubio ko Aljoša Čampara u zemlji ministarstavabombaysaphire je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:51Ofirno Osimu reći da je radio u Barlottiu , da je bio dio Boljakovo-Buća sjela![]()
![]()
![]()

Ne bi se tu snašao. Mislim možda i nije komplikovano kad upadneš u sistem, ali ovako sa strane kad posmatram nije to za mene.
-
- Kontakt:
Ja nema gdje nisam radio od centra do Ilidže pa do Bjelašnice , od kafića preko restorana do diskoteka i klubova sve je u par deka , najbitnije je kako se snađešOsim13 je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:58Ne bi ja tu noć izdržao, ne što mi se gadi ili nešto tako već što bi se izgubio ko Aljoša Čampara u zemlji ministarstavabombaysaphire je napisao/la: ↑30 jun 2020, 21:51Ofirno Osimu reći da je radio u Barlottiu , da je bio dio Boljakovo-Buća sjela![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bi se tu snašao. Mislim možda i nije komplikovano kad upadneš u sistem, ali ovako sa strane kad posmatram nije to za mene.

U Barlottiu nisam , ali sam radio u Downtownu slična je publika džigera ovo ono , vala bezveze pravo ...
Sistem nas 8 radi , 7 je na speedu jedini ja čist, oni svi kokuzi zaduženi ni za cigara nemaju grob te yebo , lafo konobari kaže ne mogu ja raditi bez speeda kakvi debili ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- PovratakKralja
- Kontakt:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
kako sam te želeoooo, a još više voleooooo
Najgore je biti koleteralna žrtva, yebote led i život.

Lijepi pozdravi iz Zenice
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.