FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj irfonija on i dalje misli da ima vlast kad je u pitanju 3 smjena,previse smo mi jaki irfoni.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
mi dodjemo kao konakovic trece smjene dok je irfo ugladjen kao pedja dnevni lik iako smo koalicija zna se da je treca smjena udarnicka 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo da ovim putem ovako javno braći iz Sandžaka izrazim podršku! Dovimo za Vas braćo! ❤
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kako mislis bracu ? 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
al svaku večer bas nas dosta gostiju prati hahah ako ima kakva fina i cestita dama da ovo trenutno cita ima jedan momake pod nikom ljozee fin i krasan taman mu fali takva istih atributa da se skrasi
- kolezeljovac
- Kontakt:
Robuste ovdje je jaka treca smjena...
Kole vala ne znam sta da ti kazem o tom bratovanju,ne svidja mi se to.
Kole vala ne znam sta da ti kazem o tom bratovanju,ne svidja mi se to.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
jaki smo kao NATO al treba iz zezancije ljozeeu naci neku da i on malo glumi papucu hahahahhaah
- kolezeljovac
- Kontakt:
Brate isti smo narod, a dole ljudi prolaze kroz pakao ovih dana...
to da al ima ih svakakve stoke u rajvosa koliko puta covjeka pokusaju preveslati sa istom pričom da mi dodje anex 7 isprintati i drzati u novčaniku da im dam kad pocnu sa supljiranjemkolezeljovac je napisao/la: ↑01 jul 2020, 01:52Brate isti smo narod, a dole ljudi prolaze kroz pakao ovih dana...

- kolezeljovac
- Kontakt:
Nemojte radi Lekića, Radončića, Turkovića i ostalih prezimena izjednačavati cijeli narod koji dolazi od tamo.... Bio sam u Novom Pazaru i dočekali su me kao brata, 2 dana me držali ko na dlanu samo zato što sam iz Sarajeva... A ja imao 13 godina odprilike, to je bilo tamo negdje oko 2009. godine...
Ma ima njih o dobrih ne kazem,ali sto dalje od mene vala.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ne kazem ništa lose nego ima ih bas teskih posebno tutin i oko njega novo pazarci isto kazu za ove iz tutina da su teski hahahaha 
jedni muftiju drugi ugljanina podrzavaju hahahahaha
to je bas hardcore
- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj ne spominji mi Tutin... Upoznao sam djevojku iz Tutina, studirala Ekonomiju, ja 2. godina, ona prva tek upisala.... Brate kontali se mi, kad neki momak iz Sokolovic Kolonije ili Hrasnice dodje majke mi zaprijeti mi, ili ako je ozbiljno da se zna da se pocne pipremati, ili se goni od nje da ne repetiramo.... Umrlo **** u meni tad......
E jesi pi.ck.ica. 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
tako i ja sa albankom jedno pola godine me njezina familija trazila sreca mala nasla novu žrtvu dns bi odgajao male pekarekolezeljovac je napisao/la: ↑01 jul 2020, 02:05Joj ne spominji mi Tutin... Upoznao sam djevojku iz Tutina, studirala Ekonomiju, ja 2. godina, ona prva tek upisala.... Brate kontali se mi, kad neki momak iz Sokolovic Kolonije ili Hrasnice dodje majke mi zaprijeti mi, ili ako je ozbiljno da se zna da se pocne pipremati, ili se goni od nje da ne repetiramo.... Umrlo **** u meni tad......

hshhahaha sta biRobust je napisao/la: ↑01 jul 2020, 02:09tako i ja sa albankom jedno pola godine me njezina familija trazila sreca mala nasla novu žrtvu dns bi odgajao male pekarekolezeljovac je napisao/la: ↑01 jul 2020, 02:05Joj ne spominji mi Tutin... Upoznao sam djevojku iz Tutina, studirala Ekonomiju, ja 2. godina, ona prva tek upisala.... Brate kontali se mi, kad neki momak iz Sokolovic Kolonije ili Hrasnice dodje majke mi zaprijeti mi, ili ako je ozbiljno da se zna da se pocne pipremati, ili se goni od nje da ne repetiramo.... Umrlo **** u meni tad......![]()
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma Šokice i Beograđanke konza! Privedeš nakon par tura pića, još ako si sam u stanu ljepota!
Ovo Sandžak, Albanci, Romi odmah ganjaju da te žene ...
prije dvije godine bio sa jednom albankom njezini odozdo negdje iz okoline draca i haj budemo skupa tamo vamo maloj uletim klizeci kao sinisa i kroz crveno hop proletim ona se izlaje svojima i tad sranje krene od pracenja po gradu do dolaska pred haustor prijetnji preko fb hahah sve dok je nije drugi hairlija otresao tad su se smirili i vise nikad ni čuo ni vidiodelinjo je napisao/la: ↑01 jul 2020, 02:12hshhahaha sta biRobust je napisao/la: ↑01 jul 2020, 02:09tako i ja sa albankom jedno pola godine me njezina familija trazila sreca mala nasla novu žrtvu dns bi odgajao male pekarekolezeljovac je napisao/la: ↑01 jul 2020, 02:05Joj ne spominji mi Tutin... Upoznao sam djevojku iz Tutina, studirala Ekonomiju, ja 2. godina, ona prva tek upisala.... Brate kontali se mi, kad neki momak iz Sokolovic Kolonije ili Hrasnice dodje majke mi zaprijeti mi, ili ako je ozbiljno da se zna da se pocne pipremati, ili se goni od nje da ne repetiramo.... Umrlo **** u meni tad......![]()
![]()
bjez ba od sokica kao djavo od krsta znao sam jednu Ines iz zapadnog Mostara mala jest top al dodje ti glave dok si rekao HDZkolezeljovac je napisao/la: ↑01 jul 2020, 02:14Ma Šokice i Beograđanke konza! Privedeš nakon par tura pića, još ako si sam u stanu ljepota!