@Denchi tad sam ja samo posmatrao forum
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eno ga sad ne valjaju ni generalke 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Austrija preporučuje da se ne ide u BiH..Ovo ce usporitii transfer Anela definitivno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema to veze, ako se dogovorimo onda će i doćiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:18Austrija preporučuje da se ne ide u BiH..Ovo ce usporitii transfer Anela definitivno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo nek pokaze bh papire i kaze "is bin auslenda" deportovace ga isti sat....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:18Austrija preporučuje da se ne ide u BiH..Ovo ce usporitii transfer Anela definitivno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
@skoroalen has left the chat
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pa ja bas jucer spomenuh jedini mi se koljemo sa nizeligasima vazda po pripremama.Garant nas ni ovdje nece pustiti zbog korone,a da nije korona garant bi u Butmiru igrali pod kljucem
Vazda sam se nerviro i ludio pogotovo kad su ove duze pauze oko ovih pripremnih dodje pripremna ono pod kljucem se igra ,drugo zbog protivnika nizeligasa(u BiH kad igramo) haj to cu lakse podnjet nego sto se sakriju.
E jedino mi to smeta u odnosu na stara vremena,na pomocnom se nekad znalo skupiti na treningu i trening utakmicama ko sad na nekoj PL utakmici,sjecam se kad smo igrali dali Olimpik il neko na pomocnom,ma ko šibica bilo,joj kad spuca neko Seju Bucana grudvom u glavu
tu je i kraj bio normalno 
E jedino mi to smeta u odnosu na stara vremena,na pomocnom se nekad znalo skupiti na treningu i trening utakmicama ko sad na nekoj PL utakmici,sjecam se kad smo igrali dali Olimpik il neko na pomocnom,ma ko šibica bilo,joj kad spuca neko Seju Bucana grudvom u glavu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo citam,kazu da ne preporucuju dolazak u BiH,ali nigdje ne pise da ne mozes uciMortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:19Nema to veze, ako se dogovorimo onda će i doćiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:18Austrija preporučuje da se ne ide u BiH..Ovo ce usporitii transfer Anela definitivno
Jel ovo opet Semir Z. nesto hajca oko stadiona ??
Evo ispod sta je napisao
Rek'o sam ti ja Bećo... kad tad...
Prije kad, nego tad
#koševosarajevu #vrijemeje
Evo ispod sta je napisao
Rek'o sam ti ja Bećo... kad tad...
Prije kad, nego tad
#koševosarajevu #vrijemeje
Sarajevo ljubavi moja.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Necu ni pokusati slaviti i biti sretan
Nema sanse da opet povjerujem zelenoj mafiji
Sve dok ne vidim licno svojim ocima da potpisuje onaj ugovor sto smo poslali,necu ni pisati na tu temu
Nema sanse da opet povjerujem zelenoj mafiji
Sve dok ne vidim licno svojim ocima da potpisuje onaj ugovor sto smo poslali,necu ni pisati na tu temu
Mislim da mu i ne mogu zabraniti jer je drzavljanin BiH. Mozda i grijesim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:49Evo citam,kazu da ne preporucuju dolazak u BiH,ali nigdje ne pise da ne mozes uciMortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:19Nema to veze, ako se dogovorimo onda će i doćiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:18Austrija preporučuje da se ne ide u BiH..Ovo ce usporitii transfer Anela definitivno![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja mislim da ne moguskoJaa je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:15Mislim da mu i ne mogu zabraniti jer je drzavljanin BiH. Mozda i grijesim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2020, 11:49Evo citam,kazu da ne preporucuju dolazak u BiH,ali nigdje ne pise da ne mozes uci![]()
Ma mislim da nece biti problema,platit cemo i test nije neki problem..Ionako se mora testirati

Sarajevo ljubavi moja.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mislim da su se nasi dogovorili sa opstinarima ...
Evo u Mladosti neki zarazen igrac kazu iz Sarajeva,garant je Suarez.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
I taj lik mi ide vise na zivce samo hajca nesto bezveze, zapocne temu pa se posle umiri i kaze nema nista od toga.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam sta mu je cilj toga uopste..ElCartel11 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:27I taj lik mi ide vise na zivce samo hajca nesto bezveze, zapocne temu pa se posle umiri i kaze nema nista od toga.
Zrinjski i Mladost, imaju pozitivnih na Covid
Kod zrinje ticinovic i barisic oba bili u hrvatskoj...
Kod zrinje ticinovic i barisic oba bili u hrvatskoj...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.