Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne može, bitnije ga Amawu dudlat.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jul 2020, 13:10Može li kakav članak objektivnog novinara a.cujica povodom korone u bh klubovima, hajde britka sabljo novinarstva. Kad nisi poslije Veleža sad je red iskreno.
Svako danas sebe naziva novinarom. Meni je iskreno žao za jedan portal koji ima milionski view dnevno da se to dešava. Da postoji bar sekcija jedna gdje će neko razuman, normalan, koji poznaje uslove u bh fudbalu pisati i izvještavati, znam ja da više klikova donosi Guzica Georgine i članci a.cujica koji su u tom rangu - malo je bolja Georginina guzica. Ne bi imalo klikova toliko ali bi sigurno dalo na ozbiljnosti , ovako isto expres avazov.alacious je napisao/la: ↑01 jul 2020, 13:17Ne može, bitnije ga Amawu dudlat.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jul 2020, 13:10Može li kakav članak objektivnog novinara a.cujica povodom korone u bh klubovima, hajde britka sabljo novinarstva. Kad nisi poslije Veleža sad je red iskreno.
Biti nece nikadajurisicduska je napisao/la: ↑01 jul 2020, 13:10Može li kakav članak objektivnog novinara a.cujica povodom korone u bh klubovima, hajde britka sabljo novinarstva. Kad nisi poslije Veleža sad je red iskreno.
tako je Rođeni
I da im proucimo fatihusvrakino1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 13:58molim tisinu danas na forumu
danas igraju dva velikana BiH fudbala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.