Čuj im riječi bola hahahahahahahahah
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Sad ce ti napisati hija zekane
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
U koliko pocinje borba okolomostarskih zekana I grbavici ih putalja?
Sraz dva najveća kluba u BiH počinje u 18 i 30 h na stadionu Grbavica.TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:13U koliko pocinje borba okolomostarskih zekana I grbavici ih putalja?
Navodnjavanje i nađubrivanje travnjaka te premazivanje kontajnera u Butmiru je na dnevnoj bazi s početkom u 9 h .
- Beduin
- Kontakt:
Cuj legenda kluba. Proveo najbolje igracke godine u Velezu, jelde?Bliss je napisao/la: ↑01 jul 2020, 14:45Vidi se da ne znas i da nisi navikao da su bivsi igraci tvog kluba sada uspjesni treneri, direktori i clanovi uprava najvecih klubova u Evropi. Bice prilike jednog dana da i vi cestitate nekoj vasoj legendi, mozda Husejnovicu ili ko vam je god bio najbolji igrac.
Ako ne kupi makar neke armature vam, onda nikakva legenda nije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Guze bi vi dali da imate kampExBlueone je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:22Sraz dva najveća kluba u BiH počinje u 18 i 30 h na stadionu Grbavica.TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:13U koliko pocinje borba okolomostarskih zekana I grbavici ih putalja?
Navodnjavanje i nađubrivanje travnjaka te premazivanje kontajnera u Butmiru je na dnevnoj bazi s početkom u 9 h .
Ako cemo tako, onda je vasa najveca legenda Jasmin ImamovićBeduin je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:23Cuj legenda kluba. Proveo najbolje igracke godine u Velezu, jelde?Bliss je napisao/la: ↑01 jul 2020, 14:45Vidi se da ne znas i da nisi navikao da su bivsi igraci tvog kluba sada uspjesni treneri, direktori i clanovi uprava najvecih klubova u Evropi. Bice prilike jednog dana da i vi cestitate nekoj vasoj legendi, mozda Husejnovicu ili ko vam je god bio najbolji igrac.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Livadu i kontajner mogu i ja sam obezbijediti sa svojim trenutnim prihodma, ne treba mi kesh od dalekoistočnih pasojeda za tako nešto, nikakva mudrost.alacious je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:25Guze bi vi dali da imate kampExBlueone je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:22Sraz dva najveća kluba u BiH počinje u 18 i 30 h na stadionu Grbavica.TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:13U koliko pocinje borba okolomostarskih zekana I grbavici ih putalja?
Navodnjavanje i nađubrivanje travnjaka te premazivanje kontajnera u Butmiru je na dnevnoj bazi s početkom u 9 h .![]()
očigledno ne možeš, a još očiglednije da ni plaće ne možete obezbjedit, a onda tek pojmiš da se livade/tereni zaljevaju vodom jel i onda se sjetiš koliko stotina tisuća duga imate kod vodovoda i tad već suze same kreću
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Navijac sam Sarajeva, ali treba priznati da je Velez objektivno najveci klub u Vrapcicima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bilo kako bilo simpatizeri manjih i nebitinih klubova mogu uživati večeras u istinskom spektaklu na najljepšem i najperspektivnijem stadionu uBiH. Dobro nam došli dragi Mostarci.
Pačenici i ostali mogu put Butmira ubiti vrijeme, uraditi usput nešto korisno itd. . .
Pačenici i ostali mogu put Butmira ubiti vrijeme, uraditi usput nešto korisno itd. . .
Pa mozemo otici mi ostali proslaviti titulu, onu koju vi niste 7-8 godina osvojili, a i toliko jos dugo je ne osvojili i dao Bog da se ugasite odmah poslije proslave 100godisnjice..ExBlueone je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:40Bilo kako bilo simpatizeri manjih i nebitinih klubova mogu uživati večeras u istinskom spektaklu na najljepšem i najperspektivnijem stadionu uBiH. Dobro nam došli dragi Mostarci.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Za sada ovaj iz Šibenika, ne znam mu ime, ali je ipak najzvučnije pojačanje u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka. Rekao bih Bekrić jer Bekrić to jeste, ali je došao iz drugog premijerligaša. U svakom slučaju, ova ekipa, ne znam ni njoj ime, ali koja se pojačala sa ova dva igrača je najveća **** od ekipe u ligi i ozbiljan je kandidat za gašenje usljed teške ekonomske situacije.
- Beduin
- Kontakt:
Tako je.Bliss je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:28Ako cemo tako, onda je vasa najveca legenda Jasmin ImamovićBeduin je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:23Cuj legenda kluba. Proveo najbolje igracke godine u Velezu, jelde?Bliss je napisao/la: ↑01 jul 2020, 14:45
Vidi se da ne znas i da nisi navikao da su bivsi igraci tvog kluba sada uspjesni treneri, direktori i clanovi uprava najvecih klubova u Evropi. Bice prilike jednog dana da i vi cestitate nekoj vasoj legendi, mozda Husejnovicu ili ko vam je god bio najbolji igrac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moram se složiti sa @Pappijem...
Igraju dva "velika" kluba u BiH, samo su nam kriteriji ocigledno pali i to drasticno...
Jedan "velikan" slavi pobjedu nad Sarajevom salvom pirotehnike na grbavici , a drugi slavi ulazak u PL BiH...
Kako bi se nazivali da osvajaju titule u nizu...
Da li ce kantonalci biti pred malim ekranima za nesto vise od 2 sata?Vanja8 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 16:11Moram se složiti sa @Pappijem...
Igraju dva "velika" kluba u BiH, samo su nam kriteriji ocigledno pali i to drasticno...
Jedan "velikan" slavi pobjedu nad Sarajevom salvom pirotehnike na grbavici , a drugi slavi ulazak u PL BiH...
Kako bi se nazivali da osvajaju titule u nizu...![]()
![]()
Vi ostali znam da hocete i ne mijesajte se u ovo!!!
@Pappi, sad ih pustite neka vas pobijede, nije vise važno...PappiPapp je napisao/la: ↑01 jul 2020, 16:14Da li ce kantonalci biti pred malim ekranima za nesto vise od 2 sata?Vanja8 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 16:11Moram se složiti sa @Pappijem...
Kako bi se nazivali da osvajaju titule u nizu...![]()
![]()
Vi ostali znam da hocete i ne mijesajte se u ovo!!!
Revijalna utakmica starih znanaca i fudbalskih velicina.
Uzivajte.
Uzivajte.
Sve ok ali momak do 21.g. 3 puta križne ligamente poderao....znači rekreacija samo i to lagana....eto sjeti se Saida nakon što je jednom ih poderao, pa igrao kod nas i onda 2 puta još u Dinamu poderao i onda ništa nije mogao....ko ni dan danas...Beton je napisao/la: ↑01 jul 2020, 16:01Za sada ovaj iz Šibenika, ne znam mu ime, ali je ipak najzvučnije pojačanje u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka. Rekao bih Bekrić jer Bekrić to jeste, ali je došao iz drugog premijerligaša. U svakom slučaju, ova ekipa, ne znam ni njoj ime, ali koja se pojačala sa ova dva igrača je najveća **** od ekipe u ligi i ozbiljan je kandidat za gašenje usljed teške ekonomske situacije.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.