Nece omladina igrati
Samo ne kontam za sta se spremamo majku mu,pa niko zivi ne zna kad i hocemo li igrati uopste ,najgore evo ti se malo istreses za pripreme igrace i dodje ti neki Vico i opet odgodi ligu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nece omladina igrati
dok nisam otisao ( Oske mi je sredio transfer) hoce li brat ikad saznati ko si ti ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 jul 2020, 14:51Trenutno korisnika/ca: Admir74, delinjo, jurisicduska, KANA, kolezeljovac, ritam21, StrikeWarzone i 40 gostiju.
Pratimo li se ? Pratimo heh.
On je delinjo.KANA je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:05dok nisam otisao ( Oske mi je sredio transfer) hoce li brat ikad saznati ko si ti ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 jul 2020, 14:51Trenutno korisnika/ca: Admir74, delinjo, jurisicduska, KANA, kolezeljovac, ritam21, StrikeWarzone i 40 gostiju.
Dokle god se imena navijaca budu prodavala za vrecu faxa i za honorarni posao "novinara" na vec svima poznatom portalu uz mjesecnu platu od 70 KM, bolje je imena drzati za sebe.delinjo je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:07On je delinjo.KANA je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:05dok nisam otisao ( Oske mi je sredio transfer) hoce li brat ikad saznati ko si ti ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 jul 2020, 14:51Trenutno korisnika/ca: Admir74, delinjo, jurisicduska, KANA, kolezeljovac, ritam21, StrikeWarzone i 40 gostiju.
Debil najveci... Prvo bio hordaš, znači slike su bile njega na koševu.. Haj dobro lična stvar, ali onda dođe u Želji trenirati i kao manijak je... Mulalić ga ubaci u 1. tim, inače njegova generacija je ona 96 jedna od najjačih, jer su oni bili A kod Edisa, ja sam bio B kod Faće.... Onda ode iz Želje i pljuje po klubu ... Ljakse baDobojskiManijak je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:20treba biti oprezan ,prije svega da se nko ne povrijedi jer u Veleža ima par mesara, prvenstveno mislim na Dinu Hasanovića kojem nikada neču zaboraviti posljednji nastup na Grbavici
bio sam na zapadu i lično vidio šta psuje,govori i kako se ponaša.Veće smeće nije kročilo na Grbavicu,želim mu da brzo završi karijerukolezeljovac je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:24Debil najveci... Prvo bio hordaš, znači slike su bile njega na koševu.. Haj dobro lična stvar, ali onda dođe u Želji trenirati i kao manijak je... Mulalić ga ubaci u 1. tim, inače njegova generacija je ona 96 jedna od najjačih, jer su oni bili A kod Edisa, ja sam bio B kod Faće.... Onda ode iz Želje i pljuje po klubu ... Ljakse baDobojskiManijak je napisao/la: ↑01 jul 2020, 15:20treba biti oprezan ,prije svega da se nko ne povrijedi jer u Veleža ima par mesara, prvenstveno mislim na Dinu Hasanovića kojem nikada neču zaboraviti posljednji nastup na Grbavici
Rijetko kad analiziram prijateljske utakmice. Ako se ne varam, zadnja koju sam analizirao bila je ona protiv Goska koja je zavrsila 1:1. U toj utakmici Vranjes se toliko zajebavao da je to cak i za prijateljsku utakmicu bilo bas neozbiljno. Ono sto je radio ne bi ni najveci amateri radili. Krenemo u kontru, on sa centra puca i prebaci loptu preko stadiona i tako jedno 4 puta, bez ikakvog rezona. Tad sam napisao da ce Vranjes biti bas promasaj. Tad mi je @Ajzea napisao da sam ili veliki strucnjak kad na osnovu jedne tekme mogu ocijeniti ili da nemam pojma. Ispostavilo se nazalost ovo prvo. Napisao sam nazalost iz razloga sto je klub zestoko ostecen sa takvim i slicnim igracima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.