Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

e2_ze
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la e2_ze » 05 dec 2010, 15:05

ne diraj bosca, covjek je bas legenda... ali ovdje bas ima napacenih ljudi, haj malo kad skontas pa paja ima stila, i bar zna zfrkavati ovi niti imaju pojma, samo trolaju ...
nadam se u slijedece 3 utakmice 2 pobjede i nerijesen, to bi mi bilo stvarno super ...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 dec 2010, 15:06

Ovaj villa poceo na Virtuala bacat malo :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 dec 2010, 15:57

Andres je napisao/la:Ja neznamali o cemu vi pricate ????Da je mancho lo ????Jedina ekia bez poraza u Evropi , to lose ????
Kad im Ronney udje u formu , hebat ce komplet ligu !A prognoza da ce vas iizdominirati , jer vasa odbrana kao da ne postoji, sto onakvi igraci ce znalacki kazniti..Kao sto paja rece jaci ste na svim pozicijama, i kao i uvjek vas do trofej samo sudije mogu sprijeciti, kao i uvjek !Steta stvarno to se samo Arsenalu i ponekad Chelsea dogadja, ljudi stvarno mrze Londonske klubove :(
Ne znam zasto navijaci inferiornog politickog kluba komentarisu dominaciju?
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 dec 2010, 16:22

Wenger je dobro rekao za Nasri-a,:" Ja od svakog igrača želim izvuć najbolje pa tako i iz njega, a mislim da on još nije sve pokazao."
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 dec 2010, 17:03

GunnerS je napisao/la:Wenger je dobro rekao za Nasri-a,:" Ja od svakog igrača želim izvuć najbolje pa tako i iz njega, a mislim da on još nije sve pokazao."
Drago mi je radi Nasria, svidjao mi se njegov stil igre jos kad je bio u Marseilleu. Kao rodjen za Arsenal. Ako Barca ponudi neku ludu sumu novca za Cesca na ljeto, mislim da Arsenal to moze mirne duse prihvatit, jer imate Wilshera, Nasria i Ramseya. A ne vrijedi drzat igraca protiv njegove zelje.

Nego jedno pitanje: Je li Almunia jos povrijedjen, ili ga je Fabianski zvanicno izbacio?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 dec 2010, 17:04

Kapiten nigdje ne ide, Barcelona nema love a vodja nece dozvoliti transfer, covjek stvorio generaciju koja ce da dominira i sad da mu neki seoski klubovi odredjuju koje igrace bi on trebao prodati.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 dec 2010, 17:49

Cartman je napisao/la: Nego jedno pitanje: Je li Almunia jos povrijedjen, ili ga je Fabianski zvanicno izbacio?
Almunia najvjerovatnije nije ni bio povrijeđen, odnosno vrlo je često Wenger izmišljao povrede kada bi trebalo mijenjati golmana ili općenito nekog igrača koji ne igra u formi. Almunia gotovo 100% odlazi u januaru jer Fabianski brani ludooo, a tu je još i najveća golmanska nada u Engleskoj ligi, Wojciech Szczesny tako da je Almunia svoje odbranio. Fabianski je sada jedinica i ako nastavi ovako branit, da ga ne ureknem, biti ce nedodirljiva jedinica. Jučer svi hvale Nasrija, a Lukasz je neopravdano izostavljen jer je imo 2-3 nevjerovatne odbrane pri rezultatu 1:! i 2:1 i zaslužan je za bodovo skoro kao i Nasri.

Sve za ARSENAL
Kontakt:

Post Postao/la Sve za ARSENAL » 05 dec 2010, 19:36

Wenger: Nema nikakvog smisla da FA istupi iz FIFA-e

Ideju da Engleski nogometni savez (FA) izađe iz okrilja Međunarodne nogometne federacije (FIFA), o čemu se posljednjih dana priča na Otoku, prokomentirao je Arsene Wenger...

Francuski menadžer svoj je Arsenal uzdigao do vodećeg mjesta ljestvice (drugoplasirani Manchester United ih može prestići neodigranom utakmicom kod Blackpoola) pobjedom protiv Fulhama (2-1) što mu je dalo za pravo da istakne visoke klupske ambicije:

- Dovoljno smo jaki za naslov, ali i još jako udaljeni od njega. Imamo želje i volje boriti se za njega.

Moguće istupanje Engleskog nogometnog saveza iz FIFA-e, o čemu se počelo pričati nakon što Englezi nisu izabrani za domaćina SP-a 2018. godine, Wenger je opisao krivim razmišljanjem:

- Što se time rješava? Samo se gubi mogućnost igranja međunarodnih utakmica i Svjetskoga prvenstva. Nije to baš realno. Engleska je izmislila ovaj sport i pridonijela njegovoj popularnosti diljem svijeta. Ne priznajem razmišljanje o odustajanju, to Englesku, čije razočaranje shvaćam, nikamo ne vodi.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 05 dec 2010, 21:17

Dobrodosao @Sve za ARSENAL... ;) (da nisi neki od stare garde)... :roll: :?:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 dec 2010, 21:37

[youtube][/youtube]

hahahahh
Rođen s tobom da budem

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 dec 2010, 21:38

Arsenalisation je napisao/la:Dobrodosao @Sve za ARSENAL... ;) (da nisi neki od stare garde)... :roll: :?:
Najjaci od svih. 8-)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 05 dec 2010, 22:40

Nego ovdje neki pricaju bili bi zadovoljni sa 4 boda pfff :o kakvo to ba...Izgubit minimalno od manche(al bit ce 1-1.. :mrgreen: ),ravalimo "stoke", dobijemo Ruse minimalno,ma Extra... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2010, 00:07

Naravno da bih bio zadovoljan, ne treba pretjerivati nakon 2 pobjede i govorit kako možemo nešto što i do sada teško, i sa velikom mukom radimo a to je dolazimo do pobjeda protiv većih timova. Zato, stanite na loptu, bolje bit malo pesimista nego previše optimista ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2010, 15:28

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 dec 2010, 17:58

Za ovo treće se neko šalio. :mrgreen: Kada je Verminator tu onda je donekle upravu,
ali ovako... :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 dec 2010, 01:14

I meni nije jasno da je Wenger ovako nešto izjavio al mislim da je mislio na čitavu odbranu i sa TV-om i ostalim tu ;)

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 07 dec 2010, 01:16

GunnerS je napisao/la:I meni nije jasno da je Wenger ovako nešto izjavio al mislim da je mislio na čitavu odbranu i sa TV-om i ostalim tu ;)
ma bunca, vidis da se napio, pa se prisjeca starih vremena na celu sa adamsom,keownom,solom... nigelom,dixonom,colom(pickom)laurenom...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 dec 2010, 01:17

Moguće i to :D

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 07 dec 2010, 01:28

joj kad se on i alex sad zapiju poslije utakmice, ma bice lom xD ... nego ima li kakvih novosti oko povreda, znam da izgleda TV nece biti spreman do januara, kako je cesc???

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 dec 2010, 01:30

TV, kako kaže Wenger nije spreman još i neče da ga rizikuje, a za Cesc-a je rekao da će bit spreman do Man UTD-a , al doduše to sam ja pročitao kad je se tek povrijedio, tako da... Moguće je da neće bit spreman al bi lijepo bilo ga vidjet na klupi ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: THEC i 7 gostiju.