Ja sam najvise pogodio jer glavni strucnjak foruma bezideja pise da je Stana najbolji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Juričić, Hajrić, Zec dar mar ove sezone

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sijamija je tonbe. Položio momak i to bez greske. Samo da ga povrede zaobidju aBd...E da vidimo sada i Hajrica, pa neka se pobiju za prvih 11.
U jednom momentu je pisalo da je preko 3800 gledalaca na streamu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Joj Luke,pa moj stari mladje izgleda haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Na to dodat Ermina i novo krilo. Mogla bi biti opasna kaznena ekspedicija.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:02Sijamija je tonbe. Položio momak i to bez greske. Samo da ga povrede zaobidju aBd...E da vidimo sada i Hajrica, pa neka se pobiju za prvih 11.
E moj Veseli izdrzi, uz tebe sam 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Baš!braco je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:05Na to dodat Ermina i novo krilo. Mogla bi biti opasna kaznena ekspedicija.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:02Sijamija je tonbe. Položio momak i to bez greske. Samo da ga povrede zaobidju aBd...E da vidimo sada i Hajrica, pa neka se pobiju za prvih 11.
Imas sada i opciju prešaltati se na 4-4-2. Ma bice ovo k'o bombona!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
---------------Juričić/Hajrić----------------------kerimatomic1921 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 21:06
Baš!
Imas sada i opciju prešaltati se na 4-4-2. Ma bice ovo k'o bombona!
-----Veseli/Zec---Štilić/Bekrić---Crnac
Malo li je.
Zbog redovnih radova na održavanju sistema dana 2.7.2020. godine u periodu izmedju 00:00 i 08:00 doći će do prekida rada foruma.
- PravacPlavo
- Kontakt:
Mal je ovo uzorak za bilo kakva predviđanja. Primjeti se pauza koja je ostavila traga, primjeti se i nedostatak armije na stadionu ili je to ono što meni fali, ali me raduje što ima materijala, znanja i širine to se vidi. Može se mijenjati kada ne ide, dugo taj luksuz nismo imali. Biti će ovo naša godina aBd
Imal gdje onog Jovanovica pa makar i na tribini?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
hoce li i ubuduće biti tako
Znamo i radićemo na tome, nećemo žuriti jer će se otvarati neke situacije u julu i avgustu jer će tu biti igrača koji neće naći angažman. Znamo šta nam fali, ali vam to neću reći", dodao je trener Plavih.
Znači sutra dva nova igrača.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
opet Brko najavi pojacanja u septembru 
Ako se ljozee povuce sa foruma nece, al dok je on tu....
Smetas
Joj babuke kaze bolesni su ali nemaju koronu
Joj babuke kaze bolesni su ali nemaju koronu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.