FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Hasan Salihamidžić officially joins the FC Bayern board of directors July 1st, 2020 in addition to his role as sporting director.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neki dan ga tjerali a viđaj ih sad 
IQ u debelom minusu, al dobro nisi ti kriv sto su takav
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Koja je slijedeća bomba od Hasana možda Havertz, ionako je ostalo keša od Sanea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
On, Dest, Ndombele 
Ide sad opet neki tinejdzer iz Hoffe. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da se historija ponavlja, rekao je neko
Što se tiče drugog dijela sezone, ima tu nekih zanimljivih stvari:
- popravili smo učinak iz triplet sezone - tada smo osvojili 49 od mogućih 51 bod i imali god razliku +43. Sada smo osvojili isto bodova i popravili gol razliku na +44
- ostvarili smo nikad bolji dio polusezone. 25 utakmica neporaženih u nizu i oboren je Guardiolin niz od 24 utakmice bez poraza. 16 utakmica zaredom su bile pobjede. Nojo nije nikako primao golove od 11 ekipa u BL.
Potpisali smo još jednog Francuza i sada ih je trenutno 6 u rosteru. Postajemo pravi FC Monaco
Zanimljivo da niko nije spomenuo da se naš bivši napadač penzionisao. Barem sam očekivao od Klareta da mu jednu odu radosti otpjeva
Valjda je Sané pokupio svu medijsku slavu pa nije uočio.
Kad već spominjemo Sanéa, treba pohvaliti našu upravu da je to dobro podložila. Nisu ga doveli prošle godine, obarali cijenu, doveo se backup verzija i sada možemo pokazati nekim ekipama kako se to radi.
I na kraju, pošto i dalje pričamo o transferima, niko nije spomenuo da imamo još dvojicu novih imena na popisu
Dva dobra druga dr. Jochen i dr. Peter nastavljaju dobrim stazama zdravlja 
- popravili smo učinak iz triplet sezone - tada smo osvojili 49 od mogućih 51 bod i imali god razliku +43. Sada smo osvojili isto bodova i popravili gol razliku na +44
- ostvarili smo nikad bolji dio polusezone. 25 utakmica neporaženih u nizu i oboren je Guardiolin niz od 24 utakmice bez poraza. 16 utakmica zaredom su bile pobjede. Nojo nije nikako primao golove od 11 ekipa u BL.
Potpisali smo još jednog Francuza i sada ih je trenutno 6 u rosteru. Postajemo pravi FC Monaco
Kad već spominjemo Sanéa, treba pohvaliti našu upravu da je to dobro podložila. Nisu ga doveli prošle godine, obarali cijenu, doveo se backup verzija i sada možemo pokazati nekim ekipama kako se to radi.
Sent from my Philips Smart TV.
Stigao u Minhen, veceras prvi dio pregleda a sutra drugi.
Uli Hoeneß on Sané:
"I am very excited that Leroy is joining FC Bayern. This transfer will further increase the attractivness of the team. The people in charge did a good job there."
Uli Hoeneß on whether signing Kai Havertz is a must for FC Bayern: "Shortly before such a game (Bayern vs Leverkusen), I don't want to start a discussion about personnel. If I address this topic, we would have a discussion all week that I don't want to have."
Hoeneß: "Kai Havertz is an excellent football player who already has exceptional performances at a young age. Leverkusen can beat almost any team with him on a good day. That's why our team has to be very careful and focused"
- Centre forward
- Kontakt:
Iz razloga što nisi spomenuo Allaha il' nečiju sestru, prijavljen ti je post.
Poz.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Taj post bih obrisao odmah ali evo cekam vise od mjesec da mi dadnu moderatora, admina nema tako cesto a negdje je zeznuo prvi put kad me postavio. Ostali modovi sa Bundeslige nisu tako cesto aktivni pa to prijavljivanje i nema neku funkciju.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jbg valjda vide pa ti daju moda vec jednom. I ovo gdje ovaj iznad spominje da Saneu neko ligamente polomi je isto za brisanja. Kakav necovjek moras biti da zelis tako nesto nekome.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Za takvim postovima stvarno nema potrebe, ako se vec pisu makar da ih mogu brisati pa da ne citate takve gluposti.
Sredit ću ti ja moderatora pod uslovom da mi dozvoliš boravak ovdje kako bih nastavio jesti sarmice 
Smatraj svoj post obrisanim.
Ovaj @Neumjesni teletabis je već jednom trajno banovan pod Nickom HannkMoody ili tako nešto.Svaki mu je post sadrži psovke ili da nekom želi smrt.Ja sam od 2009 na forumu i nisam vidio bolesnijeg lika od njega.Imam osjećaj da je ispao sa seta The Hills Have Eyes, jednostavno greška prirode.
I da ne zaboravim, danas na meniju je grah pa Makaš imaćeš priliku da jedeš sarmice.
Odrizola,Perišić i Coutinhu se nisu željeli vratiti u svoje klubove dok ne završe sezonu u Bayernu, šta ti je zdrava sredina u poređenju sa ostalim timovima.
I da ne zaboravim, danas na meniju je grah pa Makaš imaćeš priliku da jedeš sarmice.
Odrizola,Perišić i Coutinhu se nisu željeli vratiti u svoje klubove dok ne završe sezonu u Bayernu, šta ti je zdrava sredina u poređenju sa ostalim timovima.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ja sam Tinki Vinki, i da, smrt želim debilnim ljudima, da bismo mi ostali imali zdravu i normalnu životnu sredinu. To što se ti nalaziš u odabranoj grupi za odstrel, bože moj.Saurman je napisao/la: ↑02 jul 2020, 09:53Ovaj @Neumjesni teletabis je već jednom trajno banovan pod Nickom HannkMoody ili tako nešto.Svaki mu je post sadrži psovke ili da nekom želi smrt.Ja sam od 2009 na forumu i nisam vidio bolesnijeg lika od njega.Imam osjećaj da je ispao sa seta The Hills Have Eyes, jednostavno greška prirode.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Čini se da Alaba traži 15 mil i tu je nastala trzavica oko novog ugovora.Oko Thiaga je zasad situacija nejasna da li je u pitanju novac ili želja za novim izazovom ćemo uskoro saznati.
Izgleda da će se utakmica protiv Chelsea ipak igrati u Portugalu.
Izgleda da će se utakmica protiv Chelsea ipak igrati u Portugalu.
Interesantne stvari
samo da bude zdrav
Sezona 18/19:
Sane had 10 goals and 10 assists in 1800 minutes, playing for a manager that doesn't believe in him, coming of the bench.
Sterling had 17 goals and 10 assists in 2800 minutes.
Sane didn't even play as an inside forward to cut in on his left foot.
Sezona 18/19:
Sane had 10 goals and 10 assists in 1800 minutes, playing for a manager that doesn't believe in him, coming of the bench.
Sterling had 17 goals and 10 assists in 2800 minutes.
Sane didn't even play as an inside forward to cut in on his left foot.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Nek je više i ova sapunica gotova. Vilkomen Sane
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.