FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** klub od kojeg je cevabdzinica poznatija veca, ili gdje ivan osim i amaw legenda kluba..
Nego mi se trebamo gledat sebe ispravljat nase greske prepisivat dobre stvari od drugi, gledat greske drugi i nedozvolit da se nama dese.
Treba stoper bek desni i spic od igraca
Akademija tu se ima naj vise posla
A) bolji treneri
B) bolji skauti
C) bolji uslovi gdje djeca spavaju jedu skoluju se itd
D) Dovodit djecu iz svih krajeva bosne, srbije hrvaske placat ostetu davat platu od 3000€ akademcima iz srbije hrvaske
Stadion sredit da se moze igrat play off na njemu
Natekit istok
Slat trenere akademijeu cardif vjetnam belgiju na seminare
DOVEST TRENERA GOLANA TO POD MAST U SENIORSKI TIM
Nego mi se trebamo gledat sebe ispravljat nase greske prepisivat dobre stvari od drugi, gledat greske drugi i nedozvolit da se nama dese.
Treba stoper bek desni i spic od igraca
Akademija tu se ima naj vise posla
A) bolji treneri
B) bolji skauti
C) bolji uslovi gdje djeca spavaju jedu skoluju se itd
D) Dovodit djecu iz svih krajeva bosne, srbije hrvaske placat ostetu davat platu od 3000€ akademcima iz srbije hrvaske
Stadion sredit da se moze igrat play off na njemu
Natekit istok
Slat trenere akademijeu cardif vjetnam belgiju na seminare
DOVEST TRENERA GOLANA TO POD MAST U SENIORSKI TIM
Na jučerašnjem treningu šampiona Bosne i Hercegovine bila su tri nova lica. Polaznici Akademije FK Sarajevo koji su u prethodnoj sezoni nastupali u kadetskim kategorijama priključili su se pripremama prvog tima. U pitanju su Faruk Hodžić, Dženit Hajdarević i Tarik Ramić.
Ramić je bio na nedavnom okupljanju U-17 reprezentacije BiH održanom u Zenici, dok su Hodžić i Hajdarević bili na okupljanju sa U-18 reprezentacijom. Riječ je o igračima koji su nastupali za kadetsku selekciju FK Sarajevo koja je u minuloj sezoni osvojila titulu Premijer lige na dominantan način, odigravši 20 utakmica u kojima nisu poraženi nijednom, a ostvarili su 17 pobjeda i 3 remija. Hajdarević je bio i najbolji strijelac lige sa 21 postignutim pogotkom, dok je Ramić postigao 11 golova.
Faruk Hodžić igra na poziciji defanzivnog veznog, a nije mu strano pokrivati ni ostale pozicije u defanzivi. Tarik Ramić igra na poziciji ofanzivnog veznog, a Dženit Hajdarević na poziciji napadača. Svi igrači su 2003. godište, baš i kao mladi golman Muhamed Šahinović koji je prije par dana potpisao profesionalni ugovor sa Bordo klubom.
Ovim mladim igračima preostaje da se nametnu šefu stručnog štaba Vinku Marinoviću tokom ovih priprema.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AngelDiMaria
- Kontakt:
poceli i kadete. samozdravlje sad casti kafanumiky_hz je napisao/la: ↑02 jul 2020, 09:06Na jučerašnjem treningu šampiona Bosne i Hercegovine bila su tri nova lica. Polaznici Akademije FK Sarajevo koji su u prethodnoj sezoni nastupali u kadetskim kategorijama priključili su se pripremama prvog tima. U pitanju su Faruk Hodžić, Dženit Hajdarević i Tarik Ramić.
Ramić je bio na nedavnom okupljanju U-17 reprezentacije BiH održanom u Zenici, dok su Hodžić i Hajdarević bili na okupljanju sa U-18 reprezentacijom. Riječ je o igračima koji su nastupali za kadetsku selekciju FK Sarajevo koja je u minuloj sezoni osvojila titulu Premijer lige na dominantan način, odigravši 20 utakmica u kojima nisu poraženi nijednom, a ostvarili su 17 pobjeda i 3 remija. Hajdarević je bio i najbolji strijelac lige sa 21 postignutim pogotkom, dok je Ramić postigao 11 golova.
Faruk Hodžić igra na poziciji defanzivnog veznog, a nije mu strano pokrivati ni ostale pozicije u defanzivi. Tarik Ramić igra na poziciji ofanzivnog veznog, a Dženit Hajdarević na poziciji napadača. Svi igrači su 2003. godište, baš i kao mladi golman Muhamed Šahinović koji je prije par dana potpisao profesionalni ugovor sa Bordo klubom.
Ovim mladim igračima preostaje da se nametnu šefu stručnog štaba Vinku Marinoviću tokom ovih priprema.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kontam da bi @samozdravlje mogao ovdje prvo vidjeti,necu li kakvog mustuluka uzet 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Na današnji dan 1967. godine, grad Sarajevo je dobio svog PRVOG DRŽAVNOG ŠAMPIONA U FUDBALU - FK Sarajevo !!! 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
HordasOdMalena je napisao/la: ↑02 jul 2020, 10:16Na današnji dan 1967. godine, grad Sarajevo je dobio svog PRVOG DRŽAVNOG ŠAMPIONA U FUDBALU - FK Sarajevo !!!![]()
UDBA sredila, jedan drugi klub je trebao biti prvak.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ne samo grad, nego prvi klub iz BiH koji je osvojio titulu. I treba napomenuti da su nam namjestili finale Kupa Jugoslavije da se igra prvi i zadnji put van Beograda, odnosno stadiona JNA. To su kasnije i priznali neki ljudi iz Hajduka da su urgirali da se namjesti. Mogla/trebala se uzeti dupla kruna 1967-e godine. Medjutim.... Toliko o UDBA-i i mitovima
Vece gluposti od tog prijedloga odavno nisam cuo...
Treba nekog kazniti zato sto je svjetska pandemija u toku i kada virus nije pod kontrolom niti ima vakcine...?
Ako ima zaraženih, treba izvrsiti testiranje i ako se utvrdi da je broj oboljelih igraca toliki da ne mogu ispuniti uslove za odigravanje tekme, onda se utakmica registruje 3:0
Po tom prijedlogu se može desiti da neka ekipa ne odigra ni jednu utakmicu , a da bude vodeca u Prvenstvu ili da odigra 3 tekme, a ima maksimalan broj bodova...
Ma nema sanse za to, ali da treba voditi racuna o ekipi, to se potpuno slažem...
-
Historicar
- Kontakt:
Dva puta prvaci (1966/1967, 1984/1985)Stroj1946 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 11:05Ne samo grad, nego prvi klub iz BiH koji je osvojio titulu. I treba napomenuti da su nam namjestili finale Kupa Jugoslavije da se igra prvi i zadnji put van Beograda, odnosno stadiona JNA. To su kasnije i priznali neki ljudi iz Hajduka da su urgirali da se namjesti. Mogla/trebala se uzeti dupla kruna 1967-e godine. Medjutim.... Toliko o UDBA-i i mitovima
Dva puta viceprvaci (1964/1965, 1979/1980)
Dva puta finalisti kupa Maršala Tita (1966/1967, 1982/1983)
Osmina finala Kupa šampiona (1967/1968), jedva nas izbacio, vjerovatno najbolji Manchester United u historiji, koji je te sezone osvojio Kup šampiona na Wembleyu, pregazivši 4:1, najbolju Benficu u historiji, predvođenu Eusebiom
Osmina finala Kupa Uefa (1982/1983) izbacio nas, prejaki Anderlecht, koji je te sezone, osvojio Kup Uefa, također u finalu, pobjedivši Benficu.
Jesmo peh za ovu Benficu...Historicar je napisao/la: ↑02 jul 2020, 11:42Dva puta prvaci (1966/1967, 1984/1985)Stroj1946 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 11:05Ne samo grad, nego prvi klub iz BiH koji je osvojio titulu. I treba napomenuti da su nam namjestili finale Kupa Jugoslavije da se igra prvi i zadnji put van Beograda, odnosno stadiona JNA. To su kasnije i priznali neki ljudi iz Hajduka da su urgirali da se namjesti. Mogla/trebala se uzeti dupla kruna 1967-e godine. Medjutim.... Toliko o UDBA-i i mitovima
Dva puta viceprvaci (1964/1965, 1979/1980)
Dva puta finalisti kupa Maršala Tita (1966/1967, 1982/1983)
Osmina finala Kupa šampiona (1967/1968), jedva nas izbacio, vjerovatno najbolji Manchester United u historiji, koji je te sezone osvojio Kup šampiona na Wembleyu, pregazivši 4:1, najbolju Benficu u historiji, predvođenu Eusebiom
Osmina finala Kupa Uefa (1982/1983) izbacio nas, prejaki Anderlecht, koji je te sezone, osvojio Kup Uefa, također u finalu, pobjedivši Benficu.
Je li potpisao Emir Hadžić?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kad je izvlačenje ?
danas u 13:00 bit ce strim na yt
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ide prvo kolo derbi
Daj melju odmah prvo kolo, da ih natamburamo, da od pocetka znaju u kom smijeru ce ici ovo prvenstvo 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ja bacam kladaru na borac
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
daGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jul 2020, 12:31Koji kanal?Nsbih ?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.