FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U rs-u ce se stoposto igrat sa gledaocima, cak mislim da je moguce da oni igraju sa gledaocima a mi u federaciji bez
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Od kud ti raspored drugog dijela?kolezeljovac je napisao/la: ↑02 jul 2020, 13:53A furaš me da će prvo kolo nastavka na proljeće biti derbi na Grbavici majke mi
ona zadnja sedmica februara....
kakav ce spektakl da budeBajramovic1999 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 13:59Znaci ako bude otvoren ulaz za gledaoce, protiv Veleza nakon 5 mjeseci publika na Grbavici![]()

Hoce Kana, ali za tri godine. I da se pusti publika nece ici pun kapacitet stadiona.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne sluti Kera

- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Na **.ba sajtu je izisla informacija da je 60000 ljudi pratilo jucerasnju utakmicu. Pozeljeli se ljudi nogometa, treba to iskoristiti za uclanjenje, fan shop i ostale stvari
Kolko se ja sjecam
Na jutubu bilo je 2000 gledatelja
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Bilo je i do haman 4 hiljade u jednom trenutku. Trenutno stoji na yt 31K ukupno pregleda, ali se to stalno ucitava.

E hocemo nagrditi rodjene.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
“Više od 60.000 ljudi danas je gledalo utakmicu sa Grbavice, u direktnom i odgođenom prenosu
Drago nam je da nam je ukazano povjerenje da radimo prenos, a još nas više raduje podatak o broju gledanja, jer je to dokaz koliko nam je fudbal nedostajao.
Nadamo se da nam se više nikada neće ponoviti ovakva situacija i da ćemo svi zajedno moći uživati u fudbalu.”
Oni mogu vidjeti pravo stanje. Zaista nevjerovatna brojka, a napisali su u komentar da isto ovako ide prenos i protiv Mladosti ako se bude igralo. Znaci ovo sve sto bude na Grbavici bit ce stream obezbijedjen.
Drago nam je da nam je ukazano povjerenje da radimo prenos, a još nas više raduje podatak o broju gledanja, jer je to dokaz koliko nam je fudbal nedostajao.
Nadamo se da nam se više nikada neće ponoviti ovakva situacija i da ćemo svi zajedno moći uživati u fudbalu.”
Oni mogu vidjeti pravo stanje. Zaista nevjerovatna brojka, a napisali su u komentar da isto ovako ide prenos i protiv Mladosti ako se bude igralo. Znaci ovo sve sto bude na Grbavici bit ce stream obezbijedjen.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne dovoditi se u opasnost. Otkazati mladost i igrati sa juniorima, kombinovati 3 sastava.
Ma treba naci nekog drugog i ja dijelim to misljenje. Cisto sigurnosti radi. Mozda ima iz PL neko slobodan taj dan, a i ne mora bit PL. Svejedno je.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Moze i to, samo klubovi iz okruzenja, da se ne putuje puno. Olimpik, federalci neki i slicno.
Ma na Grbavici da se igra. Nigdje mi da ne idemo jer imamo dogovoren prenos i te sponzore za taj prenos. Mi cemo putovati za sada samo u Visoko.
Trenutno korisnika/ca: almaron, Google [Bot], MoSaZeLjo1921 i 31 gost.