FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde Ararat do pobjede da se ugase sve nade Alashkertaaa
Dobar raspored , samo da ne bude tamo zadnja 3 kola neka patnja u kupu...trebali bi svi biti spremni i uigrani do tih tekmi, siroki ce biti duplo slabiji, zrinja ce krpiti vezu usput, sisi isto tako, u prednosti smo jer i ovo sto imamo je predobro za ovu ligu, borac bi mogao biti ozbiljan, a kone cemo vidjet....i ovo s olimpikom je inicirano od njih, jer nemaju marke....sloboda je taraba, mladost,krupa, radnik moze biti zeznut neocekivano i Velez ako se dobro sloze....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Besim po reprezentaciji.ba najbolji igrac sezone 2019 /20
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
pa ono matematicki i nije ali u praksi ustvari jeste, nemaju oni sta traziti 2 kola do kraja sa minusom od 5 bodova u odnosu i na Ararat i na Shirak i -4 u odnosi na NoahHistoricar je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:29Mislim, da je i sa neriješenim rezultatom, sve gotovo za Alashkert.
Pyro is not a crime !
Joj Armenaca, evo i Noah se bori za titulu. Imaju -1 u odnosu na Shirak ako dobiju a vode 1-0
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Iversen, ima li kakvih kapitalnih pojacanja?Historicar je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:29Mislim, da je i sa neriješenim rezultatom, sve gotovo za Alashkert.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ararat armenija najlaksi raspored ima pobjeda veceras znaci titula 100% sa nerjesenim idu u goste araratu cekaju noaha u zadnjem, sirak ide noahu cekaju aleskert.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Historicar
- Kontakt:
Ne razumijem ??joker90 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:39Iversen, ima li kakvih kapitalnih pojacanja?Historicar je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:29Mislim, da je i sa neriješenim rezultatom, sve gotovo za Alashkert.![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:
oo riki martinejoker90 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:39Iversen, ima li kakvih kapitalnih pojacanja?Historicar je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:29Mislim, da je i sa neriješenim rezultatom, sve gotovo za Alashkert.![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam prolimva Martina neki dan 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo da završe svi i još samo dva kola brate, znači svako bod u ovoj fazi prvenstva je 24 karatno zlato
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Da nam je ove armence dobiti u lp
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Koliko ja znam Turci C citaju kao Đ Dž u Turskom ne postoji, ni u pisanju ni u izgovoru.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 jul 2020, 16:52Zapravo, ispravno je i jedno i drugo. To su tzv. dvostrukosti u jeziku. Madžarska je preuzeto iz turskog jezika, jer oni pišu i izgovaraju Macar (C=DŽ), kao što su mnoge naše riječi preuzete iz turskog; patlidžan, džezva, džep i sl. S druge strane, sami Mađ(dž)ari izgovaraju i pišu Magyar, što je u izgovoru bliže našem Đ. Ispravno je napisati i jedno i drugo, obzirom na jezičke navike i usvajanje, te prilagodbu tuđica u našem jeziku. Konkretno u bosanskom jeziku, lingvisti preporučuju ustaljenu naviku u izgovoru, a to su obje varijante, a isto tako se preporučuje i u srpskom jeziku. Hrvatski preporučuje izgovor izvornika, odnosno Mađarska, iako nije neispravno ni Madžarska.jurisicduska je napisao/la: ↑01 jul 2020, 16:12Da nije MaDžarska primio bih se na post. On je igrao u Mađarskoj.belosevic28 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 14:53"Bivsi reprezentativac BIH, Anel Hazdic od danas je fudbaler Austrie Bec. Hadzic dolazi kao slobodan igrac, a u zemlju u kojoj je ponikao se vraca nakon nekoliko godina provedenih u Madzarskoj."
Jbg![]()
Hvala brate na čestitkama i ovdje i tamo.i svima ostalim.
S poštovanjem.
I sretan rođendan kad već svi čestitaju.
Zeznuto je ako budemo tamo kod njih igrali na 40 stepeni, gori nebo ovo su nenormalni uslovi. Više bih volio na Koševu i težu ekipu nego njima u goste.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:1 vodi Alashkert jjebo te grob
-
Guardiolaaa
- Kontakt:
Ispravaaaak
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.