FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 16:12

Jeste na Besiktas mislim i Kara Kartal. :roll: :mrgreen:
Pa nego na koje crne nego nase cenjene komsije. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 dec 2010, 16:13

One sto ih na proslavu titule jesenjeg prvaka dodje 1000-2000 ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 16:14

Samo F.K.S !! je napisao/la:One sto ih na proslavu titule jesenjeg prvaka dodje 1000-2000 ?
E bravo,vidis ti kad hoces kako mozes da lepo razmislis.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 dec 2010, 16:20

Oni su smjesni ko manijaci ...

Nego ne pises nista da je goebel potpisao i sta ce biti sa onim rusom na probi kod vas ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 16:32

Ma ja bre smesni k'o HZ. ;)

Goebel je potpisao za Galkeviciusa se jos ne zna,ali o tome cu sledece sedmice pisati mora se i u pauzi nesta pisati.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 dec 2010, 16:35

Devil je napisao/la:Ma ja bre smesni k'o HZ. ;)

Goebel je potpisao za Galkeviciusa se jos ne zna,ali o tome cu sledece sedmice pisati mora se i u pauzi nesta pisati.
i ti sad smijesan jel ? :P

Ma dzaba vama ne moze citava brazilska liga pomoci opet ce patlidzan biti prvak

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 17:31

Zvezda SAMPION, BEZ IKAKVE SUMNJE ;)

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 06 dec 2010, 20:24

Samo F.K.S !! je napisao/la:Oni su smjesni ko manijaci ...

Nego ne pises nista da je goebel potpisao i sta ce biti sa onim rusom na probi kod vas ?
Ne lupetaj gluposti!!!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 dec 2010, 20:01

Mislim da Prosinecki u ovom trenutku ne bi napustio Bilica i drustvo, ali zasto ne dati sansu velikom majstoru? Imate pozitivne primjere iz te generacije (Piksi, Mihajlovic), neki od najvecih svjetskih klubova ili reprezentacija su dali/e sansu neiskusnim trenerima, a to se pokazalo kao odlican potez (Guardiola, Klinsmann...).
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 dec 2010, 20:46

Priča sa Robijem je običan novinarski senzacionalizam i patka. Lik došao na poziv starih frendova pogledati tekmu zvezde, malo popričati i družiti se sa jaranima, zameziti, popiti nešto i arrivederci. A to što se pera svatko lati, to je problem čitavog društva...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2010, 21:33

Nosi Robija sto dalje od Zvezde,ne zelim vise trenerskog pocetnika na nasoj klupi u skorijoj buducnosti.

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 07 dec 2010, 23:18

Devil je napisao/la:Nosi Robija sto dalje od Zvezde,ne zelim vise trenerskog pocetnika na nasoj klupi u skorijoj buducnosti.
Da, bolje da nas vode iskusni Sosa Babić ili Dragan Okuka. :roll:

zer0
Kontakt:

Post Postao/la zer0 » 07 dec 2010, 23:28

Devil je napisao/la:Nosi Robija sto dalje od Zvezde,ne zelim vise trenerskog pocetnika na nasoj klupi u skorijoj buducnosti.
Ili mozda ne zelis hrvata na klupi crvene zvezde. Koja vjerovatno vodi politiku kao i njeni navijaci ,a ti dobro znas kakva je to politika jel tako ?
Our religion is not for business !

Contro il calcio moderno !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 dec 2010, 23:46

zer0 je napisao/la:
Ili mozda ne zelis hrvata na klupi crvene zvezde. Koja vjerovatno vodi politiku kao i njeni navijaci ,a ti dobro znas kakva je to politika jel tako ?
kakve to veze ima :roll: ,ne znam zašto sad ti to potenciraš.Čovjek ti lijepo kaže da je Prosinečki praktično bez ozbiljnog trenerskog angažmana (zanemari to što je pomoćnik u mladoj repki) a Zvezda ako hoće da spasi ovu sezonu treba makar dobrog i provjerenog trenera ako se već ne može pohvaliti dobrim igračima.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 07 dec 2010, 23:53

Ne postoji trenutno provjeren i iskusan trener koji bi htio da radi u Zvezdi. ;) Robijeva nacionalnost sigurno neće biti problem kod navijača, ipak je on legenda kluba i neko kome su još 2001. godine na proslavi 10 godina Barija navijači skandirali ime iako on nije ni bio prisutan.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 dec 2010, 23:59

& je napisao/la:Ne postoji trenutno provjeren i iskusan trener koji bi htio da radi u Zvezdi. ;) Robijeva nacionalnost sigurno neće biti problem kod navijača, ipak je on legenda kluba i neko kome su još 2001. godine na proslavi 10 godina Barija navijači skandirali ime iako on nije ni bio prisutan.
Prosinecki nikada nije ni igrao za BAri , jeste Boban, ali Robi nije nikada!!! evo ti dokaza

Godina Klub Nast. (gol.)

Crvena Zvezda

Real Madrid

Real Oviedo

Barcelona

Sevilla FC

Dinamo Zagreb

Hrvatski Dragovoljac

Standard Liege

Portsmouth FC

Olimpija

NK Zagreb

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 dec 2010, 00:00

Bolan Zvezda je osvojila LP u Bariju, to se obilježavalo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 08 dec 2010, 00:10

Ted Mosby je napisao/la:Bolan Zvezda je osvojila LP u Bariju, to se obilježavalo
ok moja greska kuzio sam da misli o klubu!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 dec 2010, 01:54

Hahahahahaha joj ovog :D meskalin kralj si :D

zer0 nemoj tako nije Stefan takav ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 dec 2010, 05:23

Najjnovija informacija: kako piše press Robert Prosinečki je novi trener Zvezde!

Moram se složiti sa @devilom i @brazzom. Zvezda je u velikim go.vnima (dugovi, slab igrački kadar), već predugo nema titule, a i ova sezona ne miriše na dobro (-5 na polusezoni), tako da trener bez iskustva, Zvezdi NE TREBA. Zbog neiskusnih smo tu gdje smo. Ja nisam bio za dovođenje Prosinečkog na klupu, a to, po nekima, automatski znači da sam ja ili bilo ko drugi ko je protiv, šovinista, nacinalista.... To otprilike znači da, ako na proljeće rezultati ne budu onakvi kakvi bi trebalo da budu (što je realno moguće), kad Sjever počne skandirati "Robi odlazi", neki će to tumačiti da Robija tjeraju jer je Hrvat. Presmješno!
A što reče ovaj novi kolega @ak99, trenutno ne postoji iskusan i provjeren trener koji bi htio raditi u Zvezdi. Možda je i u pravu. Mislim da je u Srbiji bilo mladih prespektivnih trenera sa kojima se trebalo razgovarati (Švaba Đurđević, trener OFK-a i trener Rada, čini mi se da se preziva Nikolić), ali šta je tu je. Moja potajna želja je bio Dragoslav Stepanović, jer koliko sam ja upućen, on trenutno nema posao. Priča o Božoviću ili nekom zvučnijem stranom imenu, je već nerealna.
Za moj pojam, najveći Robijev minus je to neiskustvo, jer praktično čovjek nije vodio ni jednu jedinu ekipu kao prvi trener, a već je doveden u Zvezdu kojoj su ambicije svake sezone, svi znamo kakve. Plus mu je svakako to što sa Zvezdom osvojio bukvalno sve, i zbog toga će uživati poštovanje ljudi u klubu, ali i igrača. plus mu je i to što, zbog svega što je uradio za klub, ima prođu kod velike većine navijača (naravno postoji dio koji su protiv njega zbog njegove nacionalnosti baš kao što i u Zagrebu postoje oni koji ga sad smatraju izdajnikom), što sa njegovim prethodnicima nije bio slučaj. Hrabar potez Lukića, nema šta.
Ali da više ne baksuziram, želim mu svu sreću na klupi i da nas sviju, koji smo pesimistični u vezi njegovog trenerskog rada, razuvjeri duplom krunom u maju, ako Bog da.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.