Trebali su konsultovati domaće stručnjake, forumaše i fudbalskiu javnost, poznatu po nenadmašnim uspjesima.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Trebali su konsultovati domaće stručnjake, forumaše i fudbalskiu javnost, poznatu po nenadmašnim uspjesima.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Osuli paljbu po momku cuj muzika, dernek dje ce to.
Sta njega briga sta misle forumski strucnjaci, i besposlicari.
On svoju profesionalnost pokazuje na terenu, sto je pokazao i u zadnjoj utakmici, i svakoj prije nje.
Trener Juventusa je rekao sta je imao o tome, ne znam sta se ima vise reci.
Mire je besprijekoran profesionalac,Barca medju 3 najjaca na svijetu, znaci kruna karijere nema dalje.
Ali zna Bosnjo i koliko ce igrat, i koliko mu je god ostalo ozbiljnog fudbala i td.
Uvjek ista prica a od Liona do Juvea uvjek medju najboljim, uvjek standardan, nezamjenjiv.
Koliko je puta bio u timu sezone u Italiji....Razmisljate li o tome nekada.
Pustimo ba da i vrijeme i Miralem pokazu svoje pred nama je. Naucimo se radovat tako nekim stvarima, uzivati a ne samo kritikovat, pljuvat.
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nema to veze, dali su 120 za Dembelea pa eto sta ispalo.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ZnamoWandelanoite je napisao/la: ↑01 jul 2020, 22:29Vrhunska proslava uz doktora Šerifa, bacio bi velike pare da sam tu![]()
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Ne kontam, sta je tu ruzno? Starog malo prenijelo, a razlog je vise nego opravdan..
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
nebeskasila
- Kontakt:
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
30 godina, najbolje godine u punoj snazi, a zreo igrac, preiskusan, lucidnih poteza i ubojitog slobodnjaka.
Messi nije ped er niti sebican ko Ronaldo imace Mire prostora i za slobodnjak i za penal.
Jaca je konkurencija u Juveu nego (trenutno)u Barsi.
Barsa stvara novi tim, i Mire ce uz Mesija da bude udarni igrac akb.
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
PenalSviuodbranu je napisao/la: ↑02 jul 2020, 18:41Pjanic ,kakav pas prema Mesiju i gooooolll![]()
30 godina, najbolje godine u punoj snazi, a zreo igrac, preiskusan, lucidnih poteza i ubojitog slobodnjaka.
Messi nije ped er niti sebican ko Ronaldo imace Mire prostora i za slobodnjak i za penal.
Barsa stvara novi tim, i Mire ce uz Mesija da bude udarni igrac akb.
Yebi me ako ijedan izvede. Mozda ono ako bude 3 godine bez gola pa se sazale i izvede jedan.
Nema sanse ni da izvodi slobodnjake. Jos Messi bolji 20 puta od Ronalda u izvodjenju.
Edukuj se neznalico jedna seoska pa onda pricaj
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rakitić izvodi često slobodnjake sa lijeve strane u zadnje vrijeme. Miralem će sigurnorno dobijati određeni dio slobodnjaka u Barceloni.Geerroo je napisao/la: ↑02 jul 2020, 19:19PenalSviuodbranu je napisao/la: ↑02 jul 2020, 18:41Pjanic ,kakav pas prema Mesiju i gooooolll![]()
Barsa stvara novi tim, i Mire ce uz Mesija da bude udarni igrac akb.![]()
![]()
Yebi me ako ijedan izvede. Mozda ono ako bude 3 godine bez gola pa se sazale i izvede jedan.
Nema sanse ni da izvodi slobodnjake. Jos Messi bolji 20 puta od Ronalda u izvodjenju.
tesko, mozda da ih ubacuje, da suta ne znam basDonnie Darko je napisao/la: ↑02 jul 2020, 19:30Rakitić izvodi često slobodnjake sa lijeve strane u zadnje vrijeme. Miralem će sigurnorno dobijati određeni dio slobodnjaka u Barceloni.Geerroo je napisao/la: ↑02 jul 2020, 19:19PenalSviuodbranu je napisao/la: ↑02 jul 2020, 18:41Pjanic ,kakav pas prema Mesiju i gooooolll![]()
Barsa stvara novi tim, i Mire ce uz Mesija da bude udarni igrac akb.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Alucard, arabijskisupi, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, Blackwargreymon, Brokula, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, DanijelTZ, darker10, donCorleone1892, enobarca, exampLe., Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, harko35, Jabroni, jasmin10, karajlo, koraj, Lynx, marlostanf1eld, Marsiano, MikiPirs, PointBlank, PSV, rio_Ferdy88, Riziko, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, signalidunapark, soccerfan, tutankamon1905, VibeTribeX, Wagner96, zemuntrg i 254 gosta.