Eldar Ćivić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Eldar Ćivić
He Scores when He Wants, he Scores when He Waaaaaants, Eldar Civic, he Scores when He Wants.
Gdje ste misevi?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Civce ga civcnu ... da hoce Nastic proigrat do marta pa da imamo bar 1 lijevog beka koji zna skrsit protivnika kad ga pretrci ... a ako ne daj nam i Civceta, njemu cu prije halalit gol s njegove strane nego Sudzuki ... ovaj bar ne zna a onaj nece ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Standardan lijevi bek vodećeg na tabeli u Mađarskoj, nestali dežurni pljuvači.
Čuj Madžarska liza

Neznalico imbe cilna, mrztielju i dušmanenu države bosne

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U timu polusezone...
Cisto da se zna da je nepravedno osporavan, od nekih i (po)pljuvan...te da momak ipak zasluzuje mjesto medju 23 reprezentativca.
Cisto da se zna da je nepravedno osporavan, od nekih i (po)pljuvan...te da momak ipak zasluzuje mjesto medju 23 reprezentativca.
Osisao se kod Fekija. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Uspjeh je i veci kad se zna da se po sezone parkiro s klupe na tribine i opet nazad ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Avdija je svjetska klasa za ovog flopa 

Cuj flop,a sa 23 godine standardan u najboljem timu Mađarske lige
Nije novi Marcelo,ali sasvim solidan igrac.
Poslije Kolasinca nas najbolji lijevi bek
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Madjarska liga je bara bara nivo bh premier pasnjaka..
Zapravo jadna smo rep. kad nam je ovo najbolji lijevi bek

madjarska liga je igrala EL. To PLBiH moze samo sanjati. Tako da te dvije lige nisu bara bara.
PLBiH i njemacka Oberliga su bara bara.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Evo sad sam pogledao statistiku.
Odigrao 19 utakmica za polusezonu.
Momak je itekako standardan bio izuzev 2 tekme odmaranja zbog crvenog kartona i jedne tekme zbog blaze povrede te kombinovanja u pocetku sezone- ako igra euro takmicenja onda odmara domace prvenstvo i obrnuto.
@Tili, valjda dodje i taj dan kada ces nesto normalno napisati.
Uz to, niko ne kaze da je najbolji lijevi bek nego da zasluzuje mjesto medju 23 reprezentativca i da je nepravedno osporavan i popljuvan svaki put iznova...kao evo i danas.
Bukvalac EL su igrali i klubovi iz Lux, Albanije, Azerbdz. itd...tako da to nije mjerilo jacine ligeMaestro je napisao/la: ↑25 dec 2019, 16:11madjarska liga je igrala EL. To PLBiH moze samo sanjati. Tako da te dvije lige nisu bara bara.
PLBiH i njemacka Oberliga su bara bara.

U timu sezone...bio je i u timu polusezone!
Drago mi je da je usutkao one koji su ga ovdje ponizavali iz sedmice u sedmicu...isto tako ovim je pokazao da selektori nisu grijesili kada su ga pozivali u reprezentaciju.
Drago mi je da je usutkao one koji su ga ovdje ponizavali iz sedmice u sedmicu...isto tako ovim je pokazao da selektori nisu grijesili kada su ga pozivali u reprezentaciju.
Reprezentativac BiH najbolje ocijenjen igrač cijele lige
Ferencvaros je osvojio naslov prvaka Mađarske u nedavno okončanoj sezoni, a maestralne partije na poziciji lijevog beka pružao je reprezentativac BiH Eldar Ćivić.
On je izborio mjesto u timu sezone, a prema izvještaju Instat Scouta, bio je najbolje ocijenjen igrač cijele lige.
Osim što je bio standardan, Ćivić je za Ferencvaroš u 25 ligaških utakmica upisao i pet asistencija.
Ferencvaros je osvojio naslov prvaka Mađarske u nedavno okončanoj sezoni, a maestralne partije na poziciji lijevog beka pružao je reprezentativac BiH Eldar Ćivić.
On je izborio mjesto u timu sezone, a prema izvještaju Instat Scouta, bio je najbolje ocijenjen igrač cijele lige.
Osim što je bio standardan, Ćivić je za Ferencvaroš u 25 ligaških utakmica upisao i pet asistencija.
Svaka čast.
Simpatično mi je vratiti se, 2,3 stranice i vidjeti šta se sve o njemu pisalo. Sada, naravno ni trag ni glas od istih.
U reprezentaciji, izuzev one očajne utakmice protiv Sjeverne Irske, korektan. Nije neka klasa, ali partije u skladu s kvalitetom. Valjda mu ovo dodatno pomogne, pa da nađe i neki bolji klub.
Simpatično mi je vratiti se, 2,3 stranice i vidjeti šta se sve o njemu pisalo. Sada, naravno ni trag ni glas od istih.
U reprezentaciji, izuzev one očajne utakmice protiv Sjeverne Irske, korektan. Nije neka klasa, ali partije u skladu s kvalitetom. Valjda mu ovo dodatno pomogne, pa da nađe i neki bolji klub.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.