Poznati novinar Jonas Dahlquist jucer izjavi da Lindelof i Ahmedhodzic bi trebali biti starteri na Euru 2021 il kad se vec bude igrao. Prije sedmicu-dvije Daniel Nannskog sa svedske televizije izjavljuje istu stvar. Da ne nabrajam silni prostor koji dobija u lokalnoj novini pa i na regionalnom planu.

Eh zbog toga se ja "bojim" da Anel ne nasjedne na sve to a la Tanksson i pomislo evo me, vole me, vidi sta pisu o meni i da na kraju bude jedan u nizu. Jer i ako Anelu daju puno paznje sa razlogom, nije on bas tako dobar (trenutno) da se dize toliko.
Ja opet kazem, slazem se stobom da je Dennis veci potencijal, ali brate mili pa gdjes to reci za stopersku situaciju u Svedskoj u 2020 godini. Ovo je prvi put u 10-15 godina da Svedska krizi za stoperima. Tako da me nebi ni cudilo da Dennis pozovu na jesen, cisto da ih obadvojicu kapirisu a la Tankovic, pa cemo vidjet kasnije.
P.S. I dalje stojim pri stavu da Anel nazalost nece igrati za nas. A razloga je mnogo. Od paznje, nagovaranja, statusa u Malmeu/Allsvenskan, poziva na onu zimsku turneju sa A-timom vec i tako dalje i tako dalje. Aliiii.. nadam se vrlo da grijesim