Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ReX
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la ReX » 02 jul 2020, 17:23

Ama covjece pa de nabroji svedske stopere koji su prije njega molim te? Haha pa Anel ispred sebe po kvalitetu ima samo Lindelöfa. Na koga mislis, polupenzionera Lustiga? Penzionera Granqvista? Helandera? Janssona? :D Hahah pa jesi ti svjestan da Anel dobija poziv sad u septembar za A-repku i da ce 90 % biti u startnoj postavi sa Lindelofom, ako odabere Svedsku. O kakvim ti 5-6 stopera pises. Eto spomeni ih.

Poznati novinar Jonas Dahlquist jucer izjavi da Lindelof i Ahmedhodzic bi trebali biti starteri na Euru 2021 il kad se vec bude igrao. Prije sedmicu-dvije Daniel Nannskog sa svedske televizije izjavljuje istu stvar. Da ne nabrajam silni prostor koji dobija u lokalnoj novini pa i na regionalnom planu. :)

Eh zbog toga se ja "bojim" da Anel ne nasjedne na sve to a la Tanksson i pomislo evo me, vole me, vidi sta pisu o meni i da na kraju bude jedan u nizu. Jer i ako Anelu daju puno paznje sa razlogom, nije on bas tako dobar (trenutno) da se dize toliko.

Ja opet kazem, slazem se stobom da je Dennis veci potencijal, ali brate mili pa gdjes to reci za stopersku situaciju u Svedskoj u 2020 godini. Ovo je prvi put u 10-15 godina da Svedska krizi za stoperima. Tako da me nebi ni cudilo da Dennis pozovu na jesen, cisto da ih obadvojicu kapirisu a la Tankovic, pa cemo vidjet kasnije.

P.S. I dalje stojim pri stavu da Anel nazalost nece igrati za nas. A razloga je mnogo. Od paznje, nagovaranja, statusa u Malmeu/Allsvenskan, poziva na onu zimsku turneju sa A-timom vec i tako dalje i tako dalje. Aliiii.. nadam se vrlo da grijesim :) :bih:
@igrajlopte 🐦

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 02 jul 2020, 17:34

Roditelji ovih djecaka nisu glupi i samo lud covjek ili neki zadrti nostalgicar bi dopustio svom djetetu da igra za nase mladze kategorije a ovamo ima sanse da igra za Svicu ili Svedsku.

Tu je sve u vaganju i zavisno od Interesa ali zato bi u savezu trebao biti neko ko ce iskoristavat takvu situaciju i znati reagovat pravovremeno.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 02 jul 2020, 17:39

Lustig nije stoper, ti ostali da svi su prije njega pogotovo Hellander i Janson koji igra vrhunski u Bredfordu. Jos dodaj Dennisa i Danielssona koji je haro prosle godine sa Djurgardenom i prodan je za 5 miliona eura. Pa Lindelof je dobio poziv tek nakon sto je potpiso za Manchester nista veca kriza kod njih nije sad i prije 4 godine.
Anel ce dobiti poziv kao sto je Tankovic dobio, da ga zakljucaj a nikako zato sto racunaju na njega u prvi 11.

Taj isti novinar je izjavio da ce Hammarby igrati ligu prvaka ove sezone. Znam ocemu pricam, pratim ovu ligu citav zivot.

Poenta je, ja bi više volio da se Dennis osigura koji vec SAd igra na visokom nivou nego tri Anela.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 02 jul 2020, 17:40

I tako 5-6 igraca se svedose na 2. Od toga jedan pred kraju karijere (malo pretjerujem al nisam daleko jer Jansson puni uskoro 30 i za koju godinu se vraca u MFF da zavrsava karijeru.). Granqvist ne igra ozbiljan fudbal od Rusije 2018, povrijedjen preko godinu skoro. Ima sta 36 godina i jedno 10 kg viska. Hahaha joj. :mrgreen: Zivio ti meni. :mrgreen:

Nek obadvojica zaigraju za BiH i svi cemo biti sretni :)
@igrajlopte 🐦

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 jul 2020, 17:52

Drape je napisao/la:
02 jul 2020, 15:57
DrFilgud je napisao/la:
02 jul 2020, 15:47
Ne treba širiti negativu prema igračima, pritisak treba usmjeriti na savez. Savez treba da se trudi da Ahmedhodžić izabere BiH.
Raja ga treba podržati, poželit mu dobrodošlicu , a ne napadati jer je za švedske medije izjavio da će razmisliti.
Šta treba da kaže - ko vas **** Šveđani, ja odoh igrat za BiH. :roll:

Tako smo izgubili Seferovića, koji je htio igrati za nas. Malo mediji, malo navijačko pljuvanje, a prije svega selektor i savez su se pobrinuli da mu ogade Bih iako su ga kontaktirali.
Ti si Meme: "Ne kažem da je u svakom slučaju i situaciji kriv savez...ali ipak u svakom slučaju i situaciji je kriv savez"
U svakom slučaju je kriv savez, tj, ako je od 5 slučajeva savez kriv u 4, onda je vazda kriv.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 02 jul 2020, 18:01

Linderlof, Hellander, Jansson, Dennis, Danielsson. To je 5. Svako dobro

visegrad8392
Kontakt:

Post Postao/la visegrad8392 » 02 jul 2020, 18:21

Jusko00 je napisao/la:
02 jul 2020, 16:59
Da su selektori nasih mlađih selekcija radili profesionalno svoj posao ne bih sad ovdje bilo kuknjave za Becirom Denisom i ostalim...uvijek je u nasim mlađim selekcijama bilo igraca iz Svice Svedske i ti djecaci su rado dolazili da igraju za nas i sigurno da se na vrijeme pozvalo ove sto su sad aktuelni da bi se rado odazvali pozivu
!!!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 jul 2020, 19:11

Pročitao sam ranije da je Riad Bajić na meti Omonije iz Kipra. Taman klub za njega.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 02 jul 2020, 19:16

Šta je sa Prcićem? Ko da ga je zemlja progutala..
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 02 jul 2020, 19:29

ReX je napisao/la:
02 jul 2020, 16:07
Sto se tice Anela, on ce u septembru dobiti dva poziva. Svedske (naravno, 100 %) i Bosne (predpostavljam???!) i znacemo vrlo brzo. Ja mislim da ce on zbog pritiska, zbog nagovaranja, zbog "ljubavi" prema Svedskoj ipak izabrati Svedsku. Ali nadam se da grijesim. Medjutim, nemojte se iznenaditi ako ostane pod ovom plavo-zutom bojom. Ko zna, mozda i njega zovne Ibrahimko pa razgovoraju he he. ;)
Neće dobiti dva istovremena poziva kad poziv za BiH ne može dobiti dok ne sredi papire. Ako ih počne sređivati to će značiti da je odlučio.

visegrad8392
Kontakt:

Post Postao/la visegrad8392 » 02 jul 2020, 19:49

nek se miske i ostale "miske" sprdaju i dalje po instagramu...

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 02 jul 2020, 20:00

Hasic danas dvije asistencije

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 02 jul 2020, 20:02

Šta očekivati od ljudi koju su vani odrastali? Sa novim generacijama se to gubi. Ja sutra da odem vani i da mi dijete zaigra zapaženu ulogu, ne bih ga dao ovoj bagri ovdje u ruke a evo čitav život sam ovdje.

Samo mi žao običnih ljudi kao što sam i sam ništa više.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jul 2020, 20:12

Istog sam mišljenja. Da odem vani gledao bih da mi dijete gradi svoje ime tamo gdje će vjerovatno živjeti čitav svoj život.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 jul 2020, 20:12

Kakav je da je za nas je prajm Beckenbauer
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 02 jul 2020, 20:22

Kakva razmisljanja... :crazy:

Da odem na Mars, opet bih svoje dijete odgajao da bude musliman, Bosnjak i da mu ova zemlja bude ispred svih drugih.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 02 jul 2020, 20:26

Nema to nikakve veze, Alžirci i Marokanci kupe svoje potomke iz Fr i Holandije već nekoliko dekada.

Super zvijezde Mahrez i Ziyech igraju za svoje pustinjske kasabice.

Mi toliko degradimo svoju zemlju, narodnost da je to postalo bolest.

I da vam sad kazem, kupit cemo dijasporu još 100 godina, jer se narodnost i ime neće tako lahko izbrisati.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

visegrad8392
Kontakt:

Post Postao/la visegrad8392 » 02 jul 2020, 20:29

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
02 jul 2020, 20:26
Nema to nikakve veze, Alžirci i Marokanci kupe svoje potomke iz Fr i Holandije već nekoliko dekada.

Super zvijezde Mahrez i Ziyech igraju za svoje pustinjske kasabice.

Mi toliko degradimo svoju zemlju, narodnost da je to postalo bolest.

I da vam sad kazem, kupit cemo dijasporu još 100 godina, jer se narodnost i ime neće tako lahko izbrisati.
bravo!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 02 jul 2020, 20:32

Ja Bosnu i Hercegovinu kao ideju i simbol jedine moje države volim najviše na svijetu. Bosnu i Hercegovinu kao administrativnu kategoriju, sa svojim uređenjem i zakonima, unutrašnjim problemima i korupcijom, zemlju pokvarenih ljudi koji gledaju da te zgaze ili prevare, mrzim najviše.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 jul 2020, 20:33

Zemlju svi volimo, državu ovakvu kakva jeste svako normalan prezire.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Belito, Google Adsense [Bot] i 31 gost.