PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ozbilja. Rahmetli dedo Salem gradio Skenderiju. Citav zivot proveo u Brijescu, imovina do pruge...
Meni su nana i dedo s obje strane roditelja rodjene Sarajlije.
Meni su nana i dedo s obje strane roditelja rodjene Sarajlije.
**** vas u'sta pitarska. Meni nasli osporavati ovaj grad!
Kad neko vidi ovakve Sarajlije na forumu ne vidi razliku izmedju Sarajeva i tuzle.
Haj priznaj raji da si taksista što cijeli dan ceska muda i prica raji kako je biti "sarajlija".
Haj priznaj raji da si taksista što cijeli dan ceska muda i prica raji kako je biti "sarajlija".
JURIŠ
Za koga ti je dedo navijao 1944
?
?
Manji je problem sto ti grad osporavaju. Ovo kako pises, trebaju ti osporavati IQ, a i odredjene kromosome ne bi bilo zgoreg provjeriti/utvrditi.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 02 jul 2020, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- feniksptica
- Kontakt:
Onaj ko je u grad rodjen i ima porijeko ne moze bit seljak. Al moze bit teska seljacina..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pusi ****.
Nece meni neki dosljo govoriti ko sam i sta. **** vas u usta pitarska
Dovoljno je pogledati vase kockaste lobanje na sjeveru. Ovo je moj grad!
Ponavljam: IQ i odredjeni kromosomi.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Tatu za rukicu i pravac istocna Bosna.
Ovaj grad trpi svakog seljaka.
Ovaj grad trpi svakog seljaka.
Brijesce je tada bilo tesko selo, a i sada je.
Vrlo malo Sarajlija iz uzeg jezgra je navijalo za taj radionicarsko - zeljeznicarsku - sportsku sekciju.
Sarajlije su itekako imale za koga navijati, pored tog pseudo kluba.
Naravno, uvijek je postojalo Brijesce, Svrakino selo, Hrasno brdo i razne druge pm.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 03 jul 2020, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Brijesce sada i nekada.
Tada Ilidza nije postoajala. Davno vrijeme.... vidi se da si dosljo. Sarajevo je nekad bila kotlina-livada.
Tada Ilidza nije postoajala. Davno vrijeme.... vidi se da si dosljo. Sarajevo je nekad bila kotlina-livada.
Moj dedo imao zemlju sve do pruge u Brijescu. Prodali smo Slovencima za pola miliona, btw.
**** te u usta pitarska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.