A maske?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Bayern je vec sad odradio fantastican posao..potpuna suprotnost u odnosu na proslogodisnji ljetni prijelazni rok..sad se mogu lagano koncentrisati na dovodjenju Havertza i Desta...s obzirom da se ocekuje i prodaja pojedinih igraca, novca nece nedostajati
Još jedan s potrganim ligamentima.
Nakon promašaja s Lucasom bit će interesantno ispratiti kako će ovaj proći.
Nakon promašaja s Lucasom bit će interesantno ispratiti kako će ovaj proći.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Lewat, Sane, Pera, Coutinho, Muller, Gnabry, Coman
Boli glava
Boli glava
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Samo što nas Cou napušta nakon završetka LP, a moguće da se i Pera ne otkupi.Nerminovic je napisao/la: ↑02 jul 2020, 21:26Lewat, Sane, Pera, Coutinho, Muller, Gnabry, Coman
Boli glava![]()
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Meni samo nije jasno kako su procurile ove oficijalne fotke a da ih klub nije objavio. To su htjelu uraditi sutra, ali evo party ruined.
Naš arapski profil heheh.
Vidi avatara, prvi za ignore liste. Hajmo dalje.
Šalu na stranu, na kraju je ok ispalo. Kad se i pojavila ona informacija da je Bayern za početak spremio 40 miliona, rekao sam tu negdje, možda 5-10 više. Makar se s te strane odradio dobar posao. Nije preplaćen što je najbitnije a još uvijek je u godinama da može napredovati. Vjerujem da Flick može uraditi veliki posao po tom pitanju ali će dosta zavisiti i od Saneovog karaktera. Od ovog trenutka mu želim svu sreću da me demantuje.
A sad ga prestajemo spominjati i okrećemo se subotnjem finalu nakon kojeg ćemo ozvaničiti i Havertza.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Znači prvotimac i u Elfu konačno , od 2017. najbolji njemački igrač , teror na krilu ,ubica , dopizdilo je gledati kako mu neki Stindli , Draxleri , Podoslki pa i Brandti uzimaju mjesto

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nervira me ta nekoordinisanost social media managera i nervira me što Bild zna sve o Bayernu. Mada ovo je javna tajna, već godinu dana.
da , baš izgleda poderan i odbijen
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Make Bayern & Germany great again!

-
Bundesliga
- Kontakt:
Joj al mu dres stoji lijepo 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
ja sam manijak gledao pa sigurno 95% njegovih utakmica od kako je debitovao za City 2016, bukvalno od svih mogućih minuta što je igrao, desno je proveo jedno 3% vremena , (kao desno krilo , Flick će ga puno bolje iskoristiti nego Pep)
i to u ono malo vremena što je igrao desno uspio je da pokaže bolju ljevicu nego Robben

Beško možeš li nam objasniti bacanje drkice na Sanea?
Kada je to sve počelo?
Zašto baš Sane?
Kada je to sve počelo?
Zašto baš Sane?
jel istina ovo :
NEW | Thiago Alcantara is very close to signing for Liverpool - negotiations are very advanced between the player and club and only the economics have to be worked out between the two sides.
@SPORT
The agreement between the player and Liverpool is done. Bayern want £31M for him. Liverpool don't want to pay that in one go. If they can't reduce the price they will look for more imaginative formulas to make the payment
NEW | Thiago Alcantara is very close to signing for Liverpool - negotiations are very advanced between the player and club and only the economics have to be worked out between the two sides.
@SPORT
The agreement between the player and Liverpool is done. Bayern want £31M for him. Liverpool don't want to pay that in one go. If they can't reduce the price they will look for more imaginative formulas to make the payment
Od ove utakmice s Realom moguće , kada sam projektirao da će jednoga dana biti najbolji njemački igrač, pa onda poslije na Euru 2016. kad su mu oyebine redom podolski,ozil,draxler uzimali mjesto iako je utakmica već bila gotova,a on čeka ko tempirana bomba.
Na sličan način sam počeo onanisanti i na Gnabrya , bolno nepravedno zapostavljeni igrači , prvo Rio 2016 , pa epizoda u Hoffeheimu , srećom Bayern je na vrijeme reagovao.
Jednostavno deficit tako direktnih ,okomitih igrača , oči su bolile gledajući Mullere i Ozile na krilu , ova dva su pravo osvježenje.
Sviđa ti se avatar, ne moraš to kritiS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 jul 2020, 23:08Vidi avatara, prvi za ignore liste. Hajmo dalje.
Šalu na stranu, na kraju je ok ispalo. Kad se i pojavila ona informacija da je Bayern za početak spremio 40 miliona, rekao sam tu negdje, možda 5-10 više. Makar se s te strane odradio dobar posao. Nije preplaćen što je najbitnije a još uvijek je u godinama da može napredovati. Vjerujem da Flick može uraditi veliki posao po tom pitanju ali će dosta zavisiti i od Saneovog karaktera. Od ovog trenutka mu želim svu sreću da me demantuje.
A sad ga prestajemo spominjati i okrećemo se subotnjem finalu nakon kojeg ćemo ozvaničiti i Havertza.![]()
Ako bude zdrav bit će ko bombona
Kako god i ovakav bez nekog napredovanja u igri za dvije klase je bolji od Comana, što zbog toga da njegove lopte sa strane (ubacivanja) imaju oči (broj asistencija govori o tome), što zbog boljeg šuta, što zbog bolje završnice. Kako ćeš samo slaviti dan kada je potpisao
Postoji još jedna stvar, Davies igra LB i na svojoj strani u ofanzivi širi igru i uspješno napada, stavljanje Sanea na istu stranu i da Flick postupi kao Pep da ga zakuje za aut liniju po meni nema smisla kada je već Davies tu, zbog Mendya je Pep ga i gurnuo na klupu bez da je pokušao na desnoj strani (džaba kad je projektovao Bernarda i Mahreza tamo). U repki je u nekoliko tekmi znao igrati desno (protiv Srbije, Rusije, Estoniji je i zabio). U njegov šut nema sumnje, kao i u završnicu koja je fenomenalna, a tek u reprezentaciji kako su se on i Gnabry fino dopunjavali gdje su obojica igrala centralno sa free kretnjamaRollMan je napisao/la: ↑03 jul 2020, 00:25ja sam manijak gledao pa sigurno 95% njegovih utakmica od kako je debitovao za City 2016, bukvalno od svih mogućih minuta što je igrao, desno je proveo jedno 3% vremena , (kao desno krilo , Flick će ga puno bolje iskoristiti nego Pep)
i to u ono malo vremena što je igrao desno uspio je da pokaže bolju ljevicu nego Robben.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.