PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Koja razlika mojih pitara kulturica sve i ovog pavijana iz Brijesca sa zlatnim pardon srebrenim zubima ciji su roditelji naselili iz I.Bosne to "popularno" naselje u Sarajevu.
Da ti je dedo znao kakvog ce unuka imati, otisao bi na Novi Zeland, i tako minimizirao mogucnost da ti tata sretne mamu. Koliko imas godina btw? Jesi rodjen prije korone?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
I sjecam se kad smo izgubili titulu na Pecari. Ti se tad nisi ni rodio
Branio Hasagic.
Branio Hasagic.
to te i pitam, ko to vi? Ti i brat imate 30? Bratu je 23?
Kasno je, hajde pajki.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
85 godiste, sine.
Mogu te napraviti.
Mogu te napraviti.
Pravim toast
Moze jedan za pitarsku picku? Cheddar
Moze jedan za pitarsku picku? Cheddar
Pa nije za orlove ko tvoj
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 jul 2020, 07:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Balavac ne zna kad je 2. Svjetski rat bio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Posto su radnicki klub, od fasista su samo isprosili orla na grbu...
Raspravljate se sa ovim bubuljičarom.... Udarate na maksuma.... Gdje će vam duša
Ko je ovo, Sunce ti grebem seljačko?!?!Tekashi je napisao/la: ↑02 jul 2020, 21:07VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 jul 2020, 17:57Woooow... Mlada, zdrava, pametna djevojka imala sex?!?!? Nevjerovatno!!!
Otkriće na nivou Higgs-ovog bozona! Hajvazov Express na haparatima.
Pravi, balavi drkoš sa zidića;
Jarane, 'naš onu *****, goozi se s jednim frajerom!
E, čuj kurawe, Ensara mi mog...
Ali, eto vidim da si iz Briješća. Kako se u vaske veli? Sabriješća, Izbriješća? Briješćeta?
Čuvaj te plombe, obavezno. Ako, jedan dan, iako sumnjam, nađeš curu (ili dečka), možeš Hin pretopit pa joj podvalit ko lančić.
Nama, nekad davno u osnovnoj, predlagali da idemo na exkurziju u Briješće. Bio uslov da ne hranimo lokalno stanovništvo i ne pokazujemo im svjetlucave stvarčice. Ne odosmo iz bezbjednosnih razloga.
Dedo mješo malter i moto kablove po Skenderiji? Dakle, jirgat! Moderno - bauštelac. U taj vakat, po Skenderiji su jirgatili Šipci. To je bilo negdje krajem '60-ih, početkom '70-ih. Pod sloganom "Mi gradimo zemlju - zemlja gradi nas" dovlačene su čitave porodice, teško pogođene bijedom, sa Kosova, naseljavane duž pruge i okolnim brdima. Jedini uslov je bio da se slaveniziraju i da rade poslove na izgradnji države, jer je domicilno stanovništvo radilo u tadašnjim gigantima Energoinvest, Unionivest, Famos i sl.
E to ti je dedo. Naseljena jeftina radna snaga sa Kosova, bez obzira šta on tebi lag'o.
Doduše, možda je "dogonio" stoku do pruge, pa u časovima dokolice i đeljanja kake pritke, zamišljao da je to njegovo.
Ima takvih kamara što su nekad držali "pola Saraj'va". Sve go papak do papka.
Sta kaze, ovo je moj grad.. A od kuce do grada mu treba pola sata autom
Grad mu je do Pofalica, dalje od pofalica ne smije u dresu kluba

Grad mu je do Pofalica, dalje od pofalica ne smije u dresu kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.