Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gero jel ti ovo debitanstki profil ili si imao prije neki?
"We need to suffer. And we need to fight."
Nisam blokirao ni veće debile, nema razloga da to činim zbog tebe.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ono sto si ti za kosarku to je Gero za fudbal.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jul 2020, 02:52Gero da tebe blokiramo pola stranice bi bilo “post je napisao Gero koji je na tvojoj ignore listi”. Vjerovatno razlog zasto mene nisu mnogi blokirali dok sam tek poceo piskarat i spamat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Još mene legenda pita šta sam ti ja skrivio pa me nazivaš debilom..
Ja vecu hinju i debila nisam sreo u ovom forumaškom svijetu veci debil od Filipa aka kakavdanakneiskustvu.
Bukvalno se ulizuje ljudima ovi mu otkriju identitet on negdje u folder iskuca prava imena forumaša i onda provocira tacno zaslužuje skakanje.
jesul krenuli busevi za zagreb
Imčo je neko od starijih forumaša iz grupe s blagom retardacijom. Kavaj, Besko i ta ekipa.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da nisu nikako za Hrvatsku jer opet moraš imati rezervaciju i obrazac na enter croatia popunjen.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
lik koji radi na stanici mi sad rece da jesu, pa vidicemo. posjedovanje tih stvari sad dodje i kao pasosrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 09:06Mislim da nisu nikako za Hrvatsku jer opet moraš imati rezervaciju i obrazac na enter croatia popunjen.
-
- Kontakt:
Za Split ide , ne znam proceduru na granici .rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 09:06Mislim da nisu nikako za Hrvatsku jer opet moraš imati rezervaciju i obrazac na enter croatia popunjen.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Zamisli ljudi na Mars hoće da idu , a neko se Ševal zove ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- ASD
- Kontakt:
Opet bolje od Šehval.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jul 2020, 10:56Zamisli ljudi na Mars hoće da idu , a neko se Ševal zove ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam to znao, zvao ih prije ovog sa samoizolacijom i nisu bili vozili, to su onda sad pustili.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jul 2020, 10:54Za Split ide , ne znam proceduru na granici .rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 09:06Mislim da nisu nikako za Hrvatsku jer opet moraš imati rezervaciju i obrazac na enter croatia popunjen.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- PovratakKralja
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
Nisam siguran koji si kad ste mi svi isti. Samo je Beško baš glup.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 jul 2020, 12:2330 puta si to ponovio, samo si mjenjao imena forumaša.
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
Znaju te s onog kviza što smo igrali, jer ko kreira kviz kad provjerava rezultate na kraju piše mu mail od svakog igrača s kojeg je regan i to je to ne uhode te ne sikiraj se

a da ti je neobično ime jes

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Legendo kako se ti zoveš ? Ja sam Imran.legenda reala je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:53Znaju te s onog kviza što smo igrali, jer ko kreira kviz kad provjerava rezultate na kraju piše mu mail od svakog igrača s kojeg je regan i to je to ne uhode te ne sikiraj se![]()
a da ti je neobično ime jesal i u Hellera je hahha
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 59 gostiju.