Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Erceg pozitivan, dakle nema ga ni naredne sedmice 

Jel Mercedes koristi DAS na treningu? Mislim vjerovatno jest, ali nisam upratio jer sam sitno gledao.
"We need to suffer. And we need to fight."
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobar je i Pavle... zanemaricemo sto komentarise depresivno i jer je napravio milion gresaka tokom prvog treninga i jer ne zna o cemu da prica ni nakon skoro 9 mjeseci pauze.. znalac je Pavle

ja cu gledati na SkySports dok se ne Erceg ne vrati
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Cini se da je Verstappen govorio istinu za Ferrari. Potonuli su duboko.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nije mi se ni gledao prvi trening kad sam ga čuo onako sumornogakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:55dobar je i Pavle... zanemaricemo sto komentarise depresivno i jer je napravio milion gresaka tokom prvog treninga i jer ne zna o cemu da prica ni nakon skoro 9 mjeseci pauze.. znalac je Pavle![]()

Nadam se da će zvati Bakija od sutra, iako više ne radi na SK

Potonuli jesu, ali ne bi trebalo biti toliko duboko.Bundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:56Cini se da je Verstappen govorio istinu za Ferrari. Potonuli su duboko.
Tek je prvi trening, a i koristili su medium gume.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma ne zna se nista do kvalifikacija.
Nego kakve su ovo "usi" kod racing pointa
Nego kakve su ovo "usi" kod racing pointa

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Racing Point djeluje kao pretendent na podijum, jest FP2 ali imaju strašnu brzinu i uslovi im odgovaraju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
haman ce ovi nagurati na citavu deceniju dominacije
svaka im cast ali ovo najbolje oslikava koliko su ostali "sposobni"
svaka im cast ali ovo najbolje oslikava koliko su ostali "sposobni"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
a đe neće kad imaju u rukama Mercedes iz 2019BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:40Racing Point djeluje kao pretendent na podijum, jest FP2 ali imaju strašnu brzinu i uslovi im odgovaraju
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 jul 2020, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
cim je presjekao ovu liniju od boxa rekao je : Bono, my tyres are gone
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cak i da mercedes od 2023. izgubi primat, Lewis ce zauvijek biti najuspjesniji F1 vozač osim ako se ne pojavi neko ciji ce bolid biti najbolji od pocetka do kraja karijere. 8 ebenih titula i 100+ pobjeda i pole pozicija skoro pa sigurno
#Punoljetstvo

U Australiji bi se isto zalili da je krenula sezona, ali nista od toga, ne stoji nigdje u pravilima da ne moze

A izgleda da i Red Bull ima spreman DAS sistem, samo cekaju da padne njihova tuzba
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baki ne radi više na SK? Ko će tenis sad da komentariše? Sad se pitate koji tenis ali bit će nekad, valjda.tm01hzne je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:57Nije mi se ni gledao prvi trening kad sam ga čuo onako sumornogakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:55dobar je i Pavle... zanemaricemo sto komentarise depresivno i jer je napravio milion gresaka tokom prvog treninga i jer ne zna o cemu da prica ni nakon skoro 9 mjeseci pauze.. znalac je Pavle![]()
Nadam se da će zvati Bakija od sutra, iako više ne radi na SK![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Odbijena zalba Red Bulla, DAS regularan.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Je l' moguce da "cirkus" konacno krece
Daj neka se makar nesto desava, kakva god da bude sezona
Sta se ocekuje?! Nista, samo neka Fetel napravi picvajz u ferariju i meni dosta

Daj neka se makar nesto desava, kakva god da bude sezona

Sta se ocekuje?! Nista, samo neka Fetel napravi picvajz u ferariju i meni dosta

-
- Kontakt:
Kao da Merc nije bio predominantan, jos sad imaju i DAS. Jedino Max mozda ali veliko mozda moze nesto. Mozemo samo zamisliti kakav ce race pace imati Merc 

I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.