FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Luca.Toni
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Luca.Toni » 06 dec 2010, 20:10

ne bih se ljutio da nepisete postovo od 10 metara, nego hajmo malo ozbiljno pricati na temi bez nekog sprdanja sto vidim da vi vec uveliko radite...
BAYERN <3
Razumijes ti mene burazere moj :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 dec 2010, 20:11

Neuer dovesti dok ga nije pokupio sir Alex Butka na klupu Krafta na posudbu....uprava Bayerna ne želi potrošiti veliki novac za beka ali potraga za njim ide dalje..Nerlinger je obećao publici da će u Januaru dovesti dobro pojačanje na ovoj poziciji...puno im 10 mil ali će dati nekih 5-6 mil za "dobro" pojačanje na ovoj poziciji koji debil...uprava će i dalje nastaviti da nas šokira svojim potezima..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 dec 2010, 20:14

torrenteS je napisao/la:druze, kamuflaza ili ne, momak je dobar ali je preskup.
magat bi ga pustio za nekih 20+ miliona :) previse je to za golmana, ili :?
imao bih razumjevanja da nam brani jedan nesigurni ala renzing, ali mi imamo odlicnog butta koji moze braniti jos godinu-dvije, imamo krafta koji ce, vjerujem, biti ekstra-klasa.

ponavljam, zasto ulagati tolike noFce ako nismo deficitirani na toj poziciji :? ne razumijem te svabe :evil:
ps
opet sam ja dezurni krivac :lol:
Ma pusti ih, da mi dođe neko drugi i to kaže, pa hajd. Momka nisam ni primjetio i dođe ovdje da se dere. :lol:

Ne odgovori ti meni gdje viđe toliki kvalitet kod Krafta? Oslanjaš se na izjave eminentnih, ili?
Kraft neće biti novi Kahn (gle čuda :mrgreen: ) ali neće ni Rensing. Ja nemam nit jednu zamjerku za Butta i ako čovjek želi da brani još jednu godinu, treba mu pružiti priliku i malo više ubacivati Krafta. Tako će se imati bolji uvid hoće li biti šta od malikana. Kod golmana je malo škakljivo to pitanje strpljenja, tako da baš mora dosta toga poklopiti da bi jedan mladi golman bio na golu jednog velikog kluba.

Isto mislimo po tom pitanju, golmana zasad ne trebamo, kad se vidi gdje je bauštela. Ako Manuel bude pametan pa ne produži ugovor sa Schalkeom (koji ističe 2012), tad bi ga mogli klepiti kostenlos.
Ali, neće on to uraditi (ipak je on njihov klinjo od malena) iako bude napuštao S04, gledaće da šta zarade na njemu.
Evo danas ga navijači molili da ne ide u Bayern, ali ko zna...
Vom Jäger zum Gejagten

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 06 dec 2010, 20:21

Ma Bajernu je ova sezona pušiona!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 dec 2010, 20:21

Luca.Toni je napisao/la:ne bih se ljutio da nepisete postovo od 10 metara, nego hajmo malo ozbiljno pricati na temi bez nekog sprdanja sto vidim da vi vec uveliko radite...
BAYERN <3
Ozbiljno se ovdje raspravlja i svi stavovi koji su izneseni se argumentuju. To sto se provlace kroz dozu humora ne znaci da se tema shvaca neozbiljno.

BAYERN <3 Ko' na facebooku :mrgreen:
#divovi

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 06 dec 2010, 20:35

geronimo je napisao/la:
Kraft neće biti novi Kahn (gle čuda :mrgreen: )
ne bih se ja razbacivao s tom konstatacijom ;)
momak ima reflekse kakve su imali samo kan i meskovic ;) a imao je i par intervencija u stilu naseg olijeresa, tako da...
osim toga, ja imam nos, ma nosinu imam bre :lol: kada su talenti u pitanju :twisted:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 dec 2010, 20:48

torrenteS je napisao/la: osim toga, ja imam nos, ma nosinu imam bre :lol: kada su talenti u pitanju
:lol: :lol:
Ja isto imam slika pogotovo kad su golmani u pitanju. :? Ništa, vidjećemo (ponovo) Krafta u srijedu protiv Basela.
Malo mi je onizak, ali nije ni Kahn bio bogzna veći. Sprungkraft (da Luca ne reče ja bih zaboravio za deutsche sprache :lol: ) nadoknađuje tu ma(ha)nu. Evo sad i hoch bosniesch. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 06 dec 2010, 21:47

torrenteS je napisao/la: momak ima reflekse kakve su imali samo kan i meskovic ;) a imao je i par intervencija u stilu naseg olijeresa, tako da...
osim toga, ja imam nos, ma nosinu imam bre :lol: kada su talenti u pitanju :twisted:
Pa dobro ne možemo na osnovu tih refleksa zaključivati, sjećaš li se kakve je reflekse imao Rensing u svojim počecima kada bi mijenjao Kahna, pa gle na šta dođe. Mada sam ja i nekolika snimaka ovih mladih naših gledao prije na youtubeu, i mogu reći da je stvarno dobro branio: Svejedno momku treba dati šansu.
geronimo je napisao/la: Ništa, vidjećemo (ponovo) Krafta u srijedu protiv Basela.
Nemaš tu šta vidjeti, pošto ovi centra neće preći u Minhenu.

Torente S nešto pokušava da bude fin, kulturan, ali polako gubi konce, i sve više postaje onaj stari, dosadni, odvratni Secer. :lol: :lol:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 dec 2010, 23:00

Vuk dlaku (nick) mijenja, ali cud nikada :mrgreen:
Dobar je secer, opet je nastavio po svom, a moram priznati da se 98% posto stvari slazem sa njim, tako da ne pisem ponovo... :D :D
Uglavnom, razocaran sam ovim zadnjim partijama, al vise mi je i postalo normalno da poslije odlicne sezone ide uzasna, tako da ovo mirne duse gledam jer znam da ce iduce godine opet biti sve u vinklu :)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 06 dec 2010, 23:05

Stvarno zamarate s tim glupim postovima daj pisite nesto o Bayernu ako znate da li ce dolaziti pojacanja nesto interesantno o ekipi da vodimo raspravu sta ocekujte od meca u Srijedu i takve stvari zamarate stvarno glupim temama i postovima !

Što se tice tih stranica o Bayernu najbolje vijesti meni ima onaj fcbayernmeister tako nekako mislim na blogoove bar covjek prati a prije nisu bili loši bavarci.blogger mada sada su opali a ovaj drugi je stvarno bolji !!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 dec 2010, 23:23

CoDe je napisao/la:Stvarno zamarate s tim glupim postovima daj pisite nesto o Bayernu
Prvo pitanje, navedi glupe postove? I veliš da pišemo o Bayernu. :D Jok, eto pišemo o sekundarnim sirovinama.
Jbala vas više pojačanja, samo kukate. Imate mjesec januar za tako nešto. ili ovi što poslije svakog poraza dođu i postave jedno 15 smajlića kako su ljuti na upravu, kako su škrti, bla bla.
Puca nekom qrac što je on ogorčen na upravu, kao da je nešto novo rekao.

Neki od nas su dovoljno informisani i bez tih blogova, tako kad bude šta aktuelno i provjereno, lijepi se ovdje.
Tetkice.... :roll:

Hoćeš nešto novo da čuješ, evo ti iz prve ruke...Effenberg ide u trenere. Kahn odbio Koln i njihovu ponudu da zamjeni Meiera na menađarskoj poziciji. Znaš li da Oli studira?
Effe izjavio da je u ekipi previše tiho i mirno, i da mu godi to što mu stalno skreću pažnju kako bi ovoj ekipi dobrodošao jedan Effenberg.
U pravu je čovjek, sve same curice u ekipi, osim onog saobraćajca Marka, koji makar mlatara rukama.
Vom Jäger zum Gejagten

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 dec 2010, 23:45

@effe_sa, pa to ti velim, iako je odličan trener mislim da polako gubi konce igre, znači apsolutno se slažem s tobom.

@torrenteS, ma novi sam ja na forumu, ali vas pratim već mjesec dana i konačno odlučio da se priključim najboljem forumu. I najboljoj temi... :D :D :D
Ma to ja kažem za Neuera, weltklassa, a ne moramo ga mi odma dovesti, 2012 bi bilo najpoželjnije kad mu istekne ugovor. A tako razmišljaju i ovi iz uprave.

Slažem se za Seju, treba napraviti jedan iskorak u karijeri da još više napreduje, pa mislim da je on bio blizu bayerna pretprošlo ljeto, ili se varam?

@Luca.Toni, nema potrebe da se ljutiš na neke forumaše ako pišu neke riječi na njemačkom, to ti je onako više od gušta. A ovo, za postove dužine jednog romana, se odnosilo na mene i torrenteS-a, pretpostavljam. Pazi, ja osobno ne gledam nogomet površno, štoviše u nogometu sam odmalena kao i mnogi od nas pa se tako razumijemo u neke stvari ( ili bar mislimo da se razumijemo :lol: ) i zato pišemo ponekad malo duže postove da bi što bolje prokomentirali nešto što nam se ne sviđa itd....

Zato sam i napisao da za takve stvari postoje forumi.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 dec 2010, 23:53

geronimo je napisao/la: Jok, eto pišemo o sekundarnim sirovinama.
:D :D :D :D :D

Koji je to kralj, Stefan Effenberg. Nema ga nigdje od 2004-2008, čovjek uživa u životu, troši lovu, boli ga za nogomet.....To ti je život brate. Ali mi je drago da konačno ide za trenera. Taj bi po svoj logici trebao izrasti u odličnog trenera. A dakako da ga Bayern čeka otvorenih ruku. :D :D :D
Takvi mozgovi kao u njega i Kahna su jedinstveni.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2010, 00:16

Uoči utakmice kod Schalkea trener Bavaraca Louis van Gaal je mnogo više govorio o drugim temama, nego li o Magathovoj momčadi. Nizozemca, naime, muče travnjaci u Bundesligi.

"Mislim da Bundesliga treba umjetne travnjake na svim stadionima", krenuo je Louis van Gaal, a na novinarsko pitanje zašto Nizozemac se razvezao:
"Mnogo me puta pitaju zašto slabo igramo u gostima (op.a. samo jedna pobjeda, tri remija i dva poraza ove sezone), a ja vam sada odgovaram da je razlog u tome što su kod mnogih klubova travnjaci loši. Mi mnogo puta ne možemo razviti našu igru. Veći su nam problem travnjaci, odnosno, njihova nekvaliteta. Dok se priviknemo na uvjete, koje bi ponekad nazvao neregularnima, već smo u rezultatskim problemima", rekao je Van Gaal....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2010, 00:28

[youtube][/youtube] imamo i mi Messia :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 07 dec 2010, 00:32

geronimo je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Stvarno zamarate s tim glupim postovima daj pisite nesto o Bayernu
Prvo pitanje, navedi glupe postove? I veliš da pišemo o Bayernu. :D Jok, eto pišemo o sekundarnim sirovinama.
Jbala vas više pojačanja, samo kukate. Imate mjesec januar za tako nešto. ili ovi što poslije svakog poraza dođu i postave jedno 15 smajlića kako su ljuti na upravu, kako su škrti, bla bla.
Puca nekom qrac što je on ogorčen na upravu, kao da je nešto novo rekao.

Neki od nas su dovoljno informisani i bez tih blogova, tako kad bude šta aktuelno i provjereno, lijepi se ovdje.
Tetkice.... :roll:

Hoćeš nešto novo da čuješ, evo ti iz prve ruke...Effenberg ide u trenere. Kahn odbio Koln i njihovu ponudu da zamjeni Meiera na menađarskoj poziciji. Znaš li da Oli studira?
Effe izjavio da je u ekipi previše tiho i mirno, i da mu godi to što mu stalno skreću pažnju kako bi ovoj ekipi dobrodošao jedan Effenberg.
U pravu je čovjek, sve same curice u ekipi, osim onog saobraćajca Marka, koji makar mlatara rukama.
Nemoj se na mene ispoljavati ali kada god dodzes na temu neka je rasprava o tamo nekom seceru ili ulijeci famozni navijac real ili barce i piše kako nam je ove sezone " pušiona "" bolje i o pojacanjima i bilo cemu sto je vezano za bayern nego da pisu kojekakve gluposti ali nema veze meni nije bitno ja mogu bayern pratit i bez ove teme !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2010, 00:57

Sta je ovo jbt, samo neke svadje. :x Nije ni cudo sto se pojedini odlucuju na napustanje foruma. :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2010, 11:01

Omerbavarac je napisao/la:Sta je ovo jbt, samo neke svadje.
Mah, nisu svađe Omere (ono između šećke i mene ne računaj :D ) nego neki traže dlaku u jajatu.

Ovi koji ne mogu razumjeti šećerove postove (sad torrenteS) neka ga stave na ignore listu. I svi zadovoljni.
Ima nas dosta koji uživamo u njegovoj interpretaciji i na koji on način vidi situaciju u Bayernu.

Kako očekujete da se riješimo ovih navijača drugih klubova koji dođu ovdje da provociraju? Da kažemo Klaretu, van gallu i ostalima da ne šetaju van svog dvorišta?

Zar mislite od teme praviti blog, e ne može dragi moji. Vi imate pogrešnu sliku kako jedan forum treba da izgleda.
Ili vam gujca zine samo kad se spominju pojačanja. :lol:
Ništa protiv dr.adnana, Ted-ija i drugih koji plasiraju kopirane vijesti, ali zar vi u tome vidite čar foruma.

P.S. Evo moj doki je prestao, sad se bacio na statistiku. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2010, 13:23

ma pustite se svadja vise .....nemoj da effe cheffe bije ovde :D :D :D :D :D jedinstvo ljudi, jedinstvo....vidite li da nam je klub u ****......i nista kopirane vijesti neg ko ja iz glave il ono sto cujem i vidim u medijima razlicitim odmah prenosim na papir, uf ne papir, tastaturu , ekran, kako ti ga god....**** ga bas se umorih dok ovo srocih :D :D :D :D :D

schweinsteiger izjavio za njemacke medije da smatra da je bayern i dalje najjaca ekipa lige (eto reko nam je vala nesto novo :D ).....pohvalio je velike trkacke sposobnosti i agresivnost igraca dormunda koje im prema njemu donose najveci uspjeh al : "ja ne vidim ni jednu ekipu po kvalitetu u ligi bolju od nas" rekao je nas "mudri" bastian.
inace demichelis je sve blize odlasku iz bayerna jer je sad procurila informacija da se nije rukovao sa van gaalom nakon utakmice sa frankfurtom, pravio se kao da ga ne vidi....van gaal je odmah reagovao i "nagradio" demichelisa klupom u susretu sa schalkeom....demichelis sve vise ima zelju da ode iz bayerna
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 07 dec 2010, 13:51

geronimo je napisao/la:Kako očekujete da se riješimo ovih navijača drugih klubova koji dođu ovdje da provociraju? Da kažemo Klaretu, van gallu i ostalima da ne šetaju van svog dvorišta?
zasto bi ih se rjesavali? meni licno ne smetaju, naprotiv!
zamisli da nema tih sitnih prepucavanja, da se samo postiraju vijesti, bio bih prvi koji bi napustio forum. nesto kontam, hrdjavom qrcu i dlake smetaju :lol: tako i ovim kriticarima moje malenkosti. onome kome smeta moje prisustvo, onaj ko misli da me treba udaljiti sa foruma, tom preporucujem da se obrati adminu(meni :lol: ).
jbt, za gotovo tri godine mog boravka na ovoj stranici tom istom adminu nije naumpalo da me opomene a kamo li udalji sa foruma.
Zar mislite od teme praviti blog, e ne može dragi moji. Vi imate pogrešnu sliku kako jedan forum treba da izgleda.
Ili vam gujca zine samo kad se spominju pojačanja. :lol:
pravila su jasna i na samom pocetku mogu procitati:

SportSport.ba forum je bosanskohercegovački sportski forum. Posvećen je diskusijama o sportu u našoj zemlji i svijetu, posvećen je druženju i razmjenama iskustava ljubitelja sporta, Bosanaca i Hercegovaca. Ostali su dobrodošli kao dragi gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.
Ništa protiv dr.adnana, Ted-ija i drugih koji plasiraju kopirane vijesti, ali zar vi u tome vidite čar foruma.
doktor je legenda! maltene ne mogu zamisliti utakmicu ako ne procitam onih par informacija koje on postira prije nego li ekipa bavarskog diva istrci na teren.
ps
kada je izvlacenje parova za 1/8 finala :?
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []