@Wanda tvrdi da je Omić raspoložen da igra za nas u seniorskoj selekciji, jel tako Wanda?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nemam problem kad me neko prozove, ali prozivka bez argumenata je čisto gubljenje vremena.Yanichar je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:00Koliko vi ba imate godina? Kakva je ovo spika iz obdanista?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 jul 2020, 11:21Anel je tu samo da očepi, kad krene Anel, krenut će i Dennis i Bećir !
Tome se i ja nadam. I nadam se da se na Anelu neće stati.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 jul 2020, 11:21Anel je tu samo da očepi, kad krene Anel, krenut će i Dennis i Bećir !
Drape je napisao/la: ↑03 jul 2020, 17:13Mi imamo u Švedskoj jaku sportsku dijasporu kojoj je stalo do BiH, novinare i trenere, ako to nešto znači. U Švicarskoj je naš najbolji agent, čovjek koji ne preza ni od čega kako bi igrač obukao dres BiH. Za švicarsku javnost on je naivni "portir u garaži", ali kad padne noć
on odlazi na večere na kojima padaju veliki dogovori
također je i majstor prerušavanja, ovdje se kamuflirao u dobacivača lopti da se približi Kolašincu
![]()
Povrijedio se bio prošlu utakmicu....hurem je napisao/la: ↑03 jul 2020, 22:26Turkes bi mogao ostati u 2.ligi kako su stvari krenule.
U posljednjih 5 kola prednost se istopila na svega 5 itekako dostiznih bodova a bilo je 15-ak.
Sta kaze zaslužuje poziv...oznoji se dobro za poziv jarane i ne u 2.švicarskoj ligi nego negdje u prvoj...i ozbiljnoj ligi.
A potom uslovljavaj po medijima kojesta.
Juka gigantDrape je napisao/la: ↑03 jul 2020, 17:13Mi imamo u Švedskoj jaku sportsku dijasporu kojoj je stalo do BiH, novinare i trenere, ako to nešto znači. U Švicarskoj je naš najbolji agent, čovjek koji ne preza ni od čega kako bi igrač obukao dres BiH. Za švicarsku javnost on je naivni "portir u garaži", ali kad padne noć
on odlazi na večere na kojima padaju veliki dogovori
također je i majstor prerušavanja, ovdje se kamuflirao u dobacivača lopti da se približi Kolašincu
![]()
Ne da se sirotinji do Buća Potoka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.