Čisto da ne ispadne Kapiten gov no i šupak kad izbije neka druga revolucija na forumu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znao sam i prije kviza.legenda reala je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:53Znaju te s onog kviza što smo igrali, jer ko kreira kviz kad provjerava rezultate na kraju piše mu mail od svakog igrača s kojeg je regan i to je to ne uhode te ne sikiraj se![]()
a da ti je neobično ime jesal i u Hellera je hahha
Varg je napisao/la: ↑03 jul 2020, 09:35lik koji radi na stanici mi sad rece da jesu, pa vidicemo. posjedovanje tih stvari sad dodje i kao pasosrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 09:06Mislim da nisu nikako za Hrvatsku jer opet moraš imati rezervaciju i obrazac na enter croatia popunjen.
Hajde iskreno sta fali Filipu osim sto je islamofob kao i vecina ovdje?90minut je napisao/la: ↑03 jul 2020, 04:57Još mene legenda pita šta sam ti ja skrivio pa me nazivaš debilom..
Ja vecu hinju i debila nisam sreo u ovom forumaškom svijetu veci debil od Filipa aka kakavdanakneiskustvu.
Bukvalno se ulizuje ljudima ovi mu otkriju identitet on negdje u folder iskuca prava imena forumaša i onda provocira tacno zaslužuje skakanje.
Mene napao na kviskoteci skoro što sam stavio malo Hrvatskih filmova u kvizu o exyu kinematografiji, vela havle reko
Ko nije slušo Šerifa uživo taj ne zna šta je muzika.
Slusati najveceg ljigavca sto je pi.cka izbacila u zadnjih par milenija!
Ya yebote možeš misliti, slušaš lika koji pjeva narodnu muziku ... Đe ćeš to sramota prava , neka ga je stid ...
Biće brda puna meze
miljackom će teći šljiva
samo zaokruži ime
mister Nazif, Nazif Gljiva
Nisam doveo u pitanje njegovu inteligenciju već samo muzički ukus, niti sam mislio da treba da ga bude sramota samo sam konstatovao da mi je čudno da imaš toliko mogućnosti a da i dalje slušaš nešto što je i po našim selendrama "ohladilo".bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:56Ya yebote možeš misliti, slušaš lika koji pjeva narodnu muziku ... Đe ćeš to sramota prava , neka ga je stid ...
Kako je Mire glup , pored živog Andree Bocellia on sluša Šerifa Konjevića, ma nek se ubije odmah ...
nekad su cirkuzali sa njegovom pričom o toplovodu iz Kaknja, a tek kad je više kasno bilo skontaše da je ideja bila i više nego dobra.
Nista me od njega ne bi iznenadilo.PovratakKralja je napisao/la: ↑03 jul 2020, 12:25Zar i ti vjeruješ da mi je on prodao identitet ?
Glupo mi da optužujete najboljeg covjeka na forumu a on nevin.
Nešto pogrešno reko?Drape je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:57Pitaju u nekoj emisiji preletača Arnauta da li navija za Trumpa ili Bidena a on je dao pristojan odgovor: "Biden, senator Bob Dole, Joe Lieberman, McCloskey po kojem se zove jedan most u Sarajevu, to je sigurno ta ekipa od 3 - 4 političara u SAD koji su se pokazali kao najveći prijatelji Bosne i Hercegovine"
Oni htjeli da rade, a da naplate ?? E nece da moze.Husika je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:25Nije uopste problem u tipu mizike nego u izboru izvodjaca...
Šerif Konjević sta dalje reci!
To je pas koji je izvarao koga je stigao a dinar mu je veci od Triglava...
Znam licno anegdotu gdje mu je ekipa iz Visokog radila kamenu ogradu oko kuce negdje gore oko Ilidze, jednom prilikom izlazi Šerif iz kuce i krece negdje i onako usput pita radnike hecetel da vam donesem nesto za jelo i pice, kada su mu ovi dali potvrdan odgovor pseto im pokaze on kad uvalis ruku u lakata druge ruke i kaze "e ovo ce te dobiti" i uz cerekanje ulazi u auto i ode...A bilo je tu radnika i od 60-70 godina koji su mu Babe mogli biti...
I na kraju nije nikad ni platio ljudima radove a cifra je bila oko 40-50000 KM, pa je jedne prilike bjezao sa koncerta u Visokom kad se ta ekipa sabrala da mu hebu majku u PM, murija mu glavu spasavala!
Pas majku hebao svoju!
Kuca mu je dole na pocetku velike aleje a na kapiji veliki inicijali ŠK.Husika je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:25Nije uopste problem u tipu mizike nego u izboru izvodjaca...
Šerif Konjević sta dalje reci!
To je pas koji je izvarao koga je stigao a dinar mu je veci od Triglava...
Znam licno anegdotu gdje mu je ekipa iz Visokog radila kamenu ogradu oko kuce negdje gore oko Ilidze, jednom prilikom izlazi Šerif iz kuce i krece negdje i onako usput pita radnike hecetel da vam donesem nesto za jelo i pice, kada su mu ovi dali potvrdan odgovor pseto im pokaze on kad uvalis ruku u lakata druge ruke i kaze "e ovo ce te dobiti" i uz cerekanje ulazi u auto i ode...A bilo je tu radnika i od 60-70 godina koji su mu Babe mogli biti...
I na kraju nije nikad ni platio ljudima radove a cifra je bila oko 40-50000 KM, pa je jedne prilike bjezao sa koncerta u Visokom kad se ta ekipa sabrala da mu hebu majku u PM, murija mu glavu spasavala!
Pas majku hebao svoju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 118 gostiju.