Ma dzaba da imamo Ronalda i Messija u napadu kad je na golu Eric. Prosle sezone nasi golmani skoro nista nisu mogli odbraniti. Imao sam osjecaj da je svaki sut u okvir naseg gola bio gol. Ne znam kako ljudi brzo zaboravljaju. Dodje Siroki na Grbavicu i zabije ti gol na nacin da lopta padne na 3 metra od gola, a golman stoji na gol liniji. Drugi gol Sirokog Erica prenese i napravi glupost i penal za Siroki. Dodje Velez, dva puta predju centar 2 puta sutiraju prema golu i zabiju 2 gola. Na derbiju na Grbavici kod rezultata 3:2 izlijece Eric da izboksuje loptu i stoper Sarajeva Lazic prebacuje loptu glavom preko njega, sreca otislo preko gola itd. Generalno, u svakoj utakmici ogromna doza nesigurnosti,straha, panike itd, je bila prisutna kod nasih golmana..kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 19:59Meni licno takodjer nije drago sto ce Eric biti prvi golman, ali sta da se radi. Godinu dana je duže tu, vjerujem da ce biti samo bolji. Irfan je gromada od covjeka i sasvim pristojan drugi golman. Mozda je ispravno ovo sto je Amar uradio, da preusmjeri sredstva na krilne igrace. To je nasa glavna karika, efektna i ucinkovita krila. Oni su kljuc 4231 formacije.
Umjesto da nesto naucimo iz toga mi nastavljamo da se kockamo. Sta ako Eric opet ne ispuni ocekivanja, mijenjat ce ga Fejzic? Meni je to jako neozbiljno..