Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Ima li iko upucen oko ovih pravila, šta ce se desiti ukoliko Leotar istupi iz lige, Derventa odbije ulazak, kako ce se to nadoknadit za nastavak? Jer trenutno imamo kad se odbiju te dvije ekipe i Drina ukupno 15 zainteresovanih za igranje lige ( Borac, Sloga Doboj, Slavija? / Gračanica, Maglaj, Sloboda, Konjuh, Sloga GV, Vogosca, Bosna Visoko, Izviđač, Iskra, Goražde, Bosna Sa i Krivaja). Kako sada postupiti, šta uraditi?
Imaš 16 timova ,jer ako neće Drina,Leotar i Derventa dođeš na isto, dva izlaze iz lige Leotar i Drina a ulaze Bosna i krivaja -16 timova.Selebriti je napisao/la: ↑03 jul 2020, 12:01Ima li iko upucen oko ovih pravila, šta ce se desiti ukoliko Leotar istupi iz lige, Derventa odbije ulazak, kako ce se to nadoknadit za nastavak? Jer trenutno imamo kad se odbiju te dvije ekipe i Drina ukupno 15 zainteresovanih za igranje lige ( Borac, Sloga Doboj, Slavija? / Gračanica, Maglaj, Sloboda, Konjuh, Sloga GV, Vogosca, Bosna Visoko, Izviđač, Iskra, Goražde, Bosna Sa i Krivaja). Kako sada postupiti, šta uraditi?
Buraz izvini, al znas li brojat?
Damir Efendic produzio ugovor sa Vogoscom na jos 2 godine.
U sledecim danima ocekuju se potpisi igraca na lijevom i desnom krilu
Bosna Sarajevo jos uvijek nije sigurna hoce li se takmiciti...niti imaju igraca niti para...
U sledecim danima ocekuju se potpisi igraca na lijevom i desnom krilu
Bosna Sarajevo jos uvijek nije sigurna hoce li se takmiciti...niti imaju igraca niti para...
Iz RS-a klubovi popunjavaju mjesta od klubova koji pripadaju RS-u
Isto je i sa federacijom
Ukoliko Krivaja i Bosna odbiju učešće a pri tome od ostalih iz juga odnosno sjevera ne bude htio igrati ,Ostat će gorazde i iskra ,ako i oni ne budu spremni igrat ,igrat će se ovo šta ima i to je to
Ajd molim te izbroji ti , imali smo 16 klubova , neće Leotar i Drina to 14 , ulazi Bosna Sa i Krivaja 16 , neće Derventa i niko iz RS-a ući ostajemo na 16 .. ne konatm gdje ti nabra 15 samo klubova .
Borac , RKG, Bos. V, Sloga GV, Sloga D. ,Izviđač , Slavija,Sloboda, Lokomotiva, Maglaj ;Konjuh , Vogošća,Goražde ,Iskra - 14 komada bez Leotara i Drine
+ Bosna i Krivaja --- 14+2 =16 jesam dobro izbrojao ili da ti i crtež pošaljem

Nece se igrati liga 16 dogodine bice jos odustajanja, ekonomska situacija je uzasna.
Krivaja nece odustat od Premijer lige 100%pastore je napisao/la: ↑03 jul 2020, 14:12Iz RS-a klubovi popunjavaju mjesta od klubova koji pripadaju RS-u
Isto je i sa federacijom
Ukoliko Krivaja i Bosna odbiju učešće a pri tome od ostalih iz juga odnosno sjevera ne bude htio igrati ,Ostat će gorazde i iskra ,ako i oni ne budu spremni igrat ,igrat će se ovo šta ima i to je to
Krivaja je već dovela pojačanje iz Tuzle, sasvim sigurno da dolazi i desno krilo iz Iskre
Pa Sedzad je iz tuzle presao u Krivaju
Enes Skopljak iz Slobode u Vogoscu
Enes Skopljak iz Slobode u Vogoscu
Nema popunjavanja po nacionalnom ključu. Ako odustane Derventa ili Leotar ne mora se popunjavati iz RS. To su propozicije i nek ih Radja preko Umičevića ispoštuje ako insistiraju na propozicijama
Gavric i dzurdevic u slogi D.
Sloga vratila svoja tri igraca. Poslije Dejanovica u klub se vratili Gavric i Djurdjevic.
Gavric po meni jedan od najkorisnijih igraca lige...djurdjevic uz osmanhodzica najbolje desno krilo lige...Sloga pravi finu ekipu, ako bude para bice ovo dobra sezona za slogu
Skopljak u Vogošći
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vec vidim da ce iduca sezona bit zanimljivija dosta od ove. Gračanica, Sloboda, Vogosca?, Izviđač, Borac, Sloga Doboj mogli bi biti neki kandidati za prve te pozicije. Sigurno da ce neko od njih i razocarat, neko novi iskocit, ali ce biti vise konkurentih ekipa nego ove sezone. Sloga GV mi se cini kao neka ekipa iz sjene, moze dobiti dosta ekipa, ali i izgubiti na glupostima. Sve u svemu bit ce bolja nego ova sezona sigurno.
Tako loša matra prati Slogu da je teško povjerovati da su ovi igrači još jednom nasjeli na obećanja
Lijepo je sto su vratili sve domace igrace...vec su jednom svi prevareni tako da mislim da su ovaj put sve plate unaprijed uzeliterra je napisao/la: ↑03 jul 2020, 22:49Tako loša matra prati Slogu da je teško povjerovati da su ovi igrači još jednom nasjeli na obećanja
Sve je to lijepo divno bajno,ali nece krenuti heheheSelebriti je napisao/la: ↑03 jul 2020, 22:34Vec vidim da ce iduca sezona bit zanimljivija dosta od ove. Gračanica, Sloboda, Vogosca?, Izviđač, Borac, Sloga Doboj mogli bi biti neki kandidati za prve te pozicije. Sigurno da ce neko od njih i razocarat, neko novi iskocit, ali ce biti vise konkurentih ekipa nego ove sezone. Sloga GV mi se cini kao neka ekipa iz sjene, moze dobiti dosta ekipa, ali i izgubiti na glupostima. Sve u svemu bit ce bolja nego ova sezona sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.