Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Barcelona ponudila Griezmana Juventusu. Pregovori se nastavljaju. (RAI)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Peglamo knjige Barci .. ne znam sta da mislim o njemu ...imas Dybalu koji je isti tip igraca ...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da, grozna uprava, smradovi koji moraju otici pod hitno. To sto su doveli u 2 sezone Ronalda i De Ligta je puka sreca, i corava koka nesto ubode.
Inace, Pjanic za cijelu proslu sezonu u ligi imao 5 asistencija, Bentancur ove sezone vec na 7, plus ne izvodi prekide i obavlja defanzivne zadatke. Ciao Mire
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma ne mislim na trampu pjanica, kako je igrao ja bih ga dzaba dao.BuffonGigi je napisao/la: ↑03 jul 2020, 13:18Da, grozna uprava, smradovi koji moraju otici pod hitno. To sto su doveli u 2 sezone Ronalda i De Ligta je puka sreca, i corava koka nesto ubode.
Inace, Pjanic za cijelu proslu sezonu u ligi imao 5 asistencija, Bentancur ove sezone vec na 7, plus ne izvodi prekide i obavlja defanzivne zadatke. Ciao Mire![]()
Kazem za napadaca da mora nam cilj biti jrdnog od top3 napadaca evrope da dovedemo, mlada. Milik je truba. Doslovno dzeko je sad od njega duplo bolji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Druze treba se malo sad spustiti na zemlju i biti realan, nece se placati visoke odstete jer su bas svi klubovi pogodjeni globalnom krizom. Utakmice se igraju pred praznim tribinama, u pitanje dolaze i sezonske karte za narednu godinu. Tako da ako se mogne dovesti neko trampom kao Artur to ce biti super.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Milik dao svoj apruval za transfer u Juventus. Juventus stavio Romera na stol( Napoli odbio) a priča se i o uključivanju Luce Pellegrinia i Bernadeschia.(R.Agresti)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Apsolutno nepotreban, precijenjen igrač i ulazi u tridesete. Šuplja. Može da nam daju njega za Rabiota i doplate.IlPrincipino je napisao/la: ↑03 jul 2020, 12:52Barcelona ponudila Griezmana Juventusu. Pregovori se nastavljaju. (RAI)
Što se tiče Milika, nemam ništa protiv, u svakom slučaju profil napadača koji nam treba. Kada samo skontamo kakvu glupost je ova uprava napravila sa Llorenteom koji je do prošle sezone bio od koristi u svakoj ekipi u kojoj je igrao, i nama i nakon nas.
Jedino što ne valja oko Milika što je imao tu povredu. A drugo je Berna koji nema potrebe da ide. A i to je šuplja ako ćemo vjerovati Paraticievim izjavama od samo prije 2 hefte u kojem je rekao da on ne ide.
Miliku ističe ugovor i ne trebamo se zeznuti i pristajati na njihove uslove kao s Higuainom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Griezmann za De Lighta zvuči pošteno.IlPrincipino je napisao/la: ↑03 jul 2020, 12:52Barcelona ponudila Griezmana Juventusu. Pregovori se nastavljaju. (RAI)
Vidal gratis
Ma moze samo davaj!Rajaz je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:07Griezmann za De Lighta zvuči pošteno.IlPrincipino je napisao/la: ↑03 jul 2020, 12:52Barcelona ponudila Griezmana Juventusu. Pregovori se nastavljaju. (RAI)
Vidal gratis![]()
Moze li rakitic umjesto vidala, ovo ostalo je ok.Rajaz je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:07Griezmann za De Lighta zvuči pošteno.IlPrincipino je napisao/la: ↑03 jul 2020, 12:52Barcelona ponudila Griezmana Juventusu. Pregovori se nastavljaju. (RAI)
Vidal gratis![]()
Mogu i Rakitić i Umtiti još,dinoo je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:16Moze li rakitic umjesto vidala, ovo ostalo je ok.Rajaz je napisao/la: ↑03 jul 2020, 15:07Griezmann za De Lighta zvuči pošteno.IlPrincipino je napisao/la: ↑03 jul 2020, 12:52Barcelona ponudila Griezmana Juventusu. Pregovori se nastavljaju. (RAI)
Vidal gratis![]()
da se mene pita
- Burberry46
- Kontakt:
Ok je Milik kao rezerva, ali dati za rezervu 45 M jos mu istice ugovor naredne sezone je utopija. Jos uz to dajes Bernu koji se moze utopiti za boljeg igraca.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Griezman nema smisla kraj Dybale, nikad ne bih dao De Ligta za njega, momcina ce iduce sezone aBd biti prvi stoper planete. A Milik je super pojacanje, treba nam napadac koji zna igrati fudbal i koji radi za ekipu.
Dzeko prije Milika, ali pod uslovom da dodje kao slobodan ili neka minimalna osteta 5M i ugovor na 2 godine maksimalno, taman i ima toliko vrhunskog fudbala u nogama.
Da li je Gilardino slobodan?
Suplja. Ali sve i da nije, valjda igrači kao Dzeko budu neki nedostajuci dio slagalice, kad imas poslozen tim i fali ti tačka na i, neko koristan u borbi za sve trofeje.
J gerijatrija ne vjerujem da ce ikome koristiti, valjda su naučili na primjeru zadnjih sezona.
Suplja. Ali sve i da nije, valjda igrači kao Dzeko budu neki nedostajuci dio slagalice, kad imas poslozen tim i fali ti tačka na i, neko koristan u borbi za sve trofeje.
J gerijatrija ne vjerujem da ce ikome koristiti, valjda su naučili na primjeru zadnjih sezona.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kapiten Rome da dodje u Juve? Al aha. Milik moze, neka trampa ili slicno. Nema Juve para na bacanje. Peglaju knjige, gledaju da sto bolje prodju i mole Boga da naredne sezone puste gledalace na tribine.
@Pogba
Ako biram izmedju Milika i Dzeke uvijek Dzeko, nebitno sto je 4 godine stariji, jer i jedan i drugi su kratkorocna rjesenja, bolje Dzeki ugovor na 2 nego Miliku na 4-5. S tim da je Dzeko i sad bolji od Milika.
Ako biram izmedju Milika i Dzeke uvijek Dzeko, nebitno sto je 4 godine stariji, jer i jedan i drugi su kratkorocna rjesenja, bolje Dzeki ugovor na 2 nego Miliku na 4-5. S tim da je Dzeko i sad bolji od Milika.
Milik je rodjen 1994 godine, 8 godina razlike. Zdrav Milik je po meni lijepo rjesenje, u idealnim godinama da bude neki novi Llorente ili čak više.
#MaxOUT
#MaxOUT
Koliko god da mu je nikad dzeki kopacke nece moci vezati.
Dzeko je sad sigurno u top3 napadaca u ligi. Steta sto trosi vrijeme u onoj ekipi. Kod nas bi trpao nemilice u to sam siguran
Dzeko je sad sigurno u top3 napadaca u ligi. Steta sto trosi vrijeme u onoj ekipi. Kod nas bi trpao nemilice u to sam siguran
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.