Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
1:30,
Jel mali na tebe? Biće ako Bog da, za Bosnu.
Da li će mali Edin šta naučiti iz te La Masia, pitanje se postavlja?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako momčina hladno piša po Juventusu a još uvijek njihov igrač. 
Kaže "došao sam na najviši nivo u fudbalu" hehe.
Kaže "došao sam na najviši nivo u fudbalu" hehe.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
megatron2000 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 22:58Ovi sto kritikuju Pjanketa zbog Serifa kao papanluk ovo ono. Pa Serif pjeva o zavicaju, porodici ono koliko toliko nekim normalnim stvarima. Ovi nasi pojedini balkanci cim nauce 3 rijeci engleskog odmah se umisle i pobudale te oni samo slusaju Jay -Zija ili sta ti jaznam koji nabraja o brzoj lovi, kurvama, drogi, ubistvima itd. . Sam sto 99.999% Jay Zija u Americi zavrse u zatvoru radi nikakvih para i nemaju nikakav zivot dostojan covjeka a 1% ih kao zivi neki normalan zivot. I sta sad kao oni su cool jesu ako ti je iQ80.
Mnogi ljudi koji nisu makli dalje od Doboja previse vala zamisljaju i idealiziraju te u nebesa dizu sve sto je izvan Bosne ovi drugi koji su malo prosli i vidjeli nesto svjeta vecinom postuju i vole svoje tako i muziku i sto da ne i Serifa. Ljudi koji slusaju Serifa su vecinom porodicni ljudi koji stancaju nove bosnjake a ovi Jayzievci vecinom ostanu napusena djeca i hipsteri citavog zivota sa hlacama do koljena kao moda predoziranje il glumljenje neke mafije praznih dzepova. Ma daj covjece dodji sebi imaj malo nekog ponosa nauci pravit kucu i postavit temelj hebote zivot slusaj Serifa ako trebaa ne bit maloumno djete uz Jay zija citav zivot, tako da podrska pjanketu covjek koji odrastao u svjetskim metropoloma i prica 6-7 jezika naravno nema komplekse i da se stidi svoga. Izvinjavam se al pivo malo progovorilo
![]()
Šerif je seljacina, al' je moja seljacina vecina tih debila koja govori da je to papanluk sluša likove poput Jale i Bube mislim sve u svemu smiješno.
Slušanje Šerifa je papanluk, a slušanje Džale i Bube mentalna retardacija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- JohnCleese
- Kontakt:
Ukus los kao i fudbal koji prikazuje.
Za transfer u Barcu pjeva Šemsa a ne Šerif
Za transfer u Barcu pjeva Šemsa a ne Šerif
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Meni žao bude ovih koji derneče uz neke druge pjevače i pjesme, a da to nisu Šerif, Šaban, Šemsa, Sinan, Kemal, Hakala, Hule, Mile itd. 
Izbaci smrada serifa iz te liste i sve je uredu...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa bosnjo je poznat po tome sto kad ode vani zeli da postane ono sto nije, umisli se da je sad na visem nivou a u biti hamal ili perac guzova koji samo uzme kredit za mercedesa cim se zaposliRajaz je napisao/la: ↑04 jul 2020, 02:28megatron2000 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 22:58Ovi sto kritikuju Pjanketa zbog Serifa kao papanluk ovo ono. Pa Serif pjeva o zavicaju, porodici ono koliko toliko nekim normalnim stvarima. Ovi nasi pojedini balkanci cim nauce 3 rijeci engleskog odmah se umisle i pobudale te oni samo slusaju Jay -Zija ili sta ti jaznam koji nabraja o brzoj lovi, kurvama, drogi, ubistvima itd. . Sam sto 99.999% Jay Zija u Americi zavrse u zatvoru radi nikakvih para i nemaju nikakav zivot dostojan covjeka a 1% ih kao zivi neki normalan zivot. I sta sad kao oni su cool jesu ako ti je iQ80.
Mnogi ljudi koji nisu makli dalje od Doboja previse vala zamisljaju i idealiziraju te u nebesa dizu sve sto je izvan Bosne ovi drugi koji su malo prosli i vidjeli nesto svjeta vecinom postuju i vole svoje tako i muziku i sto da ne i Serifa. Ljudi koji slusaju Serifa su vecinom porodicni ljudi koji stancaju nove bosnjake a ovi Jayzievci vecinom ostanu napusena djeca i hipsteri citavog zivota sa hlacama do koljena kao moda predoziranje il glumljenje neke mafije praznih dzepova. Ma daj covjece dodji sebi imaj malo nekog ponosa nauci pravit kucu i postavit temelj hebote zivot slusaj Serifa ako trebaa ne bit maloumno djete uz Jay zija citav zivot, tako da podrska pjanketu covjek koji odrastao u svjetskim metropoloma i prica 6-7 jezika naravno nema komplekse i da se stidi svoga. Izvinjavam se al pivo malo progovorilo
![]()
![]()
Da se razumijemo uopste ne slusam tu muziku, ali je nisam nikad ni slusao, ne smeta mi u kaficima ali sad da imam na mobu te pjesme, vala nemam.
Ali prica da svaki covjek kao sto je Pjanic koji je milioner ne treba to slusati samo sto je sad toboze sad uspio u zivotu je cista glupost i kompleks bosnje.
Sta sad trebao slusat talijanske kancione a kad dodje u Barcu prec na katalonske i Enrique Iglesiasa?
A to da pis.a po Juventusu, pa nije nikakvu laz rekao, Barca je vrh nogometa, Boga mi i za Juventus i to po svemu.
27.10.2020
Tek tek...
Mislim o čemu mi pričamo ljudi moji dragi, pa u pitanju je fudbaler s jedva prosječnim IQom koji je odrastao u dijaspori.
Vijest bi bila da se napio uz Indekse.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma nek radi šta hoće, šta me briga. Samo mi je malo neukusno da u toku sezone derneči al eto, valjda je dobio dozvolu od Juveta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JohnCleese
- Kontakt:
VS
U sustini isti ****
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad citas ovaj forum rekao bi niko u Bosni ne slusa narodnjake 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pjanić will become a 'joker' for Barcelona. The arrival of the Bosnian midfielder will provide solutions, with the main one being a replacement for Busquets. De Jong will also benefit from Pjanić, because it enables him to occupy positions where he create more and better. [md]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa samo slusaju Jala Brat i te fore.. jedino mi dijaspora jos njegujemo prave narodnjakeGoalgetter je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:13Kad citas ovaj forum rekao bi niko u Bosni ne slusa narodnjake![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad sam solo kuci nisam nikad u zivotu to pustio da slusam, al necu procjenjivat neciju inteligenciju na osnovu sta slusa. Cijeli zivot slusam i pravim rap muziku koja je nastala na temeljima teškog rasističkog američkog sistema, kasnije zloupotrebljena da se to stanje prikrije i koja nema nikakve veze sa našom kulturom i našim narodom. Kad se Španac ne stidi bježat od bika u po grada, zašto bi se stidio nečeg što je autohtono i nastalo sa prostora gdje sam rođen.
Ova današnja zatucana omladina misli da je "moderna" kad sluša drugu vrstu muzike. Kamo sreće da riječ "moderan" podrazumijeva edukaciju i uspjeh u bilo kojem segmentu, a ne izbjegavanjem svega što je njegovo, domaće. Pa najjači su ovi što slušaju balkanske novonastale rap i ajmo reci neki "kurcev RnB" izvodjace koji su blijeda kopija svjetske scene za kojom kasne 15 godina i zvuce smjesno dok se kod nas kuju u zvijezde. Pa, MC Stojan mi je 20x puta veci šund nego Hule.
Inace, Pjanke u dosta intervjua je pricao kako voli americki rap a ovo mu je porodica organizovala koja je iz Bosne, doveli ljudi pjevaca nekog da sjede i proslave jer su iz Bosne. Ja tako ne bih uradio, al šta treba da glumim nekog kosmopolitu i pljujem to?
Pjanic, kako kažeš sa "prosječanim IQ-om", govori 6 jezika, koliko ih ti govoriš?
Samo klasicna muzika,Mozart,BeethovenGoalgetter je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:13Kad citas ovaj forum rekao bi niko u Bosni ne slusa narodnjake![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
RollingPaper je napisao/la: ↑04 jul 2020, 13:13Kad sam solo kuci nisam nikad u zivotu to pustio da slusam, al necu procjenjivat neciju inteligenciju na osnovu sta slusa. Cijeli zivot slusam i pravim rap muziku koja je nastala na temeljima teškog rasističkog američkog sistema, kasnije zloupotrebljena da se to stanje prikrije i koja nema nikakve veze sa našom kulturom i našim narodom. Kad se Španac ne stidi bježat od bika u po grada, zašto bi se stidio nečeg što je autohtono i nastalo sa prostora gdje sam rođen.
Ova današnja zatucana omladina misli da je "moderna" kad sluša drugu vrstu muzike. Kamo sreće da riječ "moderan" podrazumijeva edukaciju i uspjeh u bilo kojem segmentu, a ne izbjegavanjem svega što je njegovo, domaće. Pa najjači su ovi što slušaju balkanske novonastale rap i ajmo reci neki "kurcev RnB" izvodjace koji su blijeda kopija svjetske scene za kojom kasne 15 godina i zvuce smjesno dok se kod nas kuju u zvijezde. Pa, MC Stojan mi je 20x puta veci šund nego Hule.
Inace, Pjanke u dosta intervjua je pricao kako voli americki rap a ovo mu je porodica organizovala koja je iz Bosne, doveli ljudi pjevaca nekog da sjede i proslave jer su iz Bosne. Ja tako ne bih uradio, al šta treba da glumim nekog kosmopolitu i pljujem to?
Pjanic, kako kažeš sa "prosječanim IQ-om", govori 6 jezika, koliko ih ti govoriš?
Ovdje se vjerovatno mnogi Stide i onog momka sto sinoc bio na Face-u kod Senada.
Uuuu pa ovdje se ne poznaje osnovna razlika između narodne pjesme/sevdalinke i turbo folka.
Uuuu, stanje je opasnije nego što sam mislio
Uuuu, stanje je opasnije nego što sam mislio