Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat
Mirela Videk Hranjec, a da se nije udala za nekog rođaka od Lucije, ko će je znat
Malo je jedan na 15 ćevapa, jedan ipo je već ok.
Tako ja skoro sa jaranom, imali nekog posla i gladni onako hajmo na ćevape smlatio ja 15 gleda on mene čudno, haj krenuli idemo mi ma brate krči u meni stani reko, uzmem veliki doner još na to, ovaj u nevjerici ostao.
Tako ja skoro sa jaranom, imali nekog posla i gladni onako hajmo na ćevape smlatio ja 15 gleda on mene čudno, haj krenuli idemo mi ma brate krči u meni stani reko, uzmem veliki doner još na to, ovaj u nevjerici ostao.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mene J**+ činjenica što hljeb nikako ne jedem pa sam zato relativno mršav. Samo za doručak kad ima babe da pomaže eurokrema. I ja koispičke mogu 20ku u 2 somuna mlatnuti. Još pijem 4l tečnosti dnevno pa sam uvijek ono zasićen. A volio bih još jedno 10tak kg nabiti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja hljeb yedem uz baklavu.
Najteza cinjenica na Zapadu mi je bila da se hljeb servira u manjim kolicinama.
Donese ti oval teletine i tri kriske hljeba i to ako zatrazis
Najteza cinjenica na Zapadu mi je bila da se hljeb servira u manjim kolicinama.
Donese ti oval teletine i tri kriske hljeba i to ako zatrazis
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Hljeb se u vecini zemalja smatra kao zasebno jelo odnosno specijalitet osim kod nas sirotinje!
Na Zapadu nema kupiti niti naruciti teletine...
Eto te kao Parmakoglu hranis vlastiti ego lažima!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- feniksptica
- Kontakt:
Pops caffe food je pokusaj Mc Donalds kod nas. Precijenjeni maximalno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hljeb je za sirotinju da napuni želudac 
I ja mogu samo na hljebu živit'
I ja mogu samo na hljebu živit'
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mulino Bianco tosta mogu pojesti na tone. 
A kako brate moj jedes bilo sta bez hljeba?Captain4 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:01Mene **** činjenica što hljeb nikako ne jedem pa sam zato relativno mršav. Samo za doručak kad ima babe da pomaže eurokrema. I ja koispičke mogu 20ku u 2 somuna mlatnuti. Još pijem 4l tečnosti dnevno pa sam uvijek ono zasićen. A volio bih još jedno 10tak kg nabiti.
Kako ti izgledaju prosječni obroci?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eto nek ima na Istoku, yebem li ti zjenicu oka da ti yebem zjenicu
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
I janiato mogu bez hljeba, dok ne dođe neko jače začinjenije kuhanje tipa hagra.avenija je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:09A kako brate moj jedes bilo sta bez hljeba?Captain4 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:01Mene **** činjenica što hljeb nikako ne jedem pa sam zato relativno mršav. Samo za doručak kad ima babe da pomaže eurokrema. I ja koispičke mogu 20ku u 2 somuna mlatnuti. Još pijem 4l tečnosti dnevno pa sam uvijek ono zasićen. A volio bih još jedno 10tak kg nabiti.
Kako ti izgledaju prosječni obroci?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja hljeb skroz izbacio, pojedem krisku hljeba mozda jednom u sedmici 
Sta se ljutis znam da si navodio samo primjer za meso teletinu a ti se upecao na provokaciju odmah!alex1991 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:19Eto nek ima na Istoku, yebem li ti zjenicu oka da ti yebem zjenicu![]()
Znam da znas ako si bio negdje na zapadu da teletine nema, najmladje sto imas je Junetina!
Ali ima i tu fora, odes kod brace Turcina koji u svakom gradu imaju klaonicu i sve se da nabavaiti ispod tezge
Nemoj biti kao parmakoglu da odmah planes na provokaciju zbog ega!
Sto nema kod Turaka ima kod Kineza.
Zivio ti meni kralju moj, cim dodjem u Visoko, zovem te da licno upoznam ljudsku gromadu.
#Husiku za predsjednika
Zivio ti meni kralju moj, cim dodjem u Visoko, zovem te da licno upoznam ljudsku gromadu.
#Husiku za predsjednika
Moze, zovi bro da se gdje nacugamo!
A Hellera cemo za precjednika jer se covjek u sve mijesa kao vegeta! A ego...Uuuu to jos nisam vidio...
Baca na Vucica!
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 1 gost.