Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Meni nikako nije jasno sta rade u ovom Ferrariju.
Truba dok ne promijene kompletan tim.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mjenjaju svake 2-3 godine, nema to ucinka
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Upravo tako. Čak ne mislim da je toliki napredak koliki je downgrade Alfe i Haasa.Donnie Darko je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:13Mislim da napredak Williamsa nema veze sa motorom koliko ima sa aerodinamikom i cjelokupnom filozofijom bolida. Prošle godine su fulali u startu i ništa im nije funkcionisalo, bolid je plesao i bio nemoguć za vozit na 90% staza. Kubica i Russell su se morali borit sa bodlidom i na pravcima. Isto je i ranije bilo dok je Sirotkin bio.
Mislim da su jednostavno igrali sigurnije ove sezone i napravili bolji bolid.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Nerminovic
- Kontakt:
Toliko mi je žao što su ispred nas dvije tako dosadne sezone.
Ukratko, i prosle godine Ferrarijev motor bio ****, samo su varanjem sekundu nadoknadili 

Biće zabavno gledati kad Bottas i Hamilton za cijeli krug preteknu jedan Ferrari.
Sreca Ferrarijeva pa je ovo jedna od najkracih staza, inace bi ostavljanje za krug bilo foregone conclusion
Yebace mu sve zbog ovoga.
Zasto bi kleknuo kad bude svirala Austrijska himna svakako?
Druga je stvar kad bude utrka u Americi onda apsolutno treba.
Druga je stvar kad bude utrka u Americi onda apsolutno treba.
sto bi klekno u Americi
mjerimo rasizam klečanjem, 2020 vibes
mjerimo rasizam klečanjem, 2020 vibes
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Gdje ima prenos? SK2?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ham starta sa P5
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta kazes, nece uzeti trke ove godine

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Situacija mu se izgledno otvorila. Ma RB me razocarao jučer.
Srdjaneeeeeeeeee
Povedi

Povedi

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.