Joj cega se on sjetio.Posto ne moze vise varati kao clan saveza sad placa igrace suprotnoga tima da ne tipujuMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:02kako su formule igrale prvo kolo ove sezone, x? Kakvu sezonu imam do sad, babuka.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Joj cega se on sjetio.Posto ne moze vise varati kao clan saveza sad placa igrace suprotnoga tima da ne tipujuMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:02kako su formule igrale prvo kolo ove sezone, x? Kakvu sezonu imam do sad, babuka.
Daj makar onda srebro i bronzu za ligu?
Ma sami kvalitet.123456 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:23Joj cega se on sjetio.Posto ne moze vise varati kao clan saveza sad placa igrace suprotnoga tima da ne tipujuMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 jul 2020, 18:02kako su formule igrale prvo kolo ove sezone, x? Kakvu sezonu imam do sad, babuka.![]()
![]()
Idemo po plejof.Kulesza je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:04Sportski Klub Stolac Hercegovina ima tradiciju koja traje više od 10 godina i apsolutno je zgrožena optužbom da protivnički timovi ne tipuju protiv nas radi prijetnje, novaca ili slično, pogotovo radi našeg najnovijeg člana MaliUziVertikalni. Mi znamo da smo došli tu gdje jesmo u zadnjih par kola kroz fer i korektnu igru, i ne možemo da vjerujemo da savez želi da oduzme to od nas.
Nadam se da će kapiten madridist izraziti žalbu.
Vidi stvarno.
Zar te išta čudi, kad je u pitanju @legenda i ss.ba liga. Ovo je najofirnije štimanje, godinama u nazad. Onda ide hvalisanje 2 titule u nizu, 3 kupa.
Zadnja 2 kola normalno igrali? Ostat ce prevarant legenda u ligi zbog ovog, koji jadnik.
E ne znam to, ali znam da je Hollywood prije korone još počeo sa divljim tipovima kao tihi bojkot nakon što su zakinuti u kupu.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:42Zadnja 2 kola normalno igrali? Ostat ce prevarant legenda u ligi zbog ovog, koji jadnik.
Oduzet 9 bodova Zmajicima jer su jadni.Osim13 je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:43E ne znam to, ali znam da je Hollywood prije korone još počeo sa divljim tipovima kao tihi bojkot nakon što su zakinuti u kupu.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:42Zadnja 2 kola normalno igrali? Ostat ce prevarant legenda u ligi zbog ovog, koji jadnik.
Pa to je bio početak borbe protiv saveza![]()
To svakako, da je sreće sezona bi svaka tako počela
Cekamo legendu sa nekim izgovorom, i da mu sekretar povjeruje naravno
Ja njemu bjanko vjerujem.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑04 jul 2020, 19:50Cekamo legendu sa nekim izgovorom, i da mu sekretar povjeruje naravno![]()
Pogledaj opet fino koja je ekipa najtrofejnija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.