Malo manje komplexa i negative nebi bilo na odmet za par "vas" ko god da ste...
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Cuj mi, sta ti iz Madagaskara pa se korsiti termin vi i mi.
Čuj malo kompleksi, negativa, a imamo najgoru ligu u Europi.
Šta treba da podržavamo i hvalimo fudbalsko dno koje se zove BHPL.
Šta treba da podržavamo i hvalimo fudbalsko dno koje se zove BHPL.
Ja sam u grupi onih koji često brani BHTPL i igrače koji iz te lige dobace do reprezentacije ali ovo je sve živa istina, naša liga je zadnja dlaka oko anusa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
FK Sarajevo je ove sezone napravio neke mangupske poteze, doveli Sušića i Mustedanagića. Imaju najjaču ekipu u ligi, ja ću biti najsretniji ako ove kvalifikacije dođu do grupne faze, i izbace kojeg mladog igrača. Uostalom Sarajevo i MDK najviše i promovišu mlade talente.
Nema nikakvih kompleksa, samo se realno priča.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
*/
Kako? Ne znam, nisam ja sportski stručnjak, ali nisam slijep da ne vidim da smo najgori i da se to mora mijenjat.
Doveli su Sušića i Mustedanagića kad više nisu mogli nigdje igrat. Dovodimo propale igraće, umjesto da radimo na podizanju kvaliteta domaćih omladinskih škola.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jul 2020, 20:39FK Sarajevo je ove sezone napravio neke mangupske poteze, doveli Sušića i Mustedanagića. Imaju najjaču ekipu u ligi, ja ću biti najsretniji ako ove kvalifikacije dođu do grupne faze, i izbace kojeg mladog igrača.
Kako? Ne znam, nisam ja sportski stručnjak, ali nisam slijep da ne vidim da smo najgori i da se to mora mijenjat.
Slovacka liga nije toliko bolja od nase ali je zdravija....igraci nisu talentovaniji ali jesu 5 puta skolovaniji sto i nije tesko biti...nijedan slovacki klub nece primiti 8 komada ni od barcelone a kamoli atalante...o makabijima i ostalim propalitetima da ne govorimo...slovacki klubovi neskidaju gace ni pred kim dok nasi se prepadnu ekipa koje su samo trun jace...ja vam garantujem da ce ovaj mustafic u slovanu nauciti 5 puta vise za 6 mjeseci nego kod nas zadnje 2 godine...tuzno ali istinito...nasa liga nema trenera koji znaju igrace psihicki i fizicki pripremit za taj prelaz iz juniora u seniore i zato se jako puno momaka pogubi...dok recimo kad ta ista djeca odu vani tipa catakovic rondic mustafic preporode se...
Ma nema se sta tu braniti, losa jeste ali nadati se boljem.
Mene bi bilo stid sprdati se sa necim a izrazavanje mu na nivou prvacica, smisao za humor 0
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Polažem velike nade u Ćatića jer je fizički jako dobar i brz je ko munja. Malo tehnike i par finti, imar cemo solidnog krilnog.
U Den Haagu ce zabiljeziti dosta nastupa i tu cemo vidjeti ima li kuveta.
U Den Haagu ce zabiljeziti dosta nastupa i tu cemo vidjeti ima li kuveta.
⚜️~⚜️~⚜️
-
VelaGooner
- Kontakt:
Ljudi, Mustafić igra otkako su osigurali prvo mjesto. Dotad nije ni minutu dobijao. Evo, u srijedu igraju finale kupa, vidjećemo hoće li tu početi.
Ako igra zato što nema rezultatskog značaja, logično bi bilo da Slovan da šansu nekom domaćem, slovačkom igraču. Mustafić je Bosanac, posuđeni igrač Sarajeva i nwema razloga da ga guraju. To što igra dodatno ukazuje da ima potencijal i da računaju na njega.
-
VelaGooner
- Kontakt:
Pa valjda im je cilj testirati njegove sposobnosti i procijeniti da li da ga zadrže, ili vrate nazad u Sarajevo. Nema to veze s guranjem.
Na treninzima se dosta toga već vidi, minutaža u seniorima je znak da računaju na njega. On počinje tri tekme za redom.VelaGooner je napisao/la: ↑05 jul 2020, 14:16Pa valjda im je cilj testirati njegove sposobnosti i procijeniti da li da ga zadrže, ili vrate nazad u Sarajevo. Nema to veze s guranjem.
Slovan je ozbiljan klub, ne forsiraju u prvih 11 nekoga ko nije potencijal za prvi tim.
koju poziciju igra ovaj mali Hodzic sto ode u Alcaron...koje su mu glavne odlike?
imala je Sloboda i onog Smajica sto je bio kao u Fulhamu...ali izgleda nista od toga
imala je Sloboda i onog Smajica sto je bio kao u Fulhamu...ali izgleda nista od toga
Igra centralnog veznog, mada zbog konstitucije po potrebi komotno moze i na zadnjeg veznog. Dobar je momak, meni se uvijek svidjao, mada je tesko reci hoce li napraviti nesto bas ozbiljno. Bez obzira sto ima preko 185 cm, okretan je s loptom, brzo razmislja i ne komplikuje, ima dobar pas i solidan pregled igre. Defanzivno je korektan, mada mora jos nabiti misica da bi bio bolji u tom segmentu. Na vrijeme je napustio ovu zabokrecinu, tako da su sanse da napravi nesto bar za 20-30% vece.
Čeliković ušao zadnjih deset minuta za Rijeku protiv Dinama.
- Beduin
- Kontakt:
Da se nadovezem, ima pravo dug korak i solidnu tehniku, a meni se svidja sto cesto zna krenuti naprijed sa loptom i predriblati igraca-dva, dodati loptu suigracu i onda ispratiti napad i ubaciti se blizu 16m protivnika. Znaci, nije pasivan i vezan za svoju polovinu terena.Ghuraba je napisao/la: ↑05 jul 2020, 17:34Igra centralnog veznog, mada zbog konstitucije po potrebi komotno moze i na zadnjeg veznog. Dobar je momak, meni se uvijek svidjao, mada je tesko reci hoce li napraviti nesto bas ozbiljno. Bez obzira sto ima preko 185 cm, okretan je s loptom, brzo razmislja i ne komplikuje, ima dobar pas i solidan pregled igre. Defanzivno je korektan, mada mora jos nabiti misica da bi bio bolji u tom segmentu. Na vrijeme je napustio ovu zabokrecinu, tako da su sanse da napravi nesto bar za 20-30% vece.
Od njega se ponajvise i ocekivalo iz njegove generacije (godinu-dvije +/-), sreca pa du mu dali sansu da se dokaze.
Sigurno da jos valja trenirati i uciti, a talenat je neosporan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
dakle bosanski Kai Havertz 
Sjajan transfer. Uz to još i na vrijeme. Nadajmo se da je nešto naučio na greškama Todorovića i da će ozbiljnije pristupiti svemu. Za par godina u Španiji(iako je druga liga) može dosta napredovati, a nije isključeno ni da mu klub ode u prvu ligu. Stabilni su, mogli bi ako budu imali srece i ove godine u doigravanje za promociju.
Barba halali sto smo sumnjali.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/anes-masi ... ler/587761
Ko je ovaj mali? Dominirao ligu federacije....
Ko je ovaj mali? Dominirao ligu federacije....
⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Rondić starter protiv Plzena.
Nisam ga nikad gledao, ali iz highligths-a što sam vidio fizički jako dobar.
Nisam ga nikad gledao, ali iz highligths-a što sam vidio fizički jako dobar.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], DjaniTarik, TefalTava i 23 gosta.