ko to sjedi? dok čeka transfer u Fulham

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Cuj nafurali svijet pa jebote. Sve znamo posrati akademski pa Zeljo i Sarajevo prodaju bas navikanog igraca u **** Kipar, Rumuniju, Juznu Koreju od tog naprave senzaciju mi prodamo u Secundu i opet nadje se neko da kenja.Slobodas je napisao/la: ↑05 jul 2020, 09:33Nafurali svijet ko da nama neko dolazi i 2. Španske lige. Za Hodzica se znalo odavno samo se čekala zvanična potvrda, neka mu je sretno i abd da ode u još veći klub. Evo kažu najveći transfer ove uprave ja mislim i jedini al neka me neko demantuje ako griješim.
Hajmo sad dovedite nam 2-3 klasna igrača da se i mi imamo čemu nadati
Samo što se oni stalno bore za vrh a mi za opstanak ! Kod nas svi transferi u tajnosti ne znaju se cifre ? Smeta mi što pišu najveći transfer a to im je i jedini tj i najveći i najmanji u istu ruku, ko pročita a ne zna mislit će aman zaman. Ovo za klub kao što je Sloboda ne treba da bude senzacija već nešto normalno, al je sad problem što se sve nakaradno radilo pa kad neko krene raditi svoj posao (čitaj nova uprava) onda se od toga prave senzacije. Ok prodali smo igrača uradili smo svoj posao svaka čast, objavi cifre i okreni se daljem poslu.merak je napisao/la: ↑05 jul 2020, 11:33Cuj nafurali svijet pa jebote. Sve znamo posrati akademski pa Zeljo i Sarajevo prodaju bas navikanog igraca u **** Kipar, Rumuniju, Juznu Koreju od tog naprave senzaciju mi prodamo u Secundu i opet nadje se neko da kenja.Slobodas je napisao/la: ↑05 jul 2020, 09:33Nafurali svijet ko da nama neko dolazi i 2. Španske lige. Za Hodzica se znalo odavno samo se čekala zvanična potvrda, neka mu je sretno i abd da ode u još veći klub. Evo kažu najveći transfer ove uprave ja mislim i jedini al neka me neko demantuje ako griješim.
Hajmo sad dovedite nam 2-3 klasna igrača da se i mi imamo čemu nadati