KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Cestitke igracima Bosne na odlicnoj utakmici i pobjedi, samo je pitanje sa koliko razlike
BOSNA JE SAMPION
BOSNA JE SAMPION
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Svaka čast idemo ih rasturiti sa 30 razlike!

Opuštanje, ali bitna je pobjeda!
hvalaKevin je napisao/la:čestitke na pobjedi...

ja sam mislio da ce te sad poceti psovat sudijama

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
-
- Kontakt:
i ja vam cestitam... da pogledam snimak mozda bi i nesto komentirao u vezi sudjenja a ovako nemam sta. Momci nema predaje,idemo dalje
čestitke za pobijedu ostvarilo se sto sam i predviđao dobro je mi idemo dalje drugo mjesto je nase 

treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Bosna je sampion ooooooo!!!!najvise mi je bilo drago kad su navijaci na kraju tekme zapjeskali i ekipi Sirokog...zadnja cetvrtina je pokazala da protiv sirokog treba igrati max. angazovano tokom svih 40 min. jos jednom cestitke....
@kk siroki je vjerovatno bio u SA:)...
@kk siroki je vjerovatno bio u SA:)...
I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma dobro,nisam ja mislio na almu cardzic ili taju koji imaju tu godisnju i dodju 5 puta u godini,ali takvih je ljudi maloipsa je napisao/la:nije istina.....ja znam bar deset ljudi koji su dobili godisnju a bili mozda 5 puta za citavu ovu godinu...a da znas lolo mnogi navijaci si mozda ne mogu priustiti da iskesiraju odjednom 50 KM...ti mozda mozes...bez obzira na sve ja cu doci na skenderiju i cekati kao pravi navijac pa makar ne usao na tekmu...lolo je napisao/la:pravi navijaci su oni sa godisnjim kartama,ovi sto kupuju karte pola sata prije utakmice su samo prolazni navijaci,koji uglavnom dolaze radi furke,da budu vidjeni, iako ima izuzetaka
vidilo se veceras koliko ih je...al necemo vise o tome...lolo je napisao/la:ma dobro,nisam ja mislio na almu cardzic ili taju koji imaju tu godisnju i dodju 5 puta u godini,ali takvih je ljudi maloipsa je napisao/la:nije istina.....ja znam bar deset ljudi koji su dobili godisnju a bili mozda 5 puta za citavu ovu godinu...a da znas lolo mnogi navijaci si mozda ne mogu priustiti da iskesiraju odjednom 50 KM...ti mozda mozes...bez obzira na sve ja cu doci na skenderiju i cekati kao pravi navijac pa makar ne usao na tekmu...lolo je napisao/la:pravi navijaci su oni sa godisnjim kartama,ovi sto kupuju karte pola sata prije utakmice su samo prolazni navijaci,koji uglavnom dolaze radi furke,da budu vidjeni, iako ima izuzetaka
I feel devotion!!
PostPostao/la ars01 dana 21 apr 2009, 21:01
Još ćemo ove 'ercegovce u subotu preslišati tako da im ni masonska loža neće pomoći....
Onda sa Igokeom u Skenderiji za pole position, vjerujem uspješno....
ars01
Kevine i ostali ŠB i fidelisi, sad vjerojatno možeš vidjeti tko zna znanje, lijepo sam Vam rekao sve ispod 15 poena imate smatrati uspjehom, bilo je i 22 u 30 min igre, tako da ovih 1o poena smatrajte DOBRIM uspjehom.
I to u meču u kojem je Zima odigrao 10-15 min i dominirao pod jkošem(sjeti se banane Grgatu
), a Ikonić je odigrao relativno loše.
Što li će biti kad i oni budu bili u top formi.
nego sjajan onaj Mason....
Još ćemo ove 'ercegovce u subotu preslišati tako da im ni masonska loža neće pomoći....

Onda sa Igokeom u Skenderiji za pole position, vjerujem uspješno....
ars01
Kevine i ostali ŠB i fidelisi, sad vjerojatno možeš vidjeti tko zna znanje, lijepo sam Vam rekao sve ispod 15 poena imate smatrati uspjehom, bilo je i 22 u 30 min igre, tako da ovih 1o poena smatrajte DOBRIM uspjehom.

I to u meču u kojem je Zima odigrao 10-15 min i dominirao pod jkošem(sjeti se banane Grgatu

Što li će biti kad i oni budu bili u top formi.
nego sjajan onaj Mason....
- el-fighter
- Kontakt:
Čestitke Bosni na pobjedi. Trebaju ovako igrati svaku utakmicu i zalagati se tokom svake cijele utakmice. Može li neko postaviti tabelu i parove sljedećeg kola. Unaprijed hvala.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
tu je trenutna tabela i ostalo: http://sportsport.ba/bh_kosarkap-16368.htm
Rezultati
Sloboda Dita - Zrinjski HTM 76:70
Borac Nektar - Igokea Partizan 66:79
Hercegovac - Leotar -
Bosna ASA BHT - Široki Eronet 93:83
Tabela
1. Bosna ASA BHT 9 7 2 782:659 16
2. Igokea Partizan 9 7 2 716:641 16
3. Široki Eronet 9 7 2 784:727 16
4. Sloboda Dita 9 4 5 747:737 13
5. Borac Nektar 9 4 5 671:679 13
6. Zrinjski HTM 9 3 6 700:714 12
7. Leotar 8 2 6 534:602 10
8. Hercegovac 8 1 7 542:605 9
Parovi 10. kola
Parovi 10. kola (28. april): Sloboda Dita - Bosna BHT, Široki Eronet - Hercegovac, Leotar - Borac Nektar, Igokea Partizan - Zrinjski HTM.
Rezultati
Sloboda Dita - Zrinjski HTM 76:70
Borac Nektar - Igokea Partizan 66:79
Hercegovac - Leotar -
Bosna ASA BHT - Široki Eronet 93:83
Tabela
1. Bosna ASA BHT 9 7 2 782:659 16
2. Igokea Partizan 9 7 2 716:641 16
3. Široki Eronet 9 7 2 784:727 16
4. Sloboda Dita 9 4 5 747:737 13
5. Borac Nektar 9 4 5 671:679 13
6. Zrinjski HTM 9 3 6 700:714 12
7. Leotar 8 2 6 534:602 10
8. Hercegovac 8 1 7 542:605 9
Parovi 10. kola
Parovi 10. kola (28. april): Sloboda Dita - Bosna BHT, Široki Eronet - Hercegovac, Leotar - Borac Nektar, Igokea Partizan - Zrinjski HTM.
sad slijedi tesko gostovanje u tuzli....nadam se dobroj igri... i pobjedi u mejdanu gdje je uvijek neugodno igrati.....veceras uzasan procenat suta za 3 poena...
I feel devotion!!
pa raznijeli smo ih,nemaju sudijama sta srati,nek samo pogledaju koliko je nama prekrsaja svirano,a koliko njima,mislim da je kljucni moment bio kada je misic izgubio dvije lopte,goran ih ukrao,bosna veceras dobra,borbena,rastrcana,uigrana,pa listica nije akcije kako treba odigrala,mislili su grgat ce im sam pobjedu donijeti,a to sto je zabio 13 sjetimo se samo kako ga je elvir pustio dva puta da ne pravi faul,a suton je jos jednom pokazao koliko je djubre,covjek poziva ekipu da ide vani od muke,a stvarno nisu odigrali nista veceras,igosi ce ih unistiti,vlasic nula,covjek visi na parketu a nista da odigra,a ars je bio u pravu za masona lik nema veze,moze slobodi,leotaru,zrinjskom i ostalim a djordjevic im presudi,mada su ovcinini poeni takodjer bili vazni,vucko nista nije ubacio,ni goran,ni sejo tako da ste apsolutno dobro prosli veceras realno 20 je trebalo biti jer smo jaci za jedno 30-40 posto,vidjeli su kako se radi aplauz na kraju,a treba pohvaliti publiku kada je vladi skandirala na pocetku,zima je veceras odigrao odlicno,a dobitak je mali djurasovic koji sve vise dobija sansu,a zima je trebao malo vise igrati,ali dobit ce priliku nek samo ovako koristi
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
izvini sta je to suton trazio da idu vani i kada? nisam primjetio pa zato...a nema potrebe da kritikujes Siroki, ljudi su fakat odigrali borbeno i korektno do zadnje min.neno#4 je napisao/la:pa raznijeli smo ih,nemaju sudijama sta srati,nek samo pogledaju koliko je nama prekrsaja svirano,a koliko njima,mislim da je kljucni moment bio kada je misic izgubio dvije lopte,goran ih ukrao,bosna veceras dobra,borbena,rastrcana,uigrana,pa listica nije akcije kako treba odigrala,mislili su grgat ce im sam pobjedu donijeti,a to sto je zabio 13 sjetimo se samo kako ga je elvir pustio dva puta da ne pravi faul,a suton je jos jednom pokazao koliko je djubre,covjek poziva ekipu da ide vani od muke,a stvarno nisu odigrali nista veceras,igosi ce ih unistiti,vlasic nula,covjek visi na parketu a nista da odigra,a ars je bio u pravu za masona lik nema veze,moze slobodi,leotaru,zrinjskom i ostalim a djordjevic im presudi,mada su ovcinini poeni takodjer bili vazni,vucko nista nije ubacio,ni goran,ni sejo tako da ste apsolutno dobro prosli veceras realno 20 je trebalo biti jer smo jaci za jedno 30-40 posto,vidjeli su kako se radi aplauz na kraju,a treba pohvaliti publiku kada je vladi skandirala na pocetku,zima je veceras odigrao odlicno,a dobitak je mali djurasovic koji sve vise dobija sansu,a zima je trebao malo vise igrati,ali dobit ce priliku nek samo ovako koristi
I feel devotion!!
Jes jes supper su odigrali, pravi su brand
Nego nije mi jasno sto je VV onoliko drzao L.greskama hendikepiranog Ovcinu umjesto Zime, koji je krivac sto je pustao Grgata bez borbe da se priblize na 10pts

Nego nije mi jasno sto je VV onoliko drzao L.greskama hendikepiranog Ovcinu umjesto Zime, koji je krivac sto je pustao Grgata bez borbe da se priblize na 10pts

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Meni je najviše drago što je konačno Đurasović zaigrao na poz 3, i dokazao da može biti koristan i u obrani i u napadu, čak momak uopće nije spor i slabije pokretan kao što su ga neki sa foruma naružili, sada imamo po dva dobra igrača na svakoj poziciji, osim na jedinici gdje je sve spalo na Đorđevića, jer i Paša i rakić su u lošijoj formi nego na početku sezone.
Široki još jednom pokazao da je rival za respekt.Čestitke momcima na zalaganju i pobjedi.
ja ne mogu vjerovati da si ovo napisaoars01 je napisao/la:Meni je najviše drago što je konačno Đurasović zaigrao na poz 3, i dokazao da može biti koristan i u obrani i u napadu, čak momak uopće nije spor i slabije pokretan kao što su ga neki sa foruma naružili, sada imamo po dva dobra igrača na svakoj poziciji, osim na jedinici gdje je sve spalo na Đorđevića, jer i Paša i rakić su u lošijoj formi nego na početku sezone.

ocekivao sam da ces **** VV sve sto nije muhi dao da igra umjesto duleta

i btw, jelde da onaj puljko veze nema?

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: mahic, TripleThreat i 12 gostiju.