Kad Bekriji Hajra spusti ovako
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hajro je na poštedi,preforsirao malo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
9 godina od najbolje odbrane ikada u dresu Zeljeznicara
Još pure mora jesti da Gušu prestigne.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nesto treba i sacuvati za ligu, ne otkrivati sve karte
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trebali bi svi pogledati ovaj sazetak da se podsjetimo, meni licno najdraza nasa utakmica. Prvo ne daju uci nasim navijacima, pa kaze Amar nece se igrat dok ne udju nasi
I na kraju Stanic za 0:3 usutkava navijace i ulijece papan zenicki
Dobro je bilo tu noc biti navijac Zeljeznicara
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Nikad nista nije bilo kao sto je nikad bilo,niti ce ikada biti.
Vazna pouka svakom Zeljovcu je ta,da u jednostavnom fudbalskom i zivotnom bitku je to da je Zeljo jednostavno nesto konkretno. Nesto sto ne moze nestati dok postoji i samo jedan covjek koji ga voli i zivi za njega.Klub kojinje izdeverao 2 rata i 2 okupacije,koji rastocen,razaran,rasprodan,ucijenjivan,ali nikada nijr bio unisten,to je kkub koji ima svoje vjerne navijace,svoje sadasnje i bivse igrace,to je klub koji ima dusu. Covjeku mozes ubiti sve,ali mu ne mozes ubiti dusu. A dusa Zelje su ljudi koji vole taj klub. On ima svoje navijace po cijelom svijetu i ima vrijednost koja se ne mjeri samo dugovima,dohodkom,prihodima,pa cak ni trofejima. U svijetu gdje dosta toga niti jeste niti nije,u drzavi gdje moze i ovako i onako, Fudbalski klub Zeljeznicar jednostavno jeste i uvijek ce biti.
Vazna pouka svakom Zeljovcu je ta,da u jednostavnom fudbalskom i zivotnom bitku je to da je Zeljo jednostavno nesto konkretno. Nesto sto ne moze nestati dok postoji i samo jedan covjek koji ga voli i zivi za njega.Klub kojinje izdeverao 2 rata i 2 okupacije,koji rastocen,razaran,rasprodan,ucijenjivan,ali nikada nijr bio unisten,to je kkub koji ima svoje vjerne navijace,svoje sadasnje i bivse igrace,to je klub koji ima dusu. Covjeku mozes ubiti sve,ali mu ne mozes ubiti dusu. A dusa Zelje su ljudi koji vole taj klub. On ima svoje navijace po cijelom svijetu i ima vrijednost koja se ne mjeri samo dugovima,dohodkom,prihodima,pa cak ni trofejima. U svijetu gdje dosta toga niti jeste niti nije,u drzavi gdje moze i ovako i onako, Fudbalski klub Zeljeznicar jednostavno jeste i uvijek ce biti.
U Austriji mladi se zalazu da ulica dobije ime po Ivici Osimu, a tamo oni degeni ograniceni i kompleksasi pljuju po Amaru automatski po porodici Osim. Klosari poput storma, avlamija, kazamdzije i ostali ljudskih otpada
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Tako je Barba u inat dušmanima, Željo je bio i biće!
A kad kosa uz tebe osijedi
Ni tada se nemoj brinuti
Naša ljubav ne može izblijedit
Mi ćemo te uvijek voljeti
Moram ovu sliku napraviti.
A kad kosa uz tebe osijedi
Ni tada se nemoj brinuti
Naša ljubav ne može izblijedit
Mi ćemo te uvijek voljeti
Moram ovu sliku napraviti.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jesam li ja ovo dobro skonto da naši strimaju utakmicu?
Bez ikakvih portala da poguraju?
irfo je napisao/la: ↑05 jul 2020, 12:21![]()
![]()
Trebali bi svi pogledati ovaj sazetak da se podsjetimo, meni licno najdraza nasa utakmica. Prvo ne daju uci nasim navijacima, pa kaze Amar nece se igrat dok ne udju nasii onda slijedi Lazarova dominacija nad stoperima Celika, Saviceva bomba, Zebina dva majstorska slobodnjaka, jedan precka sa 30 metara, drugi u raslje, Amarovo slavlje nakon drugog gola, Sehine panterske odbrane, Sukino kmecanje citav mec, kad krene kod penala reci 1:1 i fuli Adilovic
![]()
I na kraju Stanic za 0:3 usutkava navijace i ulijece papan zenicki![]()
![]()
Dobro je bilo tu noc biti navijac Zeljeznicara![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A aktivirao se i famozni glas razuma. On mi je jos i najjaci. Sve on uzvicnike stavlja, prijeti prstom
U saradnji sa ** tj. oni rade potrebnu grafiku ono za sastave i to. Meni se svidja sto ovako bude nekih reklama za neke firme i sta znam i vjerovatno preko toga klub uzme neku lovu. Najbolje se izvuklo iz ove situacije.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 jul 2020, 12:37Jesam li ja ovo dobro skonto da naši strimaju utakmicu?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta ti se svidja, pola terena ne vidim od reklama. Joj ko nam sjedi u upravi da bog sacuvaLjoZee je napisao/la: ↑05 jul 2020, 12:46U saradnji sa ** tj. oni rade potrebnu grafiku ono za sastave i to. Meni se svidja sto ovako bude nekih reklama za neke firme i sta znam i vjerovatno preko toga klub uzme neku lovu. Najbolje se izvuklo iz ove situacije.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 jul 2020, 12:37Jesam li ja ovo dobro skonto da naši strimaju utakmicu?
Teren ima dobru drenažu, par reklama neće naštetiti.
Mrki>Glas Razuma
Kakvi su ono SDA bjednici, fuj
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.