Hadzikadunic
Ahmedhodzic
Becir
Bicakcic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa ako mu naši glupani obećaju sigurno mjesto u 11, a on ne bude. Realno i treba da bude sranje.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 jul 2020, 13:47Ide mi na qrac ovaj otac od Ahmedhodzica stvara hajp da na kraju ispadne da je on pocastio BiH sto ce igrati za nas. Sutra ako ne bude u prvih 11 napravit ce s.ranje, jer je eto odbio Svedjane radi BiH.
Problem je što možeš jednom slagat.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 13:59Mah ja ne znam sta je problem s ovim momcima. Jedan Miske ode obavi razgovore, vidi igra li im se za BiH. Traze pozive odmah i neke nastupe, obecas im i to, odigraju po utakmicu dvije ( da ih sigurno kaparisemo),a za kasnije budemo vidjeli. Ako je tipa Becir ka.rina s formom neces igrati. Obecao Miske ? Pa Miske slagao, njegovogo je bilo da tebe vrbuje, ima pravo i da laze![]()
A i da smo mi iole normalna drzava/reprezentacija/savez iskoristio bi Dzeku,Pjanica da takodjer obave neke mini razgovore s momcima da malo popricaju o repki. Sve su to nacini da ih pridobijes da igraju za nas.
Uz Muhamedbegovica bi imali bi dobri i talentovani štoperi. Nemamo nazalost korist od Jovicica, Sanicanina i Mihojevica! Ja neznam sto Savez ne pravi pritisak prema igraci da nadzu bolji klub da bi se mogli na njih racunati! Zamisli ti igraš protiv Holandije, Italije, Poljske koji imaju vrhunski napadaci i ti moraš se uzdati na igraca iz Gorice, Vojvodine i Aue, da ne zaboravim Kovacevica. Ahmedhodzic, Omeragic, Hadzikadunic i Muhamedbegovic moraju igrati pod hitnom za nas i Husein Balic treba pod hitnom doc na ljevo krilo jer su Duljevic i Menalo nesposobni. Menalo za 24 godine igra u Sloveniju koja je u zadnim godinama u rangu BiH lige. Sto se tice desnog beka trebali malo probati Omeragica da ubacimo i vratit Mateo Susica...
Pa napadnes sve trojicu odmah, osiguras im pasose do septembra/oktobra ( a bit ce dosta utakmicu do kraja godine tako da ima prostora da igraju) i rijesis stvar.ASD je napisao/la: ↑05 jul 2020, 14:01Problem je što možeš jednom slagat.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 13:59Mah ja ne znam sta je problem s ovim momcima. Jedan Miske ode obavi razgovore, vidi igra li im se za BiH. Traze pozive odmah i neke nastupe, obecas im i to, odigraju po utakmicu dvije ( da ih sigurno kaparisemo),a za kasnije budemo vidjeli. Ako je tipa Becir ka.rina s formom neces igrati. Obecao Miske ? Pa Miske slagao, njegovogo je bilo da tebe vrbuje, ima pravo i da laze![]()
A i da smo mi iole normalna drzava/reprezentacija/savez iskoristio bi Dzeku,Pjanica da takodjer obave neke mini razgovore s momcima da malo popricaju o repki. Sve su to nacini da ih pridobijes da igraju za nas.![]()
Serbecicu je skaljo podigao vrijednost.
Ako ćemo realno. Ako je igrač neki specijalan talenat. Njemu nema potrebe obećavati mjesto u startnih 11.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 14:02Pa napadnes sve trojicu odmah, osiguras im pasose do septembra/oktobra ( a bit ce dosta utakmicu do kraja godine tako da ima prostora da igraju) i rijesis stvar.ASD je napisao/la: ↑05 jul 2020, 14:01Problem je što možeš jednom slagat.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 13:59Mah ja ne znam sta je problem s ovim momcima. Jedan Miske ode obavi razgovore, vidi igra li im se za BiH. Traze pozive odmah i neke nastupe, obecas im i to, odigraju po utakmicu dvije ( da ih sigurno kaparisemo),a za kasnije budemo vidjeli. Ako je tipa Becir ka.rina s formom neces igrati. Obecao Miske ? Pa Miske slagao, njegovogo je bilo da tebe vrbuje, ima pravo i da laze![]()
A i da smo mi iole normalna drzava/reprezentacija/savez iskoristio bi Dzeku,Pjanica da takodjer obave neke mini razgovore s momcima da malo popricaju o repki. Sve su to nacini da ih pridobijes da igraju za nas.![]()
Koje igre? One u rosenborgu sigurno ne.
Pa taman da igra ko Ramos u nasoj ligi,ne zasluzuje vise od 400k
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.