Jel transfer siguran? Veznjak jelde?Wandelanoite je napisao/la: ↑05 jul 2020, 09:37Armin Hodzic u Alcorconu, duo Gradina-Sloboda iznjedrise jos jednog kvalitetnog igraca i novog reprezentativca.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Skaljo te cijene dize. Igrac kad ode vani onda ovi sto su zaduzeni za te lige vrate cifru na realnu vrijednost.
Najbolji primjer je mujakic za to.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Čuj Šerbečić, godinu dana nije mogao igrat ovdje u **** Norveškoj ligi i u Malmeu bi vjerovatno bio na tribini 

Imali bi super zadnju liniju i napadače. Na krila nikakva ne računam, tu smo zaključili da smo antitalenti kao nacija za tu poziciju.
Šta je sa veznim redom?
Šta je sa veznim redom?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Jašta, uvijek pilićarski i klupski interesi ispred opštenarodnih.
Sve igračine kod nas u ligi a rezultati u evropskim izletima sve govore.
Sve igračine kod nas u ligi a rezultati u evropskim izletima sve govore.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ne može iz naše lige niko vrijediti više od 500k ojra, to ti čim čuješ da dolazi iz BHTPL odbij mu 50% od cifre sa TM.
Znam,lik stavio Pidri cijenu 350kMaestro je napisao/la: ↑05 jul 2020, 14:18Skaljo te cijene dize. Igrac kad ode vani onda ovi sto su zaduzeni za te lige vrate cifru na realnu vrijednost.
Najbolji primjer je mujakic za to.

@osim13
Darijan Bojanic je dobar potencijalni igrac.
Odigrao je 2 prijateljske za Svedsku,koliko bi bio zainteresovan za BIH dres je pitanje
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa јebem mu mater bavel se ti autohtoni Švedi sportom ikakvim
Upoznao je Ahmedhodzic Dzeku u Dubaiju proslu zimu.Sumnjam da Dijamant nije pricao sa njim o reprezentacijiLlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 13:59Mah ja ne znam sta je problem s ovim momcima. Jedan Miske ode obavi razgovore, vidi igra li im se za BiH. Traze pozive odmah i neke nastupe, obecas im i to, odigraju po utakmicu dvije ( da ih sigurno kaparisemo),a za kasnije budemo vidjeli. Ako je tipa Becir ka.rina s formom neces igrati. Obecao Miske ? Pa Miske slagao, njegovogo je bilo da tebe vrbuje, ima pravo i da laze![]()
A i da smo mi iole normalna drzava/reprezentacija/savez iskoristio bi Dzeku,Pjanica da takodjer obave neke mini razgovore s momcima da malo popricaju o repki. Sve su to nacini da ih pridobijes da igraju za nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Bave se sa innebandy.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Samo sportovi sa stapovima

@igrajlopte 🐦
Najmlađi od sedam igrača o kojima je švicarski Blick danas pisao u tekstu sa naslovom "Na radaru Vladimira Petkovića: Ovi švicarski super talenti već kucaju na vrata A-reprezentacije" je
Becir Omeragic (18)
Nationalität: Schweiz, Bosnien
Position: Verteidigung
Marktwert: 1,3 Mio. Euro
Klub: FC Zürich
Erst 18, noch nicht einmal in der U21-Nati, und dennoch: Omeragic ist bereits ein Anwärter für ein A-Nati-Aufgebot. Der Innenverteidiger dirigiert die FCZ-Verteidigung, als wäre es das Normalste der Welt. Ein geborener Leader, wie es einst Philippe Senderos war. Zwar nicht so kopfballstark, dafür mit dem Fuss besser.
Hinzu kommen bei Omeragic eine tolle Spieleröffnung, ein gutes Auge, feine Füsse und ein hervorragendes Stellungsspiel. Das braucht er aber auch. Denn Omeragic gehört nicht zu den Schnellsten, muss sich athletisch noch verbessern, will er eine ganz grosse Karriere hinlegen.
Hier hat Leonidas Stergiou (18), das gleichaltrige Innnenverteidiger-Juwel des FC St. Gallen und Becirs Nati-Kumpel in der U19, grosse Vorteile. Stergiou hat physische Werte, wie sie seit Jahren keiner mehr hatte.
Becir Omeragic (18)
Nationalität: Schweiz, Bosnien
Position: Verteidigung
Marktwert: 1,3 Mio. Euro
Klub: FC Zürich
Erst 18, noch nicht einmal in der U21-Nati, und dennoch: Omeragic ist bereits ein Anwärter für ein A-Nati-Aufgebot. Der Innenverteidiger dirigiert die FCZ-Verteidigung, als wäre es das Normalste der Welt. Ein geborener Leader, wie es einst Philippe Senderos war. Zwar nicht so kopfballstark, dafür mit dem Fuss besser.
Hinzu kommen bei Omeragic eine tolle Spieleröffnung, ein gutes Auge, feine Füsse und ein hervorragendes Stellungsspiel. Das braucht er aber auch. Denn Omeragic gehört nicht zu den Schnellsten, muss sich athletisch noch verbessern, will er eine ganz grosse Karriere hinlegen.
Hier hat Leonidas Stergiou (18), das gleichaltrige Innnenverteidiger-Juwel des FC St. Gallen und Becirs Nati-Kumpel in der U19, grosse Vorteile. Stergiou hat physische Werte, wie sie seit Jahren keiner mehr hatte.
Ovo u vezi becira sam danas isto procitao. Ovo treba rijesiti vec sada a ne cekati.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Da, bio je on vec kao djecak na probama u Spaniji cini mi se u Espanyolu. Dobar izbor za dalji razvoj.Maestro je napisao/la: ↑05 jul 2020, 14:16Jel transfer siguran? Veznjak jelde?Wandelanoite je napisao/la: ↑05 jul 2020, 09:37Armin Hodzic u Alcorconu, duo Gradina-Sloboda iznjedrise jos jednog kvalitetnog igraca i novog reprezentativca.
Amel Mujanic 19g veznjak na klupi Malmea, standardan clan Svedske u19 u svom godistu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Imaš li ikakav info za Bećira, postoji li kakva nada tu, bar sa njegove strane ko kod ovog iz Švedske?Wandelanoite je napisao/la: ↑05 jul 2020, 15:00Da, bio je on vec kao djecak na probama u Spaniji cini mi se u Espanyolu. Dobar izbor za dalji razvoj.Maestro je napisao/la: ↑05 jul 2020, 14:16Jel transfer siguran? Veznjak jelde?Wandelanoite je napisao/la: ↑05 jul 2020, 09:37Armin Hodzic u Alcorconu, duo Gradina-Sloboda iznjedrise jos jednog kvalitetnog igraca i novog reprezentativca.
Amel Mujanic 19g veznjak na klupi Malmea, standardan clan Svedske u19 u svom godistu.
Mujanić je veliki talenat, sigurno će on biti sljedeći „na radaru“ poslije ovih
svedska ima da ukine sve diplomatske odnose sa nama
-
- Kontakt:
Nemam neke posebne informacije, znam da ima nase drzavljanstvo i pasos, da mu je Prcic rođak i da mu je agent Romeo Filipovic koji se polako gura u tom poslu. Slabe kontakte imam u Svici sad cu bas poslati poruku dvojici koji imaju neke veze po Svicarskoj da malo saznam.
Nacuo sam da naginje vise ka nama, ali nisu informacije od meni pouzdanih ljudi.
Juka se vec sprijateljio s njim i porodicom, a njemu vjerujem i on ga moze dovesti.
MES QUE UN CLUB!
A dobro bi bilo kad bi, Bećir bi mogao biti naš idući Edin Džeko, u smislu super stara.
Beciru je svakako bolje kod nas. Brzo ce u prvi jedanest a i bolje ce se sa nasim razumijeti. Pola repke svice prica njemacki a druga polovina siptarski. A malo ko nas il francunski koji su njegovi jezici. Tako da je tamo svakako stranac. 

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.