FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
...Također, utakmicu možete pratiti i putem Facebook stranice Radio-televizije Visoko.https://facebook.com/visokortv.ba

Možda budemo i u ponudi na live klađenju. Jucer je dosta prijateljskih utakmica iz BiH bilo u ponudi i na wwinu i na bet365.
Pa ko voli nek izvoli
Pa ko voli nek izvoli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
ajdohordas je napisao/la: ↑05 jul 2020, 01:03
Ako Bog da 2043 godine kad budemo igrali ligu prvaka sa Juventusom, Arsenalom i Leverkusenom, ima da pises ovdje na istom forumu kako si nudio clansku iz 2020 godine.
Da te zdravlje posluzi ako Bog da i da docekas jos puno uspjeha svog kluba![]()
Hvala ti na lijepim rijecima, a sta drugo ocekivati od navijaca FKS. Niko me ovdje nije uvrijedio, a ja jesam @kengura,@bordobijeli,@Panteliju i mozda jos neke. Izvinjavam im se. Ne bih bas bio sretan da dozivim 85 god., ali sam uvjeren ,ako se ovako nastavi da cemo te grupe gledati za 6-7 god.
Ja sam vec ostvario navijacki san. Na tmprocitah prezimena trenutnih mladih ljudi-momaka koji ce zaradjivati hljeb od FKS, evo:
Kovacevic,Dizdarevic,Kurdic,Besic,Pidro,Islamovic,Sabanovic,Salcinovic,Djokanovic,Mustafic,Sabljica,Resic,Konjalic,Imamovic,Salcin,Dervisagic,Jasarevic,Saric,Hasanovic,Ramic,Hodzic,Hajdarevic . Pa onda:
Mihojevic,Mujakic,Catakovic,Hadzic,Sadiku,Nikolic(MDK),Andzusic i dr. kojih se ne sjecam. Pet god. Akademije i na selamet izvedeno 30-tak ljudi.
E sad nesto drugo. Ako u FKS ima 70-80 profesionalaca za koje se placaju doprinosi i porezi , lahko je doci do toga da FKS svaki mjesec izdvaja 250-300 minimalnih penzija. ZBOG OVOGA ME BOLI DA OPSTINA,KANTON , A PRIJE SVEGA TZV. NACELNIK NE MOZE ILI NE MOGU RENOVIRATI KOŠEVO .
Pozdrav momcino.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jos bih samo napomenuo, ako se ne varam iz omladinskog pogona skole fudbala posljednji koji su zaigrali za FKS su Čomor , braca Handzic i meni posebno drag Faris Handzic (steta sto prokocka talenat) , a sad u 5 god. 30 Akademaca . 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Učlanite se svi u klub!
Evo ja se danas učlanio i nikad bolje potrošene pare!
Evo ja se danas učlanio i nikad bolje potrošene pare!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sa Faretom sa igro fudbal nekad, kad krene sa loptom, nemozes ga zaustavit, sve pobaca, mogo je vise napravit sto postoSamozdravlje je napisao/la: ↑05 jul 2020, 15:06Jos bih samo napomenuo, ako se ne varam iz omladinskog pogona skole fudbala posljednji koji su zaigrali za FKS su Čomor , braca Handzic i meni posebno drag Faris Handzic (steta sto prokocka talenat) , a sad u 5 god. 30 Akademaca .![]()
Visoko cijelo je bordo-bijelo 
-
Historicar
- Kontakt:
Zna li se zvanično, gdje ce nas Krupa ugostiti, za četiri sedmice ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne zna se ni hoce li poceti liga,a kamoli tek nesto drugoHistoricar je napisao/la: ↑05 jul 2020, 15:48Zna li se zvanično, gdje ce nas Krupa ugostiti, za četiri sedmice ?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
1. 7x (
2. Gosp.@bordopoeta podosta je stariji, ziva enciklopedija, druzio se sa elitom FKS(iskreno nisam ljubomoran , ali je lijepo) i njemu respect
3. Ovom gospodinu sto se kao 2x
4. @RajaBa1983 hvala sto ne kuckam Euro nego ctrl+alt+E = €
5. Selam za mog druga sa tribine @Pitar6785071920....
Ma pohasili pojedinci, Moderator nista...Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jul 2020, 17:13
1. 7x (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
2. Gosp.@bordopoeta podosta je stariji, ziva enciklopedija, druzio se sa elitom FKS(iskreno nisam ljubomoran , ali je lijepo) i njemu respect
3. Ovom gospodinu sto se kao 2x![]()
, odgovaram sa 2x
![]()
. Poselamio ga D.Selimovic
![]()
![]()
4. @RajaBa1983 hvala sto ne kuckam Euro nego ctrl+alt+E = €![]()
5. Selam za mog druga sa tribine @Pitar6785071920....![]()
![]()
Idemo po 3 boda danas bracooooo, nova titula % loading %
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@Morto i @Panto = 2 nick-a = 1 osobaVanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 17:23Ma pohasili pojedinci, Moderator nista...Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jul 2020, 17:13
1. 7x (![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
3. Ovom gospodinu sto se kao 2x![]()
, odgovaram sa 2x
![]()
. Poselamio ga D.Selimovic
![]()
![]()
4. @RajaBa1983 hvala sto ne kuckam Euro nego ctrl+alt+E = €![]()
5. Selam za mog druga sa tribine @Pitar67859907151920....![]()
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvih 11: Kovačević, Šabanović, Salčin, Kurdić, Dupovac, Sušić, Oremuš, Rahmanović, Velkoski, Ahmetović i Tatar.
U drugom poluvremenu za Bordo tim će igrati: Džafić, Hodžić, Pidro, Bešić, Šerbečić, Hodžić, Đokanović, Mustedanagić, Jukić, Imamović i Milanović
U drugom poluvremenu za Bordo tim će igrati: Džafić, Hodžić, Pidro, Bešić, Šerbečić, Hodžić, Đokanović, Mustedanagić, Jukić, Imamović i Milanović
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 05 jul 2020, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šampioni su stigli na stadion Luke u Visokom. 
Utakmica protiv NK Bosna Visoko na rasporedu je za nešto više od sat vremena. #BordoPorodica

Utakmica protiv NK Bosna Visoko na rasporedu je za nešto više od sat vremena. #BordoPorodica

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pogotovo drago mi je vidjeti Pidru i Besicatm01hzne je napisao/la: ↑05 jul 2020, 17:35Prvih 11: Kovačević, Šabanović, Salčin, Kurdić, Dupovac, Sušić, Oremuš, Rahmanović, Velkoski, Ahmetović i Tatar.
Trenutno korisnika/ca: adoado, aimar21, gh0stHZ, Hajdeee, hase73, Kaunas, muhamedhulk, RaymondRed, Varijantas8 i 156 gostiju.