Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
To je bilo optimisticno.
Vidim sad jos opadaju.
Virtual ne znam sta pokusavas. To je ogromna prednost i dominacija.
62 mandata+ 3 dijaspore+ manjinci+HNS i jos 2 3 nezavisna iz DPa i eto ti vlade.
Vidim sad jos opadaju.
Virtual ne znam sta pokusavas. To je ogromna prednost i dominacija.
62 mandata+ 3 dijaspore+ manjinci+HNS i jos 2 3 nezavisna iz DPa i eto ti vlade.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
A najvljivalI su "nikad neizvjesnije izbore". Razbijanje SDP-a u paramparčad. Problem je sto nemaju nekog kvalitetnog da zamjeni neubjedljivog Bernardica.
Znam ja da si ti u delirijumu kad pobijede nacionalisti, ali me zanima kola je to razlika u procentima?
Ovo su isti rezultati HDZ-a kao na prošlim izborima kada su uzeli 61 mandat ili 36%, na isti način će i ovoga puta formirati većinu u Parlamentu. To nam samo govori da imaju stabilno glasačko jezgro koje će biti za njih bez obzira na sve, takvi kao ti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mene je strah bilo da će one proustaše iz DP-a uzeti puno, mada je i ovo previše. Najveća zamjerka bravaru iz Kumrovca je što nakon kapitulacije NDH-a posao nije odradio kako treba, do kraja, a ne polovično.
Plenković je više-manje ok, nije previše desničar, on je više ono kao prema centru, za razliku od Škore, one poturice Hasanbegovića, Bujaneca i te ekipe.
Plenković je više-manje ok, nije previše desničar, on je više ono kao prema centru, za razliku od Škore, one poturice Hasanbegovića, Bujaneca i te ekipe.
Zadnja izmjena: Baboon, dana/u 05 jul 2020, 20:22, ukupno mijenjano 2 puta.
it's football day
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uzeli su za tri mandata više, uprkos tome što Škoro crpi skoro istu glasačku bazu kao i HDZ. Svi analitičari u HR su slozni da u Škorinim redovima ima dosta nezadovoljnih HDZ-ovca. Zato je ovo odličan rezultat za HDZ, jer su povecali rezultat.Virtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2020, 20:19Znam ja da si ti u delirijumu kad pobijede nacionalisti, ali me zanima kola je to razlika u procentima?
Ovo su isti rezultati HDZ-a kao na prošlim izborima kada su uzeli 61 mandat ili 36%, na isti način će i ovoga puta formirati većinu u Parlamentu. To nam samo govori da imaju stabilno glasačko jezgro koje će biti za njih bez obzira na sve, takvi kao ti.
A kao uslov im je da Plenki ne bude premijer, na šta HDZ sigurno neće pristati. Formirat će HDZ vladu bez njih, eventualno će pokupiti neki glas iz ovih far right blizanaca i imati stabilnu većinu. Možda i krenu u istu taktiku ko prije 4 godine s MOSTom, pa kad nađu nove ljude u saboru da promijene koaliciju.BIHpatriota je napisao/la: ↑05 jul 2020, 20:20Ladno, hoće li Škorin uslov za ulazak u vladu biti "prekopavanje Jasenovca"?![]()
Let's talk about SIX baby!
Uvijek se drvlje i kamenje osipa po Balkanu i kulturi njegovih stanovnika, ali nesto ovako je nedjeljom ujutru redovan prizor i na ulicama Zapadne Evrope.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ne glasam za HDZ nit sam ikad glasao. Moj jedini stav je bio sta se tice BiH di nam je izbor Komsic ili Covic.Virtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2020, 20:19Znam ja da si ti u delirijumu kad pobijede nacionalisti, ali me zanima kola je to razlika u procentima?
Ja sam najbliti MOSTu. Zato sto imaju mlade ljude i opet neke nove.
Koliko pratis politiku u HR kad mislis da su HDZ neki teski desnicari i nacionalisti. Centar, a Plenkovic naginje lijevo.
DP i Skoro su teski srot, kao i likovi u toj stranci koje ne podnosim. Radikalnu desnicu i lijevicu prezirem.
Mozemo su ekonomski komunisti, nosam govorio o svijetomazoru. Pogledajte im ekonomsku politiku, pa to je strasno koliko su mandata uzeli.
Ja sam i svijetonazorski i ekonomski desno, ne sporim. Ne brigaju me pe.deri, istanbulska,.po.bacaji i slicne stvari. Zanima me jasnija ekonomska politika, smanjenje zupanija i opcina, reforma izbornog i pravosudnog zakona. MOST to zastupa, kao i u 11 itbornoj jedinici di si se udrutili sa novom strankom u Mostaru, bez HDZa.
A sad me vise popusti.
Vec se moze naslutiti sta ce biti kod nas na izborima.
Najveca pobjeda SDA zadnjih 15 godina.
Najveca pobjeda SDA zadnjih 15 godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne sporim ja da su ostvarili dobar rezultat, nego mi smiješno oduševljenje lilarda i sličnih svaki put kad nacionalne stranke ostvare pobjedu.BIHpatriota je napisao/la: ↑05 jul 2020, 20:22Uzeli su za tri mandata više, uprkos tome što Škoro crpi skoro istu glasačku bazu kao i HDZ. Svi analitičari u HR su slozni da u Škorinim redovima ima dosta nezadovoljnih HDZ-ovca. Zato je ovo odličan rezultat za HDZ, jer su povecali rezultat.
Razbijanje na izborima je kad sam formiraš većinu, a ako moraš praviti ustupke koalicionim partnerima, to je dobar rezultat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako sam rekao da su izdminirali ne znaci da sam odusevljen vec sam iznio misljenje. Jel bihpatriota hdzovac bgtiVirtu4l je napisao/la: ↑05 jul 2020, 20:36Ne sporim ja da su ostvarili dobar rezultat, nego mi smiješno oduševljenje lilarda i sličnih svaki put kad nacionalne stranke ostvare pobjedu.BIHpatriota je napisao/la: ↑05 jul 2020, 20:22Uzeli su za tri mandata više, uprkos tome što Škoro crpi skoro istu glasačku bazu kao i HDZ. Svi analitičari u HR su slozni da u Škorinim redovima ima dosta nezadovoljnih HDZ-ovca. Zato je ovo odličan rezultat za HDZ, jer su povecali rezultat.
Razbijanje na izborima je kad sam formiraš većinu, a ako moraš praviti ustupke koalicionim partnerima, to je dobar rezultat.
-
- Kontakt:
Ma da, ali sa ovakvim rezultom nema tu velikih ustupaka. Mogu da otkinu ovim desnim partijama, po nekoliko zastupnika, a njih lako kupis. Sva ključna ministarstva ce ostati njima. Očekivao sam trijumf desnih partija, ali iskreno nisam očekivao da ce ovako uzeti i da ce SDP toliko posrnuti.
Bernardic je bezličan političar, a ne vidim ni neki kvaalitet u drugim SDP-ovcima. Moraju izmisliti neko harizmatično lice jer se balans moci totalno poremetio.
Bernardic je bezličan političar, a ne vidim ni neki kvaalitet u drugim SDP-ovcima. Moraju izmisliti neko harizmatično lice jer se balans moci totalno poremetio.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izbori su svakako formalnost. Pola Hrvatske prica o Mostu i Skori, a onda HDZ ostvari najbolji rezultat ikada jer su pogodni Njemcima i Rusima koji ih ne bi mijenjali. 
Hocel kompleksas Raspickic gdje upasti?
Kod ovih se krade nenormalno i svi zmire, znaci za 2 god u Federaciji HDZ i SDA sa 60% prave sami vlast.

Hocel kompleksas Raspickic gdje upasti?
Kod ovih se krade nenormalno i svi zmire, znaci za 2 god u Federaciji HDZ i SDA sa 60% prave sami vlast.
-
- Kontakt:
Bračni par Radpudić ulazi u Sabor.
U zivotu nisam glasa za HDZ ali ovo je realno najbolja moguca opcija. Ovaj put nisam ni izasa zato sta nikad gori izbor nije bio.
Srecom nema Pernara i zivih gmazova.
Srecom nema Pernara i zivih gmazova.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.