Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

Mandrak
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la Mandrak » 07 dec 2010, 00:51

e2_ze je napisao/la:hahah, hvala na komplimentu, ja sam se tebe dovezao, samo zato sto sam prozivan od strane tebe, juznjaka, i onog sa X-om u nicku, i sad ti vracam... isto tako ides mi na zivce kada dodjes spamati na temi arsenal, kada ubjedjujes sve navijace arsenala u nesto, iako oni prate i vide da nije tako, i bla bla bla ...
Cobane, prestani pjeniti i smiri se...tu seljacku spiku i taj nacin komunikacije prosipaj majci svojoj ,ukucanima i tamo gdje si tako naucio komunicirati...majci svojoj vracaj, meni neces ovdje...ipak je ovo javni forum i tu imaju neka pravila ponasanja.
Ne trebas mi se obracati nikako, jer ja tebi svakako nisam nikad i bice sve OK...svoj posao i vozdra.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 07 dec 2010, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 07 dec 2010, 00:51

@juznjak: Nije mi jasno kako jedan Hercules,Malaga imaju bolji igracki kadar od West Hama,Wigana,Blackpoola.!!Mozda zato sto im trenutno u timu se nalazi jedan istroseni igrac Trezeguet kojeg ne osporavam za prijasnje uspjehe,ili Nelson Valdez (koji je u Paragvaju 20.igrac po kvaliteti),Drenthe(Tasmanijsko cudoviste)..
Chelsea F.C.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 dec 2010, 00:53

Drenthea ni Fiorentina nije htjela
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 dec 2010, 00:53

GunnerS je napisao/la:Kad se nema argumenata prođe se na vrijeđanje ;)

Niko mi neodgovori koliko Hercules je ove godine dobio za TV prava a koliko Barca ?!
Za Hercules nećeš saznati, nikada nije ni izašlo u javnost. Ofirno im izjaviti. :mrgreen:

@blue heart
Ma @ južnjak nije čuo za Greena, Carltona Colea, Upsona, Rodallegu, Nzogbiu ... 8-)

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 07 dec 2010, 00:53

Ted Mosby je napisao/la:Drenthea ni Fiorentina nije htjela
Nizak udarac :mrgreen:
Chelsea F.C.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 dec 2010, 00:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Kad se nema argumenata prođe se na vrijeđanje ;)

Niko mi neodgovori koliko Hercules je ove godine dobio za TV prava a koliko Barca ?!
Za Hercules nećeš saznati, nikada nije ni izašlo u javnost. Ofirno im izjaviti. :mrgreen:
Očigledno je da niko osim Barce i Reala neče izać u javnost sa tim izvještajem :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 07 dec 2010, 00:56

Mandrak je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:hahah, hvala na komplimentu, ja sam se tebe dovezao, samo zato sto sam prozivan od strane tebe, juznjaka, i onog sa X-om u nicku, i sad ti vracam... isto tako ides mi na zivce kada dodjes spamati na temi arsenal, kada ubjedjujes sve navijace arsenala u nesto, iako oni prate i vide da nije tako, i bla bla bla ...
Cobane, prestani pjeniti i smiri se...tu seljacku spiku i taj nacin komunikacije prosipaj majci svojoj ,ukucanima i tamo gdje si tako naucio komunicirati...ipak je ovo javni forum i tu imaju neka pravila ponasanja.
Ne trebas mi se obracati nikako, jer ja tebi svakako nisam nikad i bice sve OK...svoj posao i vozdra.
hahah, jedini koji pjeni ovdje si ti.. vidis bonton, za koji ti meni prigovaras, a nemas ga ni ti... cuj meni se ne obraca a mene citira, i to ne jednom, mene ne vrijedjas, a meni govoris da sam seljak??? bas si ti neki smijesan lik, napacen, kako god hoces, meni je svejedno... vidis, da ti nesto kazem iz iskustva, lahko je biti i mangup, i gospodin, i sve to ALI na forumu, a ja i ti ako hoces slobodno navrati u zenicu pa cemo popricati da vidis, kakav bonton, kakvu komunikaciju ja mogu ostvariti, jer meni je ovo smijesno, ti pjenis... xD

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 dec 2010, 00:56

Ne mogu da vjerujem da su pojedinim kote mjerilo,kakvi kockari :lol:
A glupo je raspravljati.Englezi su najjaci,izmislili balun,najvise ulazu para (Arapi),najvise se novca vrti oko njih i tako nastaju vjestacki klubovi na Evropskoj razini tipa Chelsi,City koji su bili prosjecni klubovi.Zbog toga su trenutno najjaci.Do unazad 5-10 godina Spanci dominirali..

Spanski klubovi vecinom dionicarska drustva i navijaci odlucuju u mnogim stvarima...toga nema u kod Engleza...
1921-2011

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 dec 2010, 00:56

EPL je samo dobro medjski naspolavana , to svi dobro znamo , klubovi iz donjeg djela nisu ni priblizno kvalitetni kao Hercules ili Malaga . Nogomet im je 0 ne znaju 2 pasa sastavit , Spanski klubovi su u proteklih 10 god bili najdominantniji u cjeloj Evropi ,to ne moze biti slucajno . Blue taj istroseni Trezageut je zabio ove sezone 7 komada :lol: sigurno je i dalje opasniji od kloca Bentnera . Valdez je reprezentativac Paraguvaja , napustio jednu Borrusiju samo da bi igrao u Spanskoj ligi !! cudoviste Drenthe se vratio u repku Holandije ,eto jedan Hercules ima reprezentativca Holandije 8-) Malaga ima Portugalskog reprezentativca Dudaa ,Eliseu iz Lazia dosao itd .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 07 dec 2010, 00:57

@blue heart
Ma @ južnjak nije čuo za Greena, Carltona Colea, Upsona, Rodallegu, Nzogbiu ... 8-

Vjerujem da ovi nabrojani vrijede nesto poput Malage,Racinga.S i pola Zaragoze zajedno!!
Chelsea F.C.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 07 dec 2010, 00:58

juznjak> je napisao/la:EPL je samo dobro medjski naspolavana , to svi dobro znamo , klubovi iz donjeg djela nisu ni priblizno kvalitetni kao Hercules ili Malaga . Nogomet im je 0 ne znaju 2 pasa sastavit , Spanski klubovi su u proteklih 10 god bili najdominantniji u cjeloj Evropi ,to ne moze biti slucajno . Blue taj istroseni Trezageut je zabio ove sezone 7 komada :lol: sigurno je i dalje opasniji od kloca Bentnera . Valdez je reprezentativac Paraguvaja , napustio jednu Borrusiju samo da bi igrao u Spanskoj ligi !! cudoviste Drenthe se vratio u repku Holandije ,eto jedan Hercules ima reprezentativca Holandije 8-) Malaga ima Portugalskog reprezentativca Dudaa ,Eliseu iz Lazia dosao itd .
ispravka, nije napustio nego nije imao mjesta, nije se mogao izboriti za pocetnih 11...
Zadnja izmjena: e2_ze, dana/u 07 dec 2010, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 dec 2010, 00:58

Ko je prvak svijeta u fudbalu?? iz koje lige dolaze ti igraci?? ko je prvak evrope?
Gdje je engleska u međunarodnom fudbalu?? ah da, hrvati ih uzimaju u sred Londona i izbacuju...o švabama da ne pricamo, oni ih redovno ponižavaju.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 07 dec 2010, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 dec 2010, 01:00

Blue_He4rt je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Drenthea ni Fiorentina nije htjela
Nizak udarac :mrgreen:
Pa kad je istina.

P.S. Da li je čuo za Rafa Jordea, Nana, Walda, Rubena Suareza
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 07 dec 2010, 01:00

Mandrak je napisao/la:Ko je prvak svijeta u fudbalu?? iz koje lige dolaze ti igraci?? koje prvak evrope?
Gdje je engleska u međunarodnom fudbalu?? ah da, hrvati ih uzimaju u sred Londona i izbacuju...o švabama da ne pricamo, oni ih redovno ponižavaju.

A sada malo o reprezentacijama :roll:
Chelsea F.C.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 dec 2010, 01:02

Blue_He4rt je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ko je prvak svijeta u fudbalu?? iz koje lige dolaze ti igraci?? koje prvak evrope?

A sada malo o reprezentacijama :roll:
Ma da...sucajno prvaci svijeta i evrope dolaze iz te slabašne La Lige, jelde?? a ti strašni igraci iz jos strasnijeg Premershipa ne mogu se ni plasirati na EP od hrvata i rusa...a na SP 1/8 im je kapak i onda dođu švabe iz Bundesa pa ih nalupaju po ušima...sve je to slucajno, jelde ;)
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 07 dec 2010, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 dec 2010, 01:02

Poredjenje Engleza i Spanac je isto kao nas i Hrvata.Mi smo u ovom slucaju Spanci,a Hrvati Englezi.
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 07 dec 2010, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 dec 2010, 01:04

CRISTIANO RONALDO Real Madrid 16
Lionel MESSI FC Barcelona 15
Fernando LLORENTE Athletic Bilbao 9
NILMAR Villarreal CF 9
David VILLA FC Barcelona 8
Giuseppe ROSSI Villarreal CF 8
David TREZEGUET Hércules CF 7
Gonzalo HIGUAIN Real Madrid 7
Nelson VALDEZ Hércules CF 6
Diego FORLAN Atlético Madrid 6
Jose RONDON Málaga CF 5
Felipe CAICEDO Levante UD 5
Sergio AGUERO Atlético Madrid 5
Markus ROSENBERG Racing Santander 5
Alvaro NEGREDO Sevilla FC 5

Ovakve napadace ima samo jedna liga ,uporedite sa vasim sve je jasno 8-) kladim se da ovakvog napadaca kakvog ima slabasni Racing nema pola vase lige.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 dec 2010, 01:06

Vidić, Ferdinand, Terry, Carracher, Johnson, Toure, King, Kaboul, Upson, Lescott

Nijedna liga nema takve stopere
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 dec 2010, 01:06

kakve sad veze reprezentacije imaju sa temom LIGE petice, engleska liga je engleska samo po imenu, domaćih igrača teško da ima i 40% i to većinom po slabijim klubovima u jačim nikako skoro, treneri svi vrhunski su neenglezi tako da neuspjesi engleske reprezentacije nemaju veze sa snagom lige nju dižu portugalci, španci, brazilci, argentinci itd.itd.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 dec 2010, 01:07

Hehe, porede se lige a ne reprezentacije ;) U EPL igra velik broj internacionalaca, veći sigurno nego u PL ili drugim ligama svijeta ;) Zato Engleske nema nigdje, iskreno i nisu zaslužili ništa bolje ;) Pa Championship, QPR ili Cardiff je bolji od Zaragoze ili R.Santandera :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.