Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Moguce je da HDZ ode na 68 mandata.
Kako misliš najbolji rezultat ikad? Ne postoji ovaj HDZ otkad je Sanader otišotuzlak1987 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 21:06Izbori su svakako formalnost. Pola Hrvatske prica o Mostu i Skori, a onda HDZ ostvari najbolji rezultat ikada jer su pogodni Njemcima i Rusima koji ih ne bi mijenjali.
Hocel kompleksas Raspickic gdje upasti?
Kod ovih se krade nenormalno i svi zmire, znaci za 2 god u Federaciji HDZ i SDA sa 60% prave sami vlast.

Let's talk about SIX baby!
Kad se pogleda ova velika izlaznost netreba niti čuditi da je dobila stranka koja ima najviše uhljeba po državnim firmama,županijama i lažnih branitelja stvaranih 30 godina,jedino mi je drago da će Plenki pojesti **** koja nas čekaju na jesen jer neće biti love i šta će uspjeti dovesti zemlju na zadnje mjesto po siromašnosti u Eu
,sad su samo bugari gori.po njegovoj priči kao da smo švicarska
njihova najveća sreća da su imali fizičara za protivnika koji nezna gdje,lik izgubljen u vremenu i prostoru.Fizičar uspio dobiti manje mandata sa 10 ovih retardiranih stranaka nego da je išao samostalno, lik je totalni antitalent za politiku i zbog njega su i spuhali izbore i napucao mandate ovima iz Možemo jer dio stalnih glasača sdp-a dao njima glasove ili nije opće izašao na izbore,u centru Zagreba gdje je sdp pod Milanovićem stalno dobijao ovaj završio tek treći,a Možemo dobili najviše
jedino je dobro da ovi iz imovinskog pokreta neće primirisati vlasti jer su veća **** od hdz-a s lopovom i lažnim doktorom od pjevača :kafa:jedino je sigurno da će opet rađati više lažnih branitelja godišnje nego djece
i pupiju opet puna šaka brade jer opet lovu brojati
onaj lik šta je vodio Podravku koji i ima neke gospodarske rezultate,bio je i prije gradonačelnik Koprivnice
iako će vjerojatno neki gurati Biljanu Borzan ili Piculu koji ipak rađe broje eure u eu parlamentu,makar nebi me začudilo da ovaj Možemo još naraste s drugaricom Peović 

BIHpatriota je napisao/la: ↑05 jul 2020, 20:40M
Bernardic je bezličan političar, a ne vidim ni neki kvaalitet u drugim SDP-ovcima. Moraju izmisliti neko harizmatično lice jer se balans moci totalno poremetio.
onaj lik šta je vodio Podravku koji i ima neke gospodarske rezultate,bio je i prije gradonačelnik Koprivnice

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod Hrvata na RTL-u i Novoj ovi komentatori i voditelji, nisam HDZ ali popljuvati cu sve ostale 
Isto kao Avdo Avdic kod nas.

Ček zašto bi iko popljuvo HDZ u emisiji? Ljudi su ostvarili pobjedu i u tim emisijama se komentira kampanja i kako je koja strana odradila izbore.tuzlak1987 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 21:29Kod Hrvata na RTL-u i Novoj ovi komentatori i voditelji, nisam HDZ ali popljuvati cu sve ostale
Let's talk about SIX baby!
45%
ovo samo clanovi HDZa i njihove familije izasli....
SDP me razocarao, imali su vjetar u ledja od predsjednickih izbora, sad sve sjebase jer im izmace sabor

SDP me razocarao, imali su vjetar u ledja od predsjednickih izbora, sad sve sjebase jer im izmace sabor
- tuzlak1987
- Kontakt:
HDZ ne mora ni raditi kampanju i imati ce 50 mandataFowl95 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 21:30Ček zašto bi iko popljuvo HDZ u emisiji? Ljudi su ostvarili pobjedu i u tim emisijama se komentira kampanja i kako je koja strana odradila izbore.tuzlak1987 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 21:29Kod Hrvata na RTL-u i Novoj ovi komentatori i voditelji, nisam HDZ ali popljuvati cu sve ostale

U BIH Izetbegovic nije bio u TV debati bar 10ak godina. U HR bar imaju ove TV debate redovno sto je pohvalno ali sta vrijedi i to kada onaj ko ne glasa nikada nece ni glasati. Neko ima dobar plan i ode ispod cenzusa.
-
- Kontakt:
Nakon 43% obrađenih glasačkih mjesta, zAsad HDZ osvaja 70 mandata 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ciro dotako dno.
јebeš Plenkovića, Zmaj se u Titovoj otvara. Kakva džigera 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
NIje jos zavrseno sa prodajom svih javnih dobara i frmi...Polako, za nekih 7-8 god ce doci neko drugi i preuzeti praznu korpu i miljarde duga!
A ovi ce svakako tada biti gerijatrija i nemas koga optuzivati nizasta...
Citiram:
"Da izbori mogu sta promijeniti davno bi bili ukinuti"
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ustase, gofna, Papini hemoridi...
Samo im okice vire iz Papinih guzova!
Kad se papak Hercegovacki zahuktao u jednoj tv debati i kaze zpuhljan "moramo zastiti Hrvate u BiH jer to su jedini pravi Hrvati i bez njih ne bi bilo ni Hrvatske kakvu danas imamo"...
Ko ima mozga provalice sta je hipu rekao!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dva puta sam gledao suceljavanje Plenkija i Bernardica,ja nista uplasenije u zivotu od Bernardica nisam vidio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lik je nedavno 40godina napunio,sa 36g postao predsjednik sdp-a 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Radin od 92 u Saboru, hrvatski Genjac 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Đe @heller pi**a mu materina; koja je njegova flaša u onom smeću iz Tuzle 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.