RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:53
besic je mali zvijer
znam momak licno iz ilijas
biti ce od njega dobar stoper![]()
Hoce aBd .
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:53
besic je mali zvijer
Mora drug mi iz ilijas svi znamo igrati footballSamozdravlje je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:56RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:53
besic je mali zvijer
Hoce aBd .![]()
Bukvalno o kvaliteti tekme govori kvaliteta tv prenosa. Igraš protiv trećerazredne ekipe nakon 120 dana neigranja i nekog minimalnog treninga. Da su došli i preležali tekmu ovo nije mjerilo ama baš baš ničega. Jedino mjerilo je u bilješkama SŠ.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:11Hahahahahahahahahahahah ima hajvana koji su ovo danas uzeli za ozbiljno. Ne znam ni da su igrali dok ne vidjeh na Instagramu danas objavu, kontam neka humantirna. Još neko danas govori Rahman mu nije nešto, nema motiva, ojj hljebe dragi jel ovo normalno..
Ne brukajte se, tekma živa glupost.
Mislim da je tu tekmu padala najjaca kisa ikada na nasoj tekmi. Na sjeveru tada bio, utakmica nije ni pocela ja sam.bio bukvalno u goloj vodi.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:13Kakva kiša padala uhh. Al koja radost kad ga Krupinac na kraju zabi.
I tad je Husref bio trener
Nezaboravno navijanje, punog sjevera, Džine i Maji bili vođe, tu atmosferu, tu raju sa sjevera i taj period, nikad necu zaboraviti.Imalo je to vrijeme, neku svoju draž.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:13Kakva kiša padala uhh. Al koja radost kad ga Krupinac na kraju zabi.
Sarajevo celik prije par sezona na proslavi 30 godina meni se cini najgora koju pamtim ,bas ono krvnicki padala i prije i poslije utakmice.Pantelija je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:29kuknjavaMislim da je tu tekmu padala najjaca kisa ikada na nasoj tekmi. Na sjeveru tada bio, utakmica nije ni pocela ja sam.bio bukvalno u goloj vodi.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2020, 00:13Kakva kiša padala uhh. Al koja radost kad ga Krupinac na kraju zabi.